Hírek

Vívás 2016.12.01 „Nem vagyok elszállva magamtól” (GALÉRIA)

„Nem vagyok elszállva magamtól” (GALÉRIA) 14 évesen lett - csapatban - országos bajnok Muhari Eszter, az MTK Budapest párbajtőrözője úgy, hogy közben legyőzte az olimpiai bajnokot is.

Vívás 2016.11.27 Vívó országos bajnokság

Vívó országos bajnokság Nem rossz.

Vívás 2016.11.27 Dömölky Lídia (VIDEÓ)

Dömölky Lídia (VIDEÓ) Szavazzunk olimpiai bajnok vívónkra a Prima Primissima voksoláson!

Vívás 2016.11.20 Orléans-i bronz - MTK sportoló a dobogón

Orléans-i bronz - MTK sportoló a dobogón Harmadik helyen végzett a László Luca, Márton Anna, Pusztai Liza, Záhonyi Petra összeállítású női kardcsapat az orleans-i Világkupán. Az alig 18 év átlagéletkorú együttes a negyeddöntőben az olimpiai bajnok oroszokat, a bronzért pedig a házigazda franciákat verte.

Vívás 2016.11.13 Szia, Niko!

Szia, Niko! A világbajnoki ezüst- és bronzérmes, valamint Európa-bajnoki ezüstérmes, többször az Év Utánpótlás-sportolójának választott Iliász Nikolász az MTK Budapestben folytatja pályafutását.

Vívás 2016.11.04 MTK-s olimpiai bajnokot köszöntöttek

MTK-s olimpiai bajnokot köszöntöttek Csütörtök délután a Magyar Olimpiai Bajnokok klubja hármas születésnapi köszöntőt tartott, a 80 éves Sákovicsné Dömölky Lídia, a 80 éves Marosi Paula és a 70 éves Németh Miklós számára, akik mindhárman olimpiai bajnokok.

Vívás 2016.10.19 Olimpikon és egyetemista (LAPSZEMLE)

Olimpikon és egyetemista (LAPSZEMLE) Még csak 21 éves, de számos világverseny van a háta mögött. Az egész világot beutazta, mégis a Balatonon töltötte a nyarat. Márton Annának a sport mellett a tanulásra is marad ideje, az MTK Budapest olimpikonjával és az ELTE PPK másodéves pszichológus hallgatójával beszélgetett az elteonline.hu. Ismerjük meg mi is Annát egy másik szemszögből.

Vívás 2016.09.28 Beszélgetés Udvarhelyi Gáborral

Beszélgetés Udvarhelyi Gáborral Interjú a vívók mesteredzőjével, akit nemrég Magyar Középkereszt Érdemrenddel tüntettek ki.

Vívás 2016.09.23 Vége a tanulóévnek

Vége a tanulóévnek Frühauf Benjámin az MTK Budapest – még mindig csak 18 esztendős – tőrvívója, korosztályának egyik legnagyobb tehetsége. A Brüll Alfréd Akadémia támogatását élvező sportoló, önmagával szemben is komoly elvárásokat fogalmaz meg az idei versenyszezonra.

Vívás 2016.09.15 Panka: Már jól vagyok

Panka: Már jól vagyok Márton Annával, a Brüll Alfréd Akadémia kardozójával beszélgettünk, aki 10. lett az olimpián.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!