Taekwondo
Patakfalvy Luca

Hírek

Kajak-kenu 2024.07.27 Kajak-kenu: újabb érmeket szereztünk (GALÉRIA)

Kajak-kenu: újabb érmeket szereztünk (GALÉRIA) A serdülő, ifjúsági és U23-as országos bajnokság második napja is remekül sikerült.

Kézilabda 2024.07.26 Kézilabda: izgalmas meccsen 32-31-re kaptunk ki a Moyra-Budaörs Handball csapatától az első felkészülési találkozónkon (GALÉRIA)

Kézilabda: izgalmas meccsen 32-31-re kaptunk ki a Moyra-Budaörs Handball csapatától az első felkészülési találkozónkon (GALÉRIA) Hasznos találkozón vagyunk túl, amelyen az elsődleges szempont az volt, hogy mindenki ugyanolyan arányú terhelésben részesüljön.

Vívás – kard 2024.07.26 Vívás: hamar összejöhet a magyar szuperrangadó az olimpián

Vívás: hamar összejöhet a magyar szuperrangadó az olimpián Szatmári András francia kardozóval kezd, majd a háromszoros olimpiai bajnok következhet.

Kajak-kenu 2024.07.26 Kajak-kenu: pazarul kezdtük a korosztályos országos bajnokságot (GALÉRIA)

Kajak-kenu: pazarul kezdtük a korosztályos országos bajnokságot (GALÉRIA) Két arany- és három ezüstéremmel kezdtük a szegedi viadalt.

Röplabda 2024.07.26 Röplabda: Correa Nadine liberó, míg Krachler Réka négyes ütő pozícióba érkezik

Röplabda: Correa Nadine liberó, míg Krachler Réka négyes ütő pozícióba érkezik Mindkét röplabdázó nagyon motiváltan vág bele a munkába augusztustól.

Evezés 2024.07.25 Galambos Péter: „Nagyon szép korszak ért véget” – Galambos Péter

Galambos Péter: „Nagyon szép korszak ért véget” – Galambos Péter Egyesületünk világklasszis evezőse, Galambos Péter visszavonult a válogatottságtól, így ezentúl kisebb versenyeken, illetve a magyar bajnokságon indul.

Vívás – kard 2024.07.25 Vívás: „Önbizalommal telve indulhatok Párizsba” – Szatmári András (LAPSZEMLE)

Vívás: „Önbizalommal telve indulhatok Párizsba” – Szatmári András (LAPSZEMLE) Kardvívónk, Szatmári András a Nemzeti Sportnak nyilatkozott állapotáról, valamint a közelgő olimpiáról.

Kézilabda 2024.07.25 Kézilabda: „Már nagyon vártam, hogy elkezdjük a felkészülést” – Bató Lili (VIDEÓ)

Kézilabda: „Már nagyon vártam, hogy elkezdjük a felkészülést” – Bató Lili (VIDEÓ) Új igazolásunk, Bató Lili beszélt az első benyomásairól és arról, hol tart jelenleg a felkészülésben kézilabdacsapatunk.

Kajak-kenu 2024.07.25 Hogy kerül a cipő az asztalra? Macon hősei az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (GALÉRIA)

Hogy kerül a cipő az asztalra? Macon hősei az Új Hidegkuti Nándor Stadionban (GALÉRIA) Az MTK Budapest ügyvezető elnöke ünnepi ebéden fogadta a legendás kajak négyes két tagját, dr. Nagy Lászlót és Kovács Lászlót.

eSport 2024.07.24 Esport: Szelp Máté a HUNESZ Masters nyári szezonjában negyedik, összesítésben a hetedik helyen végzett

Esport: Szelp Máté a HUNESZ Masters nyári szezonjában negyedik, összesítésben a hetedik helyen végzett EA FC-játékosunk már az első szezonjában megmutatta, hogy ott van a hazai élmezőnyben.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!