Atlétika
Krizsán Xénia

Hírek

Kosárlabda női 2024.04.14 Kosárlabda: drámai csatában búcsúzott a 3X3-as válogatott

Kosárlabda: drámai csatában búcsúzott a 3X3-as válogatott A Szabó Fannival felálló 3X3-as nemzeti csapat rendkívül szoros meccsen kapott ki Azerbajdzsántól, így egyelőre nem jutott ki az olimpiára.

Ritmikus gimnasztika 2024.04.14 Ritmikus gimnasztika: Szófiában hangoltak az Európa-bajnokságra

Ritmikus gimnasztika: Szófiában hangoltak az Európa-bajnokságra A kontinensbajnokságra készülő magyarok Szófiában versenyeztek.

Evezés 2024.04.14 Evezés: „Bízom a kvótában, de ehhez mindennek klappolnia kell” – Gadányi Zoltána

Evezés: „Bízom a kvótában, de ehhez mindennek klappolnia kell” – Gadányi Zoltána Egyesületünk kiválósága, Gadányi Zoltána csaknem kétéves kihagyás után tért vissza az evezéshez, de bízik benne, hogy az április 25. és 27. között Szegeden sorra kerülő európai kvalifikációs regattán indulási jogot szerez a párizsi olimpiára.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: az MTK-TFSE simán győzött idegenben is és továbbjutott a negyeddöntőbe

Kosárlabda: az MTK-TFSE simán győzött idegenben is és továbbjutott a negyeddöntőbe Második csapatunk 39 ponttal nyert a pécsi visszavágón az NB I/B rájátszásában.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: veresége ellenére elődöntőben a magyar 3x3-as válogatott

Kosárlabda: veresége ellenére elődöntőben a magyar 3x3-as válogatott Szabó Fannival a soraiban felálló magyar női 3x3-as kosárlabda-válogatott kikapott Egyiptomtól a hongkongi olimpiai selejtezőtorna csoportkörének harmadik fordulójában, ezzel együtt továbbjutott az elődöntőbe.

Ritmikus gimnasztika 2024.04.13 Ritmikus gimnasztika: csajos témák Pigniczki Fannival (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: csajos témák Pigniczki Fannival (VIDEÓ) A márciusi Szökkenő vándorban a közelgő, budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra fókuszáltak. Klubunk kiválósága a verseny előtti sminkelési szokásaiba avatott be minket, illetve az általa viselt dresszeket is megmutatta.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: már lehet jelentkezni nyári táborunkba

Kosárlabda: már lehet jelentkezni nyári táborunkba Június 24-28. között a városmajori csarnokunkban szervezzük a foglalkozásokat.

Tenisz 2024.04.12 Tenisz: Piros Zsombor elődöntős Splitben, győzelem Svédország ellen

Tenisz: Piros Zsombor elődöntős Splitben, győzelem Svédország ellen Piros Zsombor bejutott a négy közé a spliti Challenger-versenyen, míg a Nagy Adriennel felálló női válogatott legyőzte Svédországot a Billie Jean King-kupa helyosztóján.

Kosárlabda női 2024.04.12 Kosárlabda: nagy lépést tett az olimpia felé a 3X3-as válogatott

Kosárlabda: nagy lépést tett az olimpia felé a 3X3-as válogatott A hongkongi 3×3-as olimpiai selejtezőn magabiztosan nyerte második mérkőzését is a magyar válogatott.

Evezés 2024.04.12 Evezés: „Érmet szeretnék nyerni az Európa-bajnokságon” – Galambos Péter

Evezés: „Érmet szeretnék nyerni az Európa-bajnokságon” – Galambos Péter Nagyszerű evezősünk, Galambos Péter az InfoStartnak nyilatkozott a közelgő szegedi Európa-bajnokságról és olimpiai kvalifikációs versenyről.

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!