Taekwondo
Salim Sharif

Hírek

Kézilabda 2024.04.23 Kézilabda: megérett a munka gyümölcse az U15-ös csapatunknál

Kézilabda: megérett a munka gyümölcse az U15-ös csapatunknál A bajnokságban először sikerült a Ferencvárosi TC csapatát legyőznünk.

Ritmikus gimnasztika 2024.04.23 Ritmikus gimnasztika: kék-fehér fölény a magyar bajnokságon

Ritmikus gimnasztika: kék-fehér fölény a magyar bajnokságon Klubunk elsöprő sikerével ért véget a 2024-es ritmikus gimnasztika magyar bajnokság.

Kosárlabda női 2024.04.22 Kosárlabda: nem sikerült meglepetést okozni a negyeddöntő első meccsén az NB I/B-ben (GALÉRIA)

Kosárlabda: nem sikerült meglepetést okozni a negyeddöntő első meccsén az NB I/B-ben (GALÉRIA) Második csapatunk harmincpontos vereséget szenvedett a BKG Szigetszentmiklós II. csapatától a Városmajorban, az NB I/B rájátszásában.

Kézilabda 2024.04.22 Kézilabda: pontok nélküli, de sok tanulsággal teli a fiatalok legutóbbi összecsapása

Kézilabda: pontok nélküli, de sok tanulsággal teli a fiatalok legutóbbi összecsapása Mindkét utánpótláskorú csapatunk hazai pályán játszotta le a bajnokság 22. fordulóját, a serdülők a Szombathely, az ifik a Békéscsaba együttesét fogadták.

Tenisz 2024.04.22 Tenisz: Fucsovics Márton óriásit lépett előre a világranglistán

Tenisz: Fucsovics Márton óriásit lépett előre a világranglistán Teniszezőnk a bukaresti tornagyőzelemmel huszonkilenc helyet lépett előre a rangsorban, így jelenleg az olimpiai kvótát érő 53. pozícióban van.

Karate 2024.04.22 Karate: korosztályos sportolóink tizenkét éremmel utaztak haza Szófiából (GALÉRIA)

Karate: korosztályos sportolóink tizenkét éremmel utaztak haza Szófiából (GALÉRIA) A népes mezőnyből is kitűntek kék-fehér tehetségeink.

Kosárlabda női 2024.04.22 Kosárlabda: készen állnak a lányok a negyeddöntős párharcra az NB I/B-ben

Kosárlabda: készen állnak a lányok a negyeddöntős párharcra az NB I/B-ben Az MTK-TFSE a BKG Prima Szigetszentmiklós II. csapatával találkozik a legjobb nyolc között a másodosztály rájátszásában. Vezetőedzőnket, Bozsó Ádámot kérdeztük az összecsapás előtt.

MTK Budapest 2024.04.22 MTK legendárium | 322. rész

MTK legendárium | 322. rész Az MTK-alapító, Szekrényessy Kálmán élete. „Szekrényessy Kálmán szerelmei” „A füredi Anna-bálon kezdetű dal születése.” 4. rész.

Tenisz 2024.04.21 Tenisz: két játékosunk is tornagyőzelmet ünnepelhetett vasárnap (VIDEÓ)

Tenisz: két játékosunk is tornagyőzelmet ünnepelhetett vasárnap (VIDEÓ) Vasárnap két teniszezőnk is döntőt játszott. Fucsovics Márton egyesben a bukaresti ATP-tornán, míg Babos Tímea a roueni WTA-versenyen párosban játszott finálét.

MTK Budapest 2024.04.21 „A beruházásaink koronaékszere lesz az MTK Sportpark” ‒ dr. Deutsch Tamás (VIDEÓ)

„A beruházásaink koronaékszere lesz az MTK Sportpark” ‒ dr. Deutsch Tamás (VIDEÓ) A létesítmény nemcsak szép lesz, de óriási zöld területtel és innovációs technológiával látjuk el, ráadásul ez az építmény lesz az, amelyik a legtöbb MTK-sportoló mindennapi felkészülését fogja segíteni.

« Előző oldal 1234567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!