Atlétika
Kovács Vivien

Hírek

Atlétika 2021.10.08 Atlétika: „Optimista vagyok!” – Knipl István

Atlétika: „Optimista vagyok!” – Knipl István Folyamatosan és dinamikusan fejlődő szakosztályunk vezetőjével beszélgettünk az idei év legfontosabb eseményeiről, új igazolásainkról, valamint a következő esztendő terveiről.

2021.10.08 Az MTK egykori ötösfogata. A legendás csatársor. (Braun, Molnár, Orth, Opata, Jenny) 6. rész. Molnár György (1901-1977)

Az MTK egykori ötösfogata. A legendás csatársor. (Braun, Molnár, Orth, Opata, Jenny) 6. rész. Molnár György (1901-1977) MTK legendárium | 156. rész

Kajak-kenu 2021.10.07 Kajak-kenu: Remekül szerepeltünk a masters országos bajnokságon

Kajak-kenu: Remekül szerepeltünk a masters országos bajnokságon Az éremtáblázaton negyvenhat egyesület közül a negyedik helyezést értük el.

Sakk 2021.10.07 Sakk: négy fiatalunk készülhet a korosztályos online Eb-re

Sakk: négy fiatalunk készülhet a korosztályos online Eb-re A hazai sakkszövetség tizennégy főt indít az október közepén sorra kerülő korosztályos, hibrid online Európa-bajnokságon, a nevezettek között négy MTK Budapest-játékos is ott van.

Vívás – tőr/párbajtőr 2021.10.07 Vívás: „Hamar meglett az összhang” – Wimmer Dorina

Vívás: „Hamar meglett az összhang” – Wimmer Dorina Remekül indította a szezont klubunk tehetséges párbajtőrvívója, Wimmer Dorina, hiszen a kadet európai körverseny első – budapesti – állomásán csapatban aranyérmet szerzett. A hétvégi megmérettetésről, valamint az idei célokról beszélgettünk Dorinával.

Evezés 2021.10.07 Evezés: „Nagyon jó döntést hoztam” – Polivka Dóra (VIDEÓ)

Evezés: „Nagyon jó döntést hoztam” – Polivka Dóra (VIDEÓ) Evezősünk visszavonult, de edzőként a jövőben is a klub sportolóit segíti. Interjú.

eSport 2021.10.06 Esport: Dobogós helyről csúszott ki Pepe

Esport: Dobogós helyről csúszott ki Pepe A tízedik körben hét pozíciót esett vissza szimulátorosunk, aki végül a kilencedik helyen futott be.

Kézilabda 2021.10.06 Kézilabda: „A korábban elkezdett munkát próbáljuk továbbvinni” – Golovin Vlagyimir

Kézilabda: „A korábban elkezdett munkát próbáljuk továbbvinni” – Golovin Vlagyimir Az augusztus végén kinevezett szövetségi kapitány, az MTK Budapest vezetőedzője, Golovin Vlagyimir a korábban elkezdett munkát próbálja továbbvinni a magyar női kézilabda-válogatottnál.

Vívás – kard 2021.10.06 Vívás: Szatmári András az InfoRádióban (AUDIÓ)

Vívás: Szatmári András az InfoRádióban (AUDIÓ) Olimpiai bronzérmesünk a „Vívópercek” megazinnak mondta el, hogy kezdődött a felkészülése a tokiói olimpia után.

Kézilabda 2021.10.06 Kézilabda: Október 9-én, szombaton a BOK Csarnokban rendezik a kézilabdázás napját

Kézilabda: Október 9-én, szombaton a BOK Csarnokban rendezik a kézilabdázás napját Szombaton a Városligeti Műjégpálya helyett a BOK Csarnokban rendezik a Grand Handball Day elnevezésű eseményt. Egésznapos családi kézilabda-fesztivál lesz a januári magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság jegyében.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!