Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Hírek

Cselgáncs 2024.05.29 Cselgáncs: Pánczél Gábor szerint a kudarcok nélkül nincs siker az utánpótlásban (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: Pánczél Gábor szerint a kudarcok nélkül nincs siker az utánpótlásban (LAPSZEMLE) Az utanpotlassport.hu – a Magyar Edzők Társaságával együttműködésben – indított, Mesterfogások című cikksorozatot, amelyben az utánpótlásedzői szakmát szeretnék közelebb hozni az olvasókhoz. Ezen a héten Pánczél Gábor, az MTK Budapest cselgáncsszakosztályának vezetőedzője, korábbi férfi szövetségi kapitány osztotta meg gondolatait arról, hogy a gyerekek – különösen a küzdősportokat űző fiatalok – manapság egyre kevésbé akarnak versenyezni, és ez igencsak megnehezíti a minőségi utánpótlás-nevelését.

Atlétika 2024.05.29 Atlétika: „A végére összeállt a mozgás” – Szabó Beatrix (VIDEÓ)

Atlétika: „A végére összeállt a mozgás” – Szabó Beatrix (VIDEÓ) A hármasugrásban bronzérmet szerző Szabó Beatrix értékelt a Magyar Nagydíjsorozat budapesti állomása után.

Vívás – kard 2024.05.29 Vívás: „Bízom benne, hogy hamarosan újra páston állhatok” – Szatmári András (VIDEÓ)

Vívás: „Bízom benne, hogy hamarosan újra páston állhatok” – Szatmári András (VIDEÓ) Olimpiai bronzérmes kardozónk sérüléséről és lehetséges visszatérésével kapcsolatban nyilatkozott a Magyar Olimpiai Bizottságnak.

Ritmikus gimnasztika 2024.05.29 Rg: Lauber Zsófia nagyon elégedett volt az együttes kéziszercsapat teljesítményével (VIDEÓ)

Rg: Lauber Zsófia nagyon elégedett volt az együttes kéziszercsapat teljesítményével (VIDEÓ) Az alakulat azon dolgozik tovább, hogy a következő ciklusban sikerüljön a kvótaszerzés.

Atlétika 2024.05.28 Atlétika: „A magasságnak nem, de az ezüstéremnek örülök” (VIDEÓ)

Atlétika: „A magasságnak nem, de az ezüstéremnek örülök” (VIDEÓ) A Magyar Nagydíjsorozat budapesti állomásán ezüstérmet szerző Kováts Fanni értékelt a verseny után.

Kézilabda 2024.05.28 Kézilabda: kilencedik helyen zárta az idényt U19-es csapatunk

Kézilabda: kilencedik helyen zárta az idényt U19-es csapatunk Az utolsó mérkőzését 35-22-re megnyerte Kekezovity Marinko alakulata az ÓKSI KKFT-Bicske ellen.

Atlétika 2024.05.28 Atlétika: „Picit többet szerettem volna, de nem vagyok elégedetlen” - Jankovics Dániel (VIDEÓ)

Atlétika: „Picit többet szerettem volna, de nem vagyok elégedetlen” - Jankovics Dániel (VIDEÓ) Magasugrónk, Jankovics Dániel így értékelt, miután 2.20 méterrel bronzérmet szerzett vasárnap a Magyar Nagydíjsorozat budapesti állomásán.

Ritmikus gimnasztika 2024.05.28 Rg: Mészáros Mandula Virág és Pesti Dalma soha nem fogja elfelejteni a hazai rendezésű Európa-bajnokságot (VIDEÓ)

Rg: Mészáros Mandula Virág és Pesti Dalma soha nem fogja elfelejteni a hazai rendezésű Európa-bajnokságot (VIDEÓ) Az együttes kéziszercsapat kék-fehér tagjai a Papp László Budapest Sportarénában tapasztalt hangulatról meséltek, illetve a két gyakorlatukat is értékelték.

Karate 2024.05.27 Karate: hetven éremmel zártuk a 2024. évi WKF magyar bajnokságot

Karate: hetven éremmel zártuk a 2024. évi WKF magyar bajnokságot Huszonhat arany-, tizenhét ezüst- és huszonhét bronzérem a hétvégi teljesítmény.

Ritmikus gimnasztika 2024.05.27 Rg: a hazai közönség hatalmas löketet adott együttes kéziszercsapatunk gyakorlatának bemutatásához (VIDEÓ)

Rg: a hazai közönség hatalmas löketet adott együttes kéziszercsapatunk gyakorlatának bemutatásához (VIDEÓ) Urbán-Szabó Mónika a két gyakorlat után értékelte az alakulat teljesítményét.

« Előző oldal 345678910111213 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!