Kézilabda
Koronczai Petra

Hírek

Tenisz 2024.04.25 Tenisz: „Mindenképp akartam a tornagyőzelmet” (VIDEÓ)

Tenisz: „Mindenképp akartam a tornagyőzelmet” (VIDEÓ) Saját bevallása szerint végre minden összeállt a játékában Fucsovics Mártonnak, aki vasárnap pályafutása második ATP-tornagyőzelmét aratta Bukarestben, ezzel 29 helyet javítva már az 53. a férfi tenisz-világranglistán.

Röplabda 2024.04.25 Röplabda: fontos volt győzelemmel indítani a rájátszást, de nem szabad elkényelmesedni a folytatásban

Röplabda: fontos volt győzelemmel indítani a rájátszást, de nem szabad elkényelmesedni a folytatásban Nem lehet tudni milyen erősségű csapattal állunk majd szemben pénteken, de mindent megteszünk az UTE U21 ellen a sikerért.

Kézilabda 2024.04.25 Kézilabda: a dobogóért harcban álló Debrecent fogadjuk szombaton

Kézilabda: a dobogóért harcban álló Debrecent fogadjuk szombaton A tavaszi szezonban mutatott jó formánk megőrzése a cél hazai pályán.

Kosárlabda női 2024.04.24 Kosárlabda: idegenben egyenlítettek a lányok, jöhet a harmadik meccs a Vasas ellen

Kosárlabda: idegenben egyenlítettek a lányok, jöhet a harmadik meccs a Vasas ellen Élvonalbeli csapatunk 13 ponttal nyert Pasaréten, az 5-8. helyért zajló helyosztópárharc második meccsén.

Cselgáncs 2024.04.24 Cselgáncs: kezdődik a zágrábi Európa-bajnokság

Cselgáncs: kezdődik a zágrábi Európa-bajnokság A Tóth Krisztiánnal és Gőz Rolanddal a soraiban felálló magyar válogatott számára két érem a célkitűzés a csütörtöktől vasárnapig tartó, zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2024.04.24 Ritmikus gimnasztika: Taskentben versenyeznek legjobbjaink

Ritmikus gimnasztika: Taskentben versenyeznek legjobbjaink Taskentben folytatódik a világkupa-sorozat.

Ritmikus gimnasztika 2024.04.24 Ritmikus gimnasztika: Wiesner Hanna új gyakorlatokkal készül a kontinensbajnokságra

Ritmikus gimnasztika: Wiesner Hanna új gyakorlatokkal készül a kontinensbajnokságra Sportolónk mindennapjai már az Európa-bajnokság körül forognak.

Kézilabda 2024.04.24 Kézilabda: „Kiteljesedhet az MTK család” ‒ Rutka Péter (VIDEÓ)

Kézilabda: „Kiteljesedhet az MTK család” ‒ Rutka Péter (VIDEÓ) Szakosztályvezetőnk szerint az MTK Sportparkkal igazi otthont kap a csapat, és az utánpótlásra is nagyobb hangsúly helyeződik a jövőben.

Bridzs 2024.04.24 Bridzs: kék-fehér győzelmek a remek hangulatú versenyen (GALÉRIA)

Bridzs: kék-fehér győzelmek a remek hangulatú versenyen (GALÉRIA) Pénteken MTK klubnap, vasárnap pedig páros verseny rendezői voltunk.

MTK Budapest 2024.04.23 Nyári tábor: még kedvezőbb feltételekkel

Nyári tábor: még kedvezőbb feltételekkel A Lantos Mihály Sportközpontban kezdődnek és zárulnak a tábori napok. Már e-mailben és telefonon is tudunk információval szolgálni.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!