Karate
Hárspataki Gábor

Hírek

Kosárlabda női 2021.04.18 Női kosárlabda: A nyolcadik helyen zárta a bajnokságot a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA)

Női kosárlabda: A nyolcadik helyen zárta a bajnokságot a TFSE-MTK Budapest (GALÉRIA) Női kosárlabdacsapatunk kikapott hazai pályán, így az együttes a nyolcadik helyen fejezte be a szezont.

Cselgáncs 2021.04.18 Cselgáncs: Tóth Krisztián újra Európa-bajnoki bronzérmes! (VIDEÓ)

Cselgáncs: Tóth Krisztián újra Európa-bajnoki bronzérmes! (VIDEÓ) Az MTK Budapest cselgáncsozója, Tóth Krisztián hatalmasat küzdve bronzérmet szerzett a lisszaboni Európa-bajnokságon, mely a klub történetében a nyolcvanegyedik.

MTK Budapest 2021.04.18 Szekrényessy Kálmán kései edzői tevékenysége | 7. rész

Szekrényessy Kálmán kései edzői tevékenysége | 7. rész MTK legendárium | 107. rész. Szekrényessy Attila sorozata.

Vívás – kard 2021.04.18 Vívás: „Semmi nem motivál jobban az olimpiánál” – Szatmári András (LAPSZEMLE)

Vívás: „Semmi nem motivál jobban az olimpiánál” – Szatmári András (LAPSZEMLE) Fogalma sincs, hogy a három testőr közé befért volna-e a vívótudásával, Yoda mester viszont tényleg erőt adott neki. Tokióba éremesélyesként utazik Szatmári András, klubunk világ- és Európa-bajnok kardozója, aki az ötkarikás álmairól, a pszichológia fontosságáról, érzelmesebb oldaláról, valamint az édes teherről mesélt a Sport’s Life honlapjának.

Taekwondo 2021.04.18 Taekwondo: „Óriási lehetőség rejlik a csapatunkban” – Patakfalvy Miklós

Taekwondo: „Óriási lehetőség rejlik a csapatunkban” – Patakfalvy Miklós Taekwondoszakosztályunk elnökével, Patakfalvy Miklóssal beszélgettünk az Európa-bajnokság sikereiről.

Ritmikus gimnasztika 2021.04.17 Rg: közeledik a kvóta – Pigniczki Fanni a nyolcadik lett Taskentben

Rg: közeledik a kvóta – Pigniczki Fanni a nyolcadik lett Taskentben Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni összetettben a nyolcadik helyen zárta a taskenti világkupaversenyt, és újabb lépést tett az olimpiai kvalifikáció irányába.

eSport 2021.04.17 Esport: A sereghajtóval kezdünk, riválisunkkal folytatjuk

Esport: A sereghajtóval kezdünk, riválisunkkal folytatjuk A HPCL negyedik játéknapján először fővárosi ellenfelünkkel mérkőzünk meg, majd a DVSC esportolóit látjuk vendégül.

Kézilabda 2021.04.17 Kézilabda: „Kedvenceink kedvencei”: mi a hobbid?

Kézilabda: „Kedvenceink kedvencei”: mi a hobbid? Az MTK Tube sorozatában kézilabdacsapatunk tagjai, Kürthi Laura, Golovin Vlagyimir, Rutka Péter, Paál László, Bujdosó-Gerháth Fanni, Dakos, Noémi, Ferenczy Petra, Pelczéder Orsolya, Marincsák Nikolett, Juhász Eszter, Sallai Nikolett, Pál Tamara, Suba Sára és Győri Barbara mondja el, mi a kedvenc időtöltése.

Tenisz 2021.04.17 Tenisz: Júliusig Kugyermetova marad Timi partnere párosban

Tenisz: Júliusig Kugyermetova marad Timi partnere párosban Július közepéig, a wimbledoni tenisztorna végéig biztosan Veronyika Kugyermetova lesz Timi párostársa, de elképzelhető, hogy a magyar, orosz duó hosszabb távon is együtt játszik.

Taekwondo 2021.04.17 Taekwondo: „Olimpiai kvótával térnék haza Szófiából” (VIDEÓ)

Taekwondo: „Olimpiai kvótával térnék haza Szófiából” (VIDEÓ) Salim Omar nem „lakott jól” az Európa-bajnoki arannyal, olimpiai kvótáért tér vissza a bolgár fővárosba.

« Előző oldal 678910111213141516 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!