Keresés

Hírek

Kosárlabda 2020.10.14 Elég a gratulációból!

Elég a gratulációból! Az NB I/B piros csoportjában harmadik mérkőzését is elveszítette férfi kosárlabdacsapatunk, amely ezúttal a bajnokesélyes Nyíregyházát fogadta.

Kosárlabda 2020.10.10 Lepattanók nélkül nem megy

Lepattanók nélkül nem megy Férfi kosárlabdacsapatunk hazai pályán, a törökbálinti Bálint Márton Általános Iskola és Gimnáziumban rendezett mérkőzésen 71–69-re kikapott a Salgótarjáni KSE együttesétől, így továbbra sem szerzett pontot az aktuális évadban.

Kosárlabda 2020.10.02 Érzik a vereség súlyát

Érzik a vereség súlyát Az MTK ELITE Basket három ponttal kikapott a PVSK ellen, az első szezonbeli mérkőzésén a férfi NB I/B csoportos kosárlabda-bajnokságban. Horváth Balázs vezetőedző szerint a folytatásban nagyobb motivációval kell pályára lépni.

Kosárlabda 2020.10.01 Szigorított szabályok

Szigorított szabályok Legalább nyolc egészséges játékos szükséges ahhoz, hogy a csapat kiállhasson a magyar férfi és a női kosárlabda-élvonalban, de ezt is több feltételhez kötött.

Kosárlabda 2020.09.30 Elkerülhető vereséget szenvedtünk a PVSK-tól

Elkerülhető vereséget szenvedtünk a PVSK-tól Három pont döntött a Pécsi VSK javára az MTK ELITE Basket elleni, férfi NB I/B csoportos kosárlabda-bajnoki mérkőzésen, amely az első volt a szezonban.

Kosárlabda 2020.09.13 Akár még komolyabb eredményre is képesek lehetünk

Akár még komolyabb eredményre is képesek lehetünk U20-as férfi kosárlabdacsapatunk vezetőedzőjével, Simon Nándorral beszélgettünk a következő évad terveiről.

Kosárlabda 2020.08.27 Szabadabb szerepkörben játszhat

Szabadabb szerepkörben játszhat Hegedűs Attilával, az MTK Budapest ELITE Basket felnőtt másodosztályú kosárlabda-bajnokságban szereplő férficsapatának egyetlen új igazolásával beszélgettünk arról, miként látja az együttes és saját maga jövőjét.

Kosárlabda 2020.08.23 Nagy előnyt jelenthet az összeszokottság

Nagy előnyt jelenthet az összeszokottság Horváth Balázzsal, az MTK Budapest ELITE Basket felnőtt másodosztályú kosárlabda-bajnokságban szereplő férficsapatának vezetőedzőjével beszélgettünk a legutóbbi évadban történtekről és a keret változásairól.

Kosárlabda 2020.08.06 Sokkal jobban átlátja a pályán történteket

Sokkal jobban átlátja a pályán történteket A TFSE-MTK Budapest élvonalban szereplő kosárlabdacsapatának ifjú irányítójával, Boros Bertával beszélgettünk az első, klubban töltött szezonjáról és a terveiről.

Kosárlabda 2020.06.06 Hogyan tovább? – férfi kosárlabda

Hogyan tovább? – férfi kosárlabda A járványveszély utáni helyzetet elemző sorozatunkban ezúttal a férfi kosárlabdázók kerülnek sorra, vagyis az MTK-ELITE Basket csapata, amely az NB I B erősebbik, úgynevezett Piros csoportjában szerepel. Spiriev Attila, ügyvezető igazgatótól megtudtuk, marad az edző, folyamatos a munka, de a csarnokba még nem térhettek vissza, és azt sem tudják egyelőre, mikor kezdődik a következő szezon.

123456 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!