Hírek

Sakk 2022.11.22 Sakk: bravúrgyőzelemmel kezdett az MTK Budapest a Szuperligában

Sakk: bravúrgyőzelemmel kezdett az MTK Budapest a Szuperligában Az MTK Budapest sakkcsapatai az élvonal nyitókörét és az NB II harmadik fordulóját is győzelemmel zárták.

Sakk 2022.11.18 Sakk: ismét az MTK Budapesttel a mezőnyben indul a Szuperliga

Sakk: ismét az MTK Budapesttel a mezőnyben indul a Szuperliga Az MTK Budapest sakkcsapata idén ismét a legmagasabb osztályban kezdheti meg szereplését.

Sakk 2022.11.15 Sakk: szépen helytálltak fiataljaink a törökországi ifi Eb-n

Sakk: szépen helytálltak fiataljaink a törökországi ifi Eb-n Az MTK Budapest fiatal sakkozói közül Szakolczai Alex a 12., míg Tóth Lili a 14. helyen zárta az antalyai ifjúsági Eb-t.

Sakk 2022.11.04 Sakk: ezüstérmes az MTK Budapest az ifjúsági csapatbajnokságon

Sakk: ezüstérmes az MTK Budapest az ifjúsági csapatbajnokságon Az MTK Budapest első számú együttese a második helyen végzett a sakkozók ifjúsági csapatbajnokságán.

Sakk 2022.10.31 Sakk: címvédőként az ifjúsági csapatbajnokságon

Sakk: címvédőként az ifjúsági csapatbajnokságon A tavalyi győztes MTK Budapest két együttessel vesz részt a sakkozók ifjúsági országos csapatbajnokságán.

Sakk 2022.10.11 Sakk: nyolcadik Világsakkfesztivál: 3000 látogató a Várban

Sakk: nyolcadik Világsakkfesztivál: 3000 látogató a Várban Háromezer látogatót és több tízezer online nézőt vonzott a szombati nyolcadik Világsakkfesztivál, amelyre 15 országból érkeztek előadók a Nemzeti Galériába.

Sakk 2022.10.10 Sakk: jól kezdtek csapataink a Budapest-bajnokságban

Sakk: jól kezdtek csapataink a Budapest-bajnokságban Az MTK Budapest harmadik és negyedik számú sakkcsapata is győzelemmel rajtolt a Budapest-bajnokságban.

Sakk 2022.09.25 Sakk: Kaszparov alapítványa támogatja a Kállai Gábor emlékére rendezett sakktornát (LAPSZEMLE)

Sakk: Kaszparov alapítványa támogatja a Kállai Gábor emlékére rendezett sakktornát (LAPSZEMLE) November végén Garri Kaszparov alapítványának főtámogatásával rangos sakktornát rendeznek az MTK Budapest tavaly decemberben elhunyt szakosztályelnökének, Kállai Gábornak emlékére.

Sakk 2022.08.02 Sakk: Kiss Inez U12-es bajnoki címe mellett hat MTK-érem a korcsoportos ob-n

Sakk: Kiss Inez U12-es bajnoki címe mellett hat MTK-érem a korcsoportos ob-n Az MTK Budapest sakkozói közül heten is érmet nyertek az Egerben rendezett korcsoportos országos bajnokságon; Kiss Inez nyakába az U12-esek között akasztottak aranyat.

Sakk 2022.07.22 Sakk: szépen helytálltak fiataljaink a korosztályos rapid Eb-n

Sakk: szépen helytálltak fiataljaink a korosztályos rapid Eb-n A Szalonikiben rendezett korosztályos rapid sakk Európa-bajnokság U18-as mezőnyében Juhász Ágoston a 10., míg az U12-es leányversenyben Kiss Inez a 11. helyen végzett.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!