Kézilabda
Simon Petra

Hírek

Kézilabda 2023.03.25 Kézilabda: hétközi meccsek kevés sikerrel

Kézilabda: hétközi meccsek kevés sikerrel Az U19 Kecskeméten, míg az U17 Szeghalmon játszott bajnoki fordulót.

Kézilabda 2023.03.24 Kézilabda: a sok kihagyott helyzet döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét

Kézilabda: a sok kihagyott helyzet döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét Rangadót vártunk, és azt is kaptuk Mosonmagyaróváron, ahol félidőben csak egy gól volt a hátrányunk, de a meccset - négy góllal - a hazai csapat nyerte.

MTK Budapest 2023.03.24 MTK Maccabi családi nap: csak érezzük jól magunkat!

MTK Maccabi családi nap: csak érezzük jól magunkat! Sok meglepetéssel várunk március 26-án, vasárnap déltől az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Vívás – kard 2023.03.24 Vívás: Szatmári András a Sportrádióban (AUDIÓ)

Vívás: Szatmári András a Sportrádióban (AUDIÓ) A Sportrádió Vívóóra című műsorában szerepelt kardozónk, Szatmári András, aki egyéniben és csapatban is érdekelt lesz a hétvégi, budapesti világkupán. Szatyi a hatodik perctől nyilatkozott a versennyel kapcsolatban.

Ritmikus gimnasztika 2023.03.24 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a Sportrádióban (AUDIÓ)

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a Sportrádióban (AUDIÓ) Pigniczki Fanni fantasztikus teljesítménnyel ezüstérmet szerzett az athéni világkupán. Fanni a Sportrádióban edzőjével, Gelle Noémivel mesélt a sikerről.

Kajak-kenu 2023.03.24 Kajak-kenu: külföldön készülnek az utánpótlás legjobbjai (LAPSZEMLE)

Kajak-kenu: külföldön készülnek az utánpótlás legjobbjai (LAPSZEMLE) Idén is folytatná a kiváló szereplést a kajak-kenu hazai utánpótlása, a versenyzők ennek megfelelően az utóbbi hónapokban sem pihentek; a felkészüléssel kapcsolatban az utánpótlássport.hu készített cikket.

Röplabda 2023.03.23 Röplabda: a harmadik szettre lehet építeni a továbbiakban

Röplabda: a harmadik szettre lehet építeni a továbbiakban A rájátszás negyeddöntőjének első meccsén 3:0-ra kikaptunk a Vasas Óbuda otthonában.

Atlétika 2023.03.23 Atlétika: háromhetes edzőtábor

Atlétika: háromhetes edzőtábor Többpróbázóink Tenerifén készülnek.

Röplabda 2023.03.23 Röplabda: „Ellenfelünk az esélyesebb, de a rájátszásban bármi megtörténhet” ‒ Linda Jessica (VIDEÓ)

Röplabda: „Ellenfelünk az esélyesebb, de a rájátszásban bármi megtörténhet” ‒ Linda Jessica (VIDEÓ) Csapatkapitányunk az elmúlt hetek felkészüléséről, illetve az előttük álló sorozatról beszélt kameránk előtt.

MTK Budapest 2023.03.23 A fociválogatott kapusa volt a századelőn, ráadásul ő volt az első hálóőr itthon, aki vetődött a labdára.

A fociválogatott kapusa volt a századelőn, ráadásul ő volt az első hálóőr itthon, aki vetődött a labdára. A magánélete ellenben tragikusan alakult, a kisfiát 11 évesen halálra gázolta a villamos, 38 év elteltével pedig vak felesége lelte halálát a villamossíneken… Következzék Holits Ödön élete.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!