Atlétika
Magyari Zoltán

Hírek

Taekwondo 2024.03.07 Taekwondo: D. Kiss Zoltán és Bán Diána is a paralimpiáért száll harcba pénteken

Taekwondo: D. Kiss Zoltán és Bán Diána is a paralimpiáért száll harcba pénteken Az utolsó kvótákat Szófiában osztják ki.

Atlétika 2024.03.07 Atlétika: itt valami készül (GALÉRIA)

Atlétika: itt valami készül (GALÉRIA) Filmet forgattunk az MTK Budapest atlétáiról, edzőiről. Premier hamarosan...

Vívás – kard 2024.03.07 Vívás: Gárdos Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ)

Vívás: Gárdos Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ) Újabb kvóta, a hétvégén a világbajnok női kardválogatott tette fel az i-re a pontot, és az athéni Világkupán megszerezte a párizsi repülőjegyet. A Hazafutásban Szegő Tibor mikrofonja előtt: Battai Sugár Katinka, Gárdos Gábor és Kovács Erika, a Nemzeti Sport főmunkatársa.

Cselgáncs 2024.03.07 Cselgáncs: „Én is szeretnék olimpiai érmes lenni” – Gábor Áron (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Én is szeretnék olimpiai érmes lenni” – Gábor Áron (VIDEÓ) Mint minden sportolónak, a junior Európa-kupagyőztes cselgáncsozónak, Gábor Áronnak is az a célja, hogy egyszer kijusson az olimpiára, és ott dobogóra állhasson. Az MTK Budapest 19 éves ígérete természetesen tisztában van azzal, hogy az ötkarikás játékokig még nagyon hosszú az út, de igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy valóra váljon az álma. Reménységünk a Héraklész-program videójában mesélt terveiről.

Bridzs 2024.03.06 Bridzs: jön a hetedik egész napos RealTime versenyünk

Bridzs: jön a hetedik egész napos RealTime versenyünk Már lehet nevezni a megméretésre.

Kézilabda 2024.03.06 Kézilabda: Hadnagy Fanni nagy álma válik valóra azzal, hogy az MTK Budapest csapatánál játszhat jövő szezonban (VIDEÓ)

Kézilabda: Hadnagy Fanni nagy álma válik valóra azzal, hogy az MTK Budapest csapatánál játszhat jövő szezonban (VIDEÓ) A beálló posztra érkező játékos már nagyon várja a nyarat, hogy csatlakozhasson együttesünkhöz.

Kajak-kenu 2024.03.06 Kajak-kenu: kevesebb mint 100 nap van az Európa-bajnokságig (VIDEÓ)

Kajak-kenu: kevesebb mint 100 nap van az Európa-bajnokságig (VIDEÓ) Elindult a jegyértékesítés a 100 nap múlva kezdődő szegedi ECA Gyorsasági Para Kajak-Kenu és SUP Európa-bajnokságra.

Ritmikus gimnasztika 2024.03.06 Rg: Deutsch-Lazsányi Erika átvehette a dr. Leyrer Richárd díjat

Rg: Deutsch-Lazsányi Erika átvehette a dr. Leyrer Richárd díjat Az idei NVESZ-gálán Deutsch-Lazsányi Erika vehette át a dr. Leyrer Richárd díjat.

Cselgáncs 2024.03.05 Cselgáncs: A Demeter-ikrek élvezik a helyzetet (VIDEÓ)

Cselgáncs: A Demeter-ikrek élvezik a helyzetet (VIDEÓ) Cselgáncsozóink a Héraklész program stábjának beszéltek arról, hogy előny, vagy hátrány, hogy egy klubban és azonos súlycsoportban dzsúdóznak.

Labdarúgás 2024.03.05 Labdarúgás: száz éve született Zakariás József, akinek alig volt rossz passza (LAPSZEMLE)

Labdarúgás: száz éve született Zakariás József, akinek alig volt rossz passza (LAPSZEMLE) Alapembere volt Sebes Gusztáv Aranycsapatának Zakariás József, remek társa, klasszis kiegészítője Bozsik József zsenialitásának, tudása kellett ahhoz, hogy az ötvenes évek első felében Magyarország nevével kezdődjenek a futballranglisták.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!