Tenisz
Babos Tímea

Hírek

Kézilabda 2023.11.18 Kézilabda: pontot mentettünk Békéscsabán

Kézilabda: pontot mentettünk Békéscsabán Két perccel a mérkőzés vége előtt még kétgólos hátrányban voltunk, ám sikerült 25-25-re kihozni a találkozót.

MTK Budapest 2023.11.18 „Ha az MTK ország lenne, kiemelkedő helyen állna a többi kétszáz ország mellett az olimpiai rangsorban”‒ Deutsch Tamás (VIDEÓ)

„Ha az MTK ország lenne, kiemelkedő helyen állna a többi kétszáz ország mellett az olimpiai rangsorban”‒ Deutsch Tamás (VIDEÓ) Klubunk elnöke az MTK 135. születésnapi díszebédjén kiemelte, hogy az egyik legnagyszerűbb érzés kék-fehér szurkolónak lenni, illetve arról is bővebben beszélt, hogy mit tartogat a jövő a klub számára.

Vívás – tőr/párbajtőr 2023.11.18 Vívás: Somody Soma 22. lett a georgiai világkupaversenyen

Vívás: Somody Soma 22. lett a georgiai világkupaversenyen Fiatal párbajtőrözőink szombaton a Tbilisziben zajló junior világkupa egyéni versenyén léptek pástra.

Röplabda 2023.11.18 Röplabda: az elejétől kezdve teljes koncentráció kell

Röplabda: az elejétől kezdve teljes koncentráció kell A sereghajtó UTE U21 otthonába látogatunk vasárnap.

MTK Budapest 2023.11.18 „Köszönjük, amit a klubért tettetek! ” – Deutsch Tamás (GALÉRIA)

„Köszönjük, amit a klubért tettetek! ” – Deutsch Tamás (GALÉRIA) Olimpiai- és világbajnokok ünnepelték együtt a klub 135. születésnapját.

Karate 2023.11.18 Karate: Hárspataki Gábor már nemcsak versenyzőként, hanem edzőként is a kék-fehér sikerekért harcol (VIDEÓ)

Karate: Hárspataki Gábor már nemcsak versenyzőként, hanem edzőként is a kék-fehér sikerekért harcol (VIDEÓ) A még jól megérdemelt pihenőjét töltő karatékánk a világbajnokságon szerzett élményeit, illetve a klubnál betöltött új szerepköréről beszélt kameránk előtt.

Cselgáncs 2023.11.17 Cselgáncs: Varga Brigitta bronzérmet szerzett az U23-as Európa-bajnokságon!

Cselgáncs: Varga Brigitta bronzérmet szerzett az U23-as Európa-bajnokságon! Klubunk cselgáncsozója nagyszerűen szerepelt Potsdamban.

Atlétika 2023.11.17 Atlétika: bővült a szakosztályunk

Atlétika: bővült a szakosztályunk Atlétika-szakosztályunk létszáma jelentősen duzzadt az utóbbi hetekben.

Vívás – kard 2023.11.17 Vívás: majdnem a zsebben a csapatkvóta

Vívás: majdnem a zsebben a csapatkvóta Nagyon fontos olimpiai kvalifikációs versenyen van túl a magyar férfi kardcsapat, amely a negyedik helyen zárta az algíri világkupát, ezzel egy lépéssel közelebb került az olimpiai kvótához.

Kézilabda 2023.11.17 Kézilabda: „A két pontért megyünk Békéscsabára” ‒ Farkas Johanna (VIDEÓ)

Kézilabda: „A két pontért megyünk Békéscsabára” ‒ Farkas Johanna (VIDEÓ) Játékosunk a Tippmix Magyar Kupa győzelem másnapján állt kameránk elé.

« Előző oldal 56789101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!