Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Taekwondo 2023.03.17 Taekwondo: Salim Omar lesz az első magyar a kínai Grand Slam Championship Seriesen

Taekwondo: Salim Omar lesz az első magyar a kínai Grand Slam Championship Seriesen A versenyen még sohasem vett részt hazánkból sportoló.

Kézilabda 2023.03.17 Kézilabda: jó időszakot produkáló csapatok párharca lesz szombaton (VIDEÓ)

Kézilabda: jó időszakot produkáló csapatok párharca lesz szombaton (VIDEÓ) Balszélsőnk a fehérvári vereség okairól, illetve a hétvégi, Békéscsaba elleni párharcról beszélt kameránk előtt.

eSport 2023.03.16 Esport: szögre akasztja a kontrollert Fehér Bálint

Esport: szögre akasztja a kontrollert Fehér Bálint Hátvédünk szakosztályunk alapításakor csatlakozott hozzánk. Hazai pályán mindent megnyert, és a nemzetközi sorozatokban is számos alkalommal bizonyíthatott.

Tenisz 2023.03.16 Tenisz: „Végre sikerült egyéniben is országos bajnoki címet nyerni” – Bak-Szabó Norina

Tenisz: „Végre sikerült egyéniben is országos bajnoki címet nyerni” – Bak-Szabó Norina Mozgalmas heteken van túl klubunk 15 éves teniszezője: Bak-Szabó Norina előbb a felnőtt országos bajnokságon játszott döntőt párosban Pécsett, majd ugyanott egyéniben megnyerte az U16-os versenyt, U18-ban pedig párosban szerzett aranyérmet. Norina a közelmúlt eseményeiről a Career Brand Managementnek nyilatkozott.

Kézilabda 2023.03.16 Kézilabda: megszakítanánk szombati ellenfelünk jó sorozatát

Kézilabda: megszakítanánk szombati ellenfelünk jó sorozatát Március 18-án hazai pályán fogadjuk a Békéscsabát.

MTK Budapest 2023.03.16 A munkahelyi menza ebédlőjében kedvtelésből kezdett pingpongozni 24 évesen, egy évvel később ő volt a világ legjobbja

A munkahelyi menza ebédlőjében kedvtelésből kezdett pingpongozni 24 évesen, egy évvel később ő volt a világ legjobbja Következzék Mednyánszky Mária tragédiákkal szabdalt élettörténete!

2023.03.15 Európa Játékok: huszonkilenc sportágban lesznek versenyek, tizenkettőben Eb-t rendeznek

Európa Játékok: huszonkilenc sportágban lesznek versenyek, tizenkettőben Eb-t rendeznek Huszonkilenc sportágban rendeznek versenyeket, tizenkettőben pedig egyben Európa-bajnokságra kerül sor a III. Európa Játékokon, melyet június 21. és július 2. között bonyolítanak le Krakkóban és a környező kis-lengyelországi régióban.

Tenisz 2023.03.15 Tenisz: Piros Zsombor gyorsan a nyolc közé került Székesfehérváron

Tenisz: Piros Zsombor gyorsan a nyolc közé került Székesfehérváron Daniel Michalski még az első szettben feladta a Piros Zsombor elleni nyolcaddöntőt a Székesfehérváron zajló ATP-challenger-tornán.

eSport 2023.03.15 Esport: utolsó perces, látványos gólokkal győztük le két nagy riválisunkat

Esport: utolsó perces, látványos gólokkal győztük le két nagy riválisunkat Mind a hat pontot begyűjtöttük a Honvéd és a Veszprém ellen.

Tenisz 2023.03.15 Tenisz: Fucsovics Márton nem bírt a címvédővel az Indian Wells-i nyolcaddöntőben

 Tenisz: Fucsovics Márton nem bírt a címvédővel az Indian Wells-i nyolcaddöntőben Fucsovics Márton kikapott a nyolcaddöntőben a címvédő Taylor Fritztől az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!