Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Hírek

Kajak-kenu 2024.06.06 Kajak-kenu: ezüstéremmel indítottuk a válogatót

Kajak-kenu: ezüstéremmel indítottuk a válogatót Opavszky Márkék duója ezúttal is remekelt.

Atlétika 2024.06.06 Atlétika: „Nem félek a kihívásoktól, szeretném kihozni magamból a maximumot” – Krizsán Xénia (VIDEÓ)

Atlétika: „Nem félek a kihívásoktól, szeretném kihozni magamból a maximumot” – Krizsán Xénia (VIDEÓ) Egyesületünk világbajnoki negyedik helyezett többpróbázójával, Krizsán Xéniával beszélgettünk a közelgő Európa-bajnokságról.

Kézilabda 2024.06.05 Kézilabda: „Nagyon meg kell becsülni az idénybeli szereplést” ‒ Vágó Attila

Kézilabda: „Nagyon meg kell becsülni az idénybeli szereplést” ‒ Vágó Attila Szakosztályvezetőnk, Rutka Péter szezonértékelése után vezetőedzőnk, Vágó Attila mondta el a gondolatait az idényről.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.05 Rg: „ A magyar ritmikus gimnasztikának helye van az európai élvonalban” ‒ Deutsch-Lazsányi Erika

Rg: „ A magyar ritmikus gimnasztikának helye van az európai élvonalban” ‒ Deutsch-Lazsányi Erika Szintet léptek a magyarok.

Evezés 2024.06.05 Evezés: Pétervári-Molnár Bendegúzé a kvóta

Evezés: Pétervári-Molnár Bendegúzé a kvóta A Budapest Evezős Egyesület sportolója, Pétervári Molnár Bendegúz indulhat az olimpián, így egyesületünk kiválósága, Gadányi Zoltána nem lesz ott Párizsban. A Magyar Evezős Szövetség közleménye a kvótáról.

Röplabda 2024.06.05 Röplabda: két játékosunk kapott meghívót az U16-as válogatottba

Röplabda: két játékosunk kapott meghívót az U16-as válogatottba Kindornai Viktória és Kiss Luca is ott lesz az U16-os nemzeti együttes összetartásán.

Ökölvívás 2024.06.05 Ökölvívás: boldog születésnapot, Géza bácsi! (GALÉRIA)

Ökölvívás: boldog születésnapot, Géza bácsi! (GALÉRIA) Drexler Géza, az MTK Budapest ökölvívó-szakosztályának vezetőedzője június 4-én ünnepli 66. születésnapját.

Vívás – tőr/párbajtőr 2024.06.04 Vívás: U23-as Európa-bajnok a férfi párbajtőrcsapat! (VIDEÓ)

Vívás: U23-as Európa-bajnok a férfi párbajtőrcsapat! (VIDEÓ) Somody Somáék fantasztikus teljesítménnyel diadalmaskodtak a török kontinensviadalon.

Tenisz 2024.06.04 Babos füvön is Hromacsovával indul, reménykedik az olimpiai szereplésben (LAPSZEMLE)

Babos füvön is Hromacsovával indul, reménykedik az olimpiai szereplésben (LAPSZEMLE) Babos Tímea a füvespályás szezonban is az orosz Irina Hromacsovával párosozik, és bízik benne, hogy sikerül kvalifikálnia magát a párizsi olimpiára.

Sakk 2024.06.04 Sakk: Juhász Ágoston nemzetközi mester lett

Sakk: Juhász Ágoston nemzetközi mester lett Fiatal sakkozónk, Juhász Ágoston teljesítette a harmadik nemzetközi mesteri normáját.

« Előző oldal 23456789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!