Hírek

Sakk 2023.06.30 Sakk: az utolsó pillanatig kérdéses volt Mátyássy Lázár bajnoki címe

Sakk: az utolsó pillanatig kérdéses volt Mátyássy Lázár bajnoki címe Az MTK Budapest fiatal sakkozója, Mátyássy Lázár izgalmas, fordulatos versenyen érdemelt ki magyar bajnoki címet a fiúk U14-es korosztályában.

Sakk 2023.06.28 Sakk: Juhász Ágoston emlékezetes bajnoki címet szerzett

Sakk: Juhász Ágoston emlékezetes bajnoki címet szerzett Az MTK Budapest nem egészen 18 éves sakkozója, Juhász Ágoston remek játékkal nyerte meg az U18-as fiúk országos bajnokságát.

Sakk 2023.06.26 Sakk: három országos bajnokunk lett Bükön

Sakk: három országos bajnokunk lett Bükön Mátyássy Lázár, Juhász Ágoston és Kiss Inez is aranyérmet szerzett a sakkozók Bükön rendezett korcsoportos országos bajnokságon.

Sakk 2023.06.21 Sakk: jól kezdtük a korcsoportos ob-t

Sakk: jól kezdtük a korcsoportos ob-t A Bükfürdőn zajló korcsoportos magyar sakkbajnokságon több játékosunk is előkelő helyről várja a folytatást.

Sakk 2023.05.12 Sakk: elhunyt Adorján András

Sakk: elhunyt Adorján András Életének 74. évében meghalt Adorján András, nemzetközi nagymester, többszörös sakkolimpikon, sakkolimpiai bajnok, háromszoros magyar bajnok sakkozó.

Sakk 2023.05.02 Sakk: három arany és két ezüst a korcsoportos rapid ob-n

Sakk: három arany és két ezüst a korcsoportos rapid ob-n Az MTK Budapest fiatal sakkozói három arany- és két ezüstérmet nyertek a Miskolcon rendezett korcsoportos rapid országos bajnokságon.

Sakk 2023.04.27 Sakk: kilencedik helyen zárt az MTK Budapest a Szuperligában

Sakk: kilencedik helyen zárt az MTK Budapest a Szuperligában Az MTK Budapest első számú sakkcsapata a kilencedik helyen végzett a Szuperligában.

Sakk 2023.04.21 Sakk: negyedik hely a lányoktól a Mitropa-kupán

Sakk: negyedik hely a lányoktól a Mitropa-kupán A magyar férfi sakkcsapat a harmadik, az MTK Budapest játékosaival felálló női pedig a negyedik helyen végzett a sakkozók Mitropa-kupáján.

Sakk 2023.03.30 Győzelem az NB II utolsó előtti fordulójában

Győzelem az NB II utolsó előtti fordulójában Az MTK Budapest II. sakkcsapata győzelem után várhatja az NB II-es bajnokság utolsó fordulóját.

Sakk 2023.03.01 Sakk: mesteri és visszafogott teljesítmények az U20-as ob-n

Sakk: mesteri és visszafogott teljesítmények az U20-as ob-n Az MTK Budapest sakkozói közül többen várakozáson alul teljesítettek az U20-as ob-n, de azért akadt dicséretes szereplés.

« Előző oldal 12345678 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!