Kézilabda
Suba Sára

Hírek

Kézilabda 2022.11.30 Kézilabda: Szabó Laura születésnapi bulijába engedett bepillantást (VIDEÓ)

Kézilabda: Szabó Laura születésnapi bulijába engedett bepillantást (VIDEÓ) Beállósunk a napokban ünnepelte szülinapját, ezt az alkalmat választotta, hogy megmutassa hogyan zajlott a napja.

Labdarúgás 2022.11.29 Labdarúgás: Nagy Fociteszt (VIDEÓ)

Labdarúgás: Nagy Fociteszt (VIDEÓ) November 25-én elindult a Nagy Fociteszt - többek között - Hidegkuti Nándorra emlékezve. Videónkban dr. Szayly József (DUE), Kecskés István (DUE), Petur András (Sport TV) és dr. Deutsch Tamás csinál kedvet a kitöltéséhez.

Sakk 2022.11.29 Sakk: tisztes vereség a Budapest-bajnokság legutóbbi fordulójában

Sakk: tisztes vereség a Budapest-bajnokság legutóbbi fordulójában Az MTK Budapest harmadik számú sakkcsapata ezúttal nem tudott nyerni a Budapest-bajnokság első osztályában.

Kézilabda 2022.11.29 Kézilabda: a Vasas SC lesz az ellenfelünk a negyedik körben

Kézilabda: a Vasas SC lesz az ellenfelünk a negyedik körben A Magyar Kupa következő fordulójára ismét másodosztályú ellenfelet kaptunk.

Kézilabda 2022.11.29 Kézilabda: újabb átlövőnk dőlt ki a sorból hosszú időre

Kézilabda: újabb átlövőnk dőlt ki a sorból hosszú időre Koronczai Petra a felkészülés egyik gyakorlásán szenvedett súlyos sérülést.

Tenisz 2022.11.29 Tenisz: Franciaországgal mérkőzik meg a magyar Davis Kupa-válogatott

Tenisz: Franciaországgal mérkőzik meg a magyar Davis Kupa-válogatott Fucsovics Mártonnal és Piros Zsomborral a soraiban a magyar csapat – a Málagában rendezett sorsolás szerint – februárban Franciaországgal csaphat össze a tenisz Davis Kupa selejtezőjében.

Röplabda 2022.11.28 Röplabda: osztályozó meccsek és debütálás élesben

Röplabda: osztályozó meccsek és debütálás élesben Benkóné Kőrös Mária, Magyar Liza, Ko Henrietta és Horváth Réka irányításával zajlottak a hétvégi utánpótlásmeccseink

Tenisz 2022.11.28 Tenisz: így zárja az évet a világranglistán Fucsovics Márton

Tenisz: így zárja az évet a világranglistán Fucsovics Márton Teniszezőnk tizenegy helyet lépett előre, rajta kívül pedig Gálfi Dalma tudott javítani.

Labdarúgás 2022.11.28 Országos focivetélkedő indult Hidegkuti Nándor tiszteletére (GALÉRIA)

Országos focivetélkedő indult Hidegkuti Nándor tiszteletére (GALÉRIA) Száz évvel ezelőtt született az MTK Örökös Bajnoka és Örökös tagja, az Aranycsapat csatára, Hidegkuti Nándor. A legendás labdarúgó 302 mérkőzésen 202 gólt lőtt MTK-mezben, olimpiai bajnoki címet és világbajnoki ezüstérmet szerzett az Aranycsapattal, az angolok elleni 6:3-as mérkőzésen pedig mesterhármast ért el. A csatárfenomén tiszteletére a DUE Médiahálózat és az MTK Budapest nagyszabású játékot indított Nagy Magyar Fociteszt Diákoknak néven. A Teszt kitér a magyar válogatott több évtizedes sikereire és az elmúlt évek fantasztikus győzelmeire.

Kézilabda 2022.11.28 Kézilabda: utolsó másodpercekben lőtt góllal nyertek az U19-esek

Kézilabda: utolsó másodpercekben lőtt góllal nyertek az U19-esek A felnőttek összecsapása előtt a serdülők és az ifik fogadták a Hajdúnánás SK csapatát.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!