Kézilabda
Poczetnyik Luca

Hírek

Tenisz 2023.09.12 Tenisz: megdöbbentő külsővel készül a törökök ellen Piros Zsombor

Tenisz: megdöbbentő külsővel készül a törökök ellen Piros Zsombor Már javában a hétvégi, törökök elleni Davis-kupa-mérkőzés helyszínén készül a magyar férfi teniszválogatott, így Piros Zsombor is, aki a jelek szerint a megújulás jegyében új frizurával készül a találkozóra. A világranglistán 111. helyen álló 23 éves teniszezőnknek ugyanis a jelek szerint a kezébe – vagy a fodrásza kezébe – akadt egy nullásgép...

Tenisz 2023.09.12 Tenisz: Gálfi Dalma és Jani Réka egymás ellen játszik Ljubljanában

Tenisz: Gálfi Dalma és Jani Réka egymás ellen játszik Ljubljanában Az MTK Budapest két teniszezőnője, Gálfi Dalma és Jani Réka egymással találkozik a ljubljanai Challenger-torna nyolcaddöntőjében.

Ritmikus gimnasztika 2023.09.12 Ritmikus gimnasztika: „Mindig szigorú vagyok magamhoz” – Pigniczki Fanni (LAPSZEMLE)

Ritmikus gimnasztika: „Mindig szigorú vagyok magamhoz” – Pigniczki Fanni (LAPSZEMLE) Egyre jobb és jobb teljesítmény a kontinensviadalokon, érmek a világkupaversenyeken, és persze a tokiói szereplés – mindezek jelezték, hogy Pigniczki Fanni tehetséges és kiváló ritmikus gimnasztikázó, ám a sportszeretők sokasága augusztus végén kapta fel a fejét az eredményére: sportolónk világbajnoki bronzot szerzett karikával Valenciában. A sportág második magyar érmét, ötven évvel az első után. Fanni a Nemzeti Sportnak adott interjút.

Kézilabda 2023.09.12 Kézilabda: „Nehéz továbblépni, de menni kell előre” ‒ Mazák-Németh Csilla (VIDEÓ)

Kézilabda: „Nehéz továbblépni, de menni kell előre” ‒ Mazák-Németh Csilla (VIDEÓ) A védekezésünk alapembere arról mesélt, hogyan sikerült a szombaton elveszített találkozót feldolgoznia a csapatnak, illetve, hogy milyen céljaik vannak a győri meccsen.

Kézilabda 2023.09.11 Kézilabda: még várat magára a siker az utánpótláskorúaknál is (GALÉRIA)

Kézilabda: még várat magára a siker az utánpótláskorúaknál is (GALÉRIA) Az U17 a Budaörstől, az U19 a Szegedtől kapott ki a második fordulóban.

Tenisz 2023.09.11 Tenisz: sok örömre nincs okunk, szinte mindegyik teniszezőnk hátrébb csúszott a világranglistán

Tenisz: sok örömre nincs okunk, szinte mindegyik teniszezőnk hátrébb csúszott a világranglistán Babos Tímea és Piros Zsombor tudott csak javítani.

Kézilabda 2023.09.11 Kézilabda: a fókusz magunkon lesz Győrben

Kézilabda: a fókusz magunkon lesz Győrben A következő két mérkőzés kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a saját játékunkat pontosítsuk, téthelyzetben gyakorolhassunk.

MTK Budapest 2023.09.11 MTK legendárium | 290. rész

MTK legendárium | 290. rész Az MTK-alapító Szekrényessy Kálmán élete. „A sportfogadás alapítója is Szekrényessy volt” 71. rész.

Kajak-kenu 2023.09.10 Kajak-kenu: két bronzérem az olimpiai reménységek versenyének zárónapján

Kajak-kenu: két bronzérem az olimpiai reménységek versenyének zárónapján A magyar csapat végzett az éremtáblázat élén a rangos nemzetközi utánpótlásversenyen.

Kosárlabda női 2023.09.10 Kosárlabda: hasznos edzőmeccseken van túl a TFSE-MTK Budapest a Sepsi-SIC ellen

Kosárlabda: hasznos edzőmeccseken van túl a TFSE-MTK Budapest a Sepsi-SIC ellen Hazai pályán csapatunk előbb 12, majd 13 pontos vereséget szenvedett az Euroliga-selejtezőre készülő Sepsi-SIC együttesétől.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!