Hírek

Sakk 2020.07.17 Öngüt Tamás Günes csak a döntőben nem borította a papírformát

Öngüt Tamás Günes csak a döntőben nem borította a papírformát Az MTK Budapest 17 éves sakkozója, Öngüt Tamás Günes magát is meglepve egészen a Hello Sakk-kupa döntőjéig menetelt.

Sakk 2020.07.16 Pénteken rajtol a magyar rapid nyílt sakkbajnokság

Pénteken rajtol a magyar rapid nyílt sakkbajnokság Pénteken kezdődik Ajkán a háromnapos magyar rapid nyílt sakkbajnokság, amelyen a legkisebbektől kezdve a nagymesterekig bárki elindulhat – az MTK Budapest színeit nyolc ifjú képviseli.

Sakk 2020.07.15 Első szombat és második hely

Első szombat és második hely Legtöbb ifjúsági sakkozónk az „Első szombat” elnevezésű versenyen remekelt, míg Öngüt Tamás Günes a második helyen zárt a Hello Sakk-kupán.

Sakk 2020.06.22 Remek újrakezdés

Remek újrakezdés A sok jó MTK-s eredmény közül Gehér Koppányé a legjobb: ifjú sakkozónk harmadik helyezett lett Balatonlellén, ahol a karanténidőszak utáni első hazai versenyt rendezték.

Sakk 2020.06.06 Hogyan tovább? – sakk

Hogyan tovább? – sakk Kocsis József szakosztályvezető arról adott felvilágosítást, hogy mit terveznek a kék-fehérek feketén-fehéren.

Sakk 2020.05.31 Minden pillanatban készen állt mattot adni (LAPSZEMLE)

Minden pillanatban készen állt mattot adni (LAPSZEMLE) Kállai Gábor sakkrovatának utolsó része.

Sakk 2020.05.29 Polgár Judit a Testnevelési Egyetem díszdoktora lett

Polgár Judit a Testnevelési Egyetem díszdoktora lett A Testnevelési Egyetem díszdoktora lett Polgár Judit. A kétszeres olimpiai bajnok sakkozó, az MTK Örökös Bajnoka, az intézmény 45. díszdoktori címét veheti át.

Sakk 2020.05.24 Néha előny, ha a sakkozó nem langaléta (LAPSZEMLE)

Néha előny, ha a sakkozó nem langaléta (LAPSZEMLE) Kállai Gábor rovatában a mesterséges intelligencia múlt heti boncolgatása után sorra került a világ első sakkautomatája. Amelyet persze még ember működtetett, elbújva, titokban.

Sakk 2020.05.17 Megalakult a Polgár Judit Sakk Klub a Chesskiden

Megalakult a Polgár Judit Sakk Klub a Chesskiden Már magyarul is elérhető a világ legnagyobb online gyerek sakkplatformja, miután az MTK korábbi sportolója és Örökös Bajnoka, Polgár Judit megalakította a nevét viselő sakk-klubot a Chesskiden.

Sakk 2020.05.16 Sakk: ez is csak egy gép? Nem! (LAPSZEMLE)

Sakk: ez is csak egy gép? Nem! (LAPSZEMLE) Kállai Gábor, az MTK Budapest sakkszakosztályának elnöke és nemzetközi nagymestere ezen a szombaton a gépeket „vette elő”. Ahogy az várható volt, a mesterséges intelligencia a sakkban immár igencsak domináns szerepre tett szert.

« Előző oldal 89101112131415161718 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!