Tenisz
Fucsovics Márton

Esport: Horváth Gábor, FIFA játékossal erősödik szakosztályunk

Publikálva: 2022.07.02 Frissítve: 2022.07.02 eSport

Új igazolásunk ismert a hazai 1v1-es körökben, a legutóbbi K&H e-kupán is bebizonyította, hogy a magyar elitbe tartozik.

 
„HorvathG_”, azaz Horváth Gábor 1v1-es FIFA játékosként érkezik szakosztályunkhoz, aki a hazai porondon a FIFA 20-as széria óta több alkalommal is megmutatta képességeit. A FIFA sorozattal 2007 óta játszik, az áttörést viszont a FIFA 13 hozta, ahol karrierje alatt a legtöbbet fejlődött. Első nagyobb eredménye a 2020-as NGES versenyen elért első hely, amelyet követően a Megyék Csatáján is a döntőig jutott. A FIFA 22-es K&H e-Kupán szabadkártyásként jutott el a fináléig, ahol balszerencsés vereséget szenvedett el. A következő szériában nemzetközi sikereket tűzött ki céljául és a játék mellett az online platformokon való élő közvetítésekre is nagyobb hangsúlyt fektetne, ahol a nézők még jobban megismerhetik őt.
 
HorvathG_ legnagyobb sikerei:
• NGES FIFA20 bajmokság - 1.hely
• Megyék Csatája - 2. hely
• K&H e-kupa FIFA22 1v1 - 2.hely
• Rocky Monday Diamond Level Cup - 1. hely
• ESL Christmas Cup - 3. hely
A K&H e-kupa FIFA 22 1v1 versenyén a második helyet sikerült megszereznem, ezután érdeklődött irántam az MTK Budapest, Magyarország egyik legnagyobb sport- és e-sportcsapata, ami óriási megtiszteltetés. Nagyon várom a közös munkát és a közös sikereket. Céljaim között szerepel, hogy szeretném bővíteni a tevékenységeimet, és belevágnék az online platformokon történő élő közvetítésekbe, illetve aktívabban tevékenykednék a közösségi médiában is. Szeretnék minél jobb eredményt elérni a HUNESZ Mastersen és a közelgő versenyeken. FIFA 23-ban nemzetközi sikereket is szeretnék elérni a csapattal - számolt be Gábor csatlakozásának körülményeiről és jövőbeli céljairól.
 
Szakosztályunk támogatója:
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!