Atlétika
Krizsán Xénia

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2024.06.20 Rg: számos érem a korosztályos magyar bajnokságon

Rg: számos érem a korosztályos magyar bajnokságon Ismét nagyszerűen szerepeltek az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázó ígéretei a magyar bajnokságon.

Kézilabda 2024.06.20 Kézilabda: Balatonboglárról érkezik új erőnléti edzőnk, Endrey Dániel (VIDEÓ)

Kézilabda: Balatonboglárról érkezik új erőnléti edzőnk, Endrey Dániel (VIDEÓ) A Nemzeti Kézilabda Akadémia után az MTK Budapest stábját erősíti a szakember.

eSport 2024.06.19 Esport: megnyerte a Hungarian Open tavaszi szezonját Rocket League-csapatunk

Esport: megnyerte a Hungarian Open tavaszi szezonját Rocket League-csapatunk A bajnoki cím mellett a legértékesebb játékos díját is MTK-s kapta.

Cselgáncs 2024.06.19 Cselgáncs: Tóth Botond két Európa-kupa-bronzzal tért vissza sérüléséből

Cselgáncs: Tóth Botond két Európa-kupa-bronzzal tért vissza sérüléséből Huszonhárom éves dzsúdósunkkal, Tóth Botonddal (-81 kg) azután beszélgettünk, hogy a szarajevói, majd a podcetrteki Európa-kupa-versenyen is a harmadik helyen végzett.

MTK Budapest 2024.06.19 Sportnap a Hunyadiban (GALÉRIA)

Sportnap a Hunyadiban (GALÉRIA) A zuglói Hunyadi János ének-zenei, nyelvi általános iskola vendégei voltunk a sportnapjukon. Az eseményre eljött velünk Urbán Martin és Gamauf Zsombor is, U17-es csapatunk alapemberei.

Atlétika 2024.06.19 Atlétika: „Van bennem annyi, hogy megcsináljam” – Krizsán Xénia (LAPSZEMLE)

Atlétika: „Van bennem annyi, hogy megcsináljam” – Krizsán Xénia (LAPSZEMLE) A hétpróbázó Krizsán Xénia biztató atlétikai Európa-bajnokságon van túl, nyolcadik lett Rómában, és úgy érzi, van még benne annyi, hogy a párizsi olimpián a legjobb nyolcba kerüljön, akár új országos csúccsal – mondta a Nemzeti Sportnak.

MTK Budapest 2024.06.18 Remek hangulat, élvezetes programok és ízletes ételek, avagy ilyen volt az MTK Budapest családi napja (VIDEÓ)

Remek hangulat, élvezetes programok és ízletes ételek, avagy ilyen volt az MTK Budapest családi napja (VIDEÓ) Szombaton nagyon sokan ellátogattak kék-fehér családi napunkra, melyen természetesen a sport központi szerepet kapott, kicsik és nagyok is kipróbálhatták magukat mindenben, a napot pedig a magyar labdarúgó-válogatott első Európa-bajnoki mérkőzésének megtekintésével zártuk.

Evezés 2024.06.18 Evezés: nagy utat tett meg három év alatt az U19-es Eb-bronzérmes magyar duó (LAPSZEMLE)

Evezés: nagy utat tett meg három év alatt az U19-es Eb-bronzérmes magyar duó (LAPSZEMLE) Az U19-es evezős Eb egyetlen magyar érmét szerző Szente Dóra, Bagdács Szonja duó edzője, Polivka Dóra értékelt a siker után.

Kajak-kenu 2024.06.18 Kajak-kenu: „Nagyon boldog és elégedett vagyok, és büszke a srácokra” ‒ Opavszky Márk (VIDEÓ)

Kajak-kenu: „Nagyon boldog és elégedett vagyok, és büszke a srácokra” ‒ Opavszky Márk (VIDEÓ) Szombaton ezüstérmet szerző kajak négyesünk értékelte a szegedi Európa-bajnokságon elért eredményt. Klubunk sportolója, Opavszky Márk teljesen más versenyre számított.

Kézilabda 2024.06.18 Kézilabda: Győri Ágnes lesz az új kapusedzőnk (VIDEÓ)

Kézilabda: Győri Ágnes lesz az új kapusedzőnk (VIDEÓ) Felnőtt és ifjúsági kapusaink munkájáért nyártól új tréner felel.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!