Keresés

Hírek

Sakk 2016.11.22 Nehéz helyzetben helytállás

Nehéz helyzetben helytállás Izzasztó csaták, hatalmas küzdelem jellemezte az MTK Budapest legutóbbi csapatbajnoki hétvégéjét.

Sakk 2016.11.13 Parádés nyitás a csapatbajnokságon

Parádés nyitás a csapatbajnokságon Remek kezdésen vagyunk túl, mindkét csapatunk a papírformára rácáfolva szerzett győzelmet, egyik veretlen is maradt, a másik pedig hét ifivel felállva tekintélyes különbséggel múlta felül tapasztaltabb ellenfelét.

Sakk 2016.11.11 Közel volt az érem

Közel volt az érem Hajdúböszörményben rendezték meg a nemzeti ifjúsági és gyermek csapatbajnokságot, ami a legnagyobb hazai verseny az utánpótlás-nevelő egyesületek között. Természetesen az MTK Budapest is részt vett a rangos viadalon, nem is akárhogyan.

Sakk 2016.11.05 Elleptük Hajdúböszörményt (GALÉRIA)

Elleptük Hajdúböszörményt (GALÉRIA) Négy csapattal indultunk, folyamatosan zajlanak a partik.

Sakk 2016.10.18 Két magyart is díjazott a Fair Play Bizottság

Két magyart is díjazott a Fair Play Bizottság Portisch Lajos Fair Play díjat kapott

Sakk 2016.09.03 Családi vállalkozás a sikerre

Családi vállalkozás a sikerre A rendkívül tehetséges sakkozó, a csupán 18 esztendős Juhász Ármin idén került az MTK Budapest csapatához. A korosztályos válogatott játékossal beszélgettünk klubváltásáról, jövőbeni terveiről és a klubon belüli „családegyesítésről”.

Sakk 2016.07.13 Marosi megállíthatatlan

Marosi megállíthatatlan Egy aranyéremmel, és nyolc pontszerző helyezéssel fejezte be a szereplését az MTK Budapest sakkszakosztálya a 2016. évi korcsoportos magyar bajnokságon.

Sakk 2016.06.04 Terbe Zsuzsanna ezüstérmes

Terbe Zsuzsanna ezüstérmes Az MTK Budapest sakkozója egy hajszállal maradt le az első helyre.

Sakk 2016.05.26 A kiaknázatlan lehetőségek versenye

A kiaknázatlan lehetőségek versenye Május közepén, a hajdúböszörményi tornacsarnokban került sor az idei országos rapid korcsoportos egyéni- és csapatbajnokságra. Az MTK Budapest tizenegy versenyzője ült asztalhoz a rangos viadalon.

Sakk 2016.05.05 Szép, de lehetett volna szebb is

Szép, de lehetett volna szebb is Életében először szerepelhetett a 19 esztendős Terbe Julianna, a meghívásos felnőtt női sakkbajnokságon. Az MTK Budapest versenyzője hatodik helyen végzett a rangos viadalon, melyet a mándoki Forgách kastélyban rendeztek meg. Juli a versenyen szerzett tapasztalatairól beszélt honlapunknak.

« Előző oldal 345678910111213 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!