Kézilabda
Dakos Noémi

Esport: egyenes út az MTK Budapest Esport Arénába

Publikálva: 2022.07.05 Frissítve: 2022.07.05 eSport

Rocket League csapatunk a hétvégi zárt selejtezőben nyújtott teljesítménye alapján bejutott a K&H Junior Rocket League Kupa offline döntőjébe, ami 2022. július 9-én lesz az MTK Budapest Esport Arénában.

Rocket League:

Július 2-án, szombaton csapatunk a K&H Junior Rocket League Kupa zárt selejtezőjének „A” csoportjában szerepelt. A korábbi, nyílt selejtezőben továbbjutó három csapat mellett játékosaink meghívottként csatlakoztak, a bajnokságban nyújtott teljesítményük alapján. Első mérkőzésünkön a Lyókedvű Fiatalok ellen sikerült magabiztos győzelmet aratni 3-0 arányban (5-1; 6-2; 6-2). Második találkozónkat a Future Esports és a Wild Multigaming győztesével vívtuk (3-0), ahol a szorosabb, de szintén 3-0-s győzelem (2-1; 3-2; 3-0) már továbbjutást ért az offline döntőre.

Az MTK Budapest Esport Arénában rendezendő döntő mezőnye:

  • Békéscsabai E-sport Egyesület (DARKSIDE, Medi, Pyr0MarK.)
  • Budapest Five (Meshinn, Negsy, SieO, Nbika555)
  • MTK Budapest (Gogi, Mateos, Richmond, Shadix)
  • WiLD MultiGaming (Kriszcsön, NrB, Trolley)

Az Esport1 részletes beszámolója IDE kattintva érhető el. A hétvége összecsapásai visszanézhetők a Hungarian Rocket League Tournaments twitch csatornáján.

A legjobb magyar csapatatok küzdelmét akár a helyszínen, az MTK Budapest Esport Arénában is megtekintheted. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet IDE kattintva lehet megtenni.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!