Keresés

Hírek

Ökölvívás 2017.06.05 Géza bácsi!

Géza bácsi! Isten éltessen sokáig!

Ökölvívás 2017.05.28 Nagyot villantottunk Egerben

Nagyot villantottunk Egerben Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárt az MTK Budapest a Bornemissza Gergely nemzetközi emlékversenyen.

Ökölvívás 2017.05.11 Az ökölvívók üzenete (VIDEÓ)

Az ökölvívók üzenete (VIDEÓ) Bokszolóink is ott lesznek a Családi napon.

Ökölvívás 2017.03.01 Kiverekedett sikerek nyomában

Kiverekedett sikerek nyomában Izgalmas napokon vannak túl az MTK Budapest ökölvívói, hiszen a közelmúltban az egyik legnagyobb hazai utánpótlás-viadalon, az Énekes István Emlékversenyen szerepeltek, illetve a szövetség Báki Alexet, a klub sportolóját választotta meg az év utánpótlás-ökölvívójának. Rózsa Mihállyal, a szakosztály ügyintézőjével beszélgettünk.

Ökölvívás 2016.06.28 Csattanó ütések a nyári zsidótáborban

Csattanó ütések a nyári zsidótáborban Kemény legények szállták meg vasárnap déltől a kiskunhalasi Zsidó Nyári Gyerektábort. Nem kell rosszra gondolni, nagy örömmel és szeretettel fogadták őket a tábor lakói.

Ökölvívás 2016.06.25 Báki Alex Európa tetején

Báki Alex Európa tetején Az MTK Budapest bokszolója, Báki Alex végigverte a mezőnyt és junior Európa-bajnoki aranyérmet nyert.

Ökölvívás 2016.06.25 Alex döntős az Európa-bajnokságon (LAPSZEMLE)

Alex döntős az Európa-bajnokságon (LAPSZEMLE) Az aranyéremért mérkőzhet szombaton a 48 kilós Báki Alex a kaposvári junior Európa-bajnokságon. Az MTK Budapest ökölvívója – utolsó, versenyben maradt magyarként – az orosz Magomed Samszajevet győzte le az elődöntőben. Az utanpotlassport.hu írása.

Ökölvívás 2016.06.15 Geriért is szurkolhatunk

Geriért is szurkolhatunk Az ökölvívók számára is megkezdődik az olimpiai kvalifikációs időszak utolsó szakasza. Az amatőröknek Bakuban 39 olimpiai helyet osztanak ki, ebből kéne minél többet megcsípni.

Ökölvívás 2016.05.23 A Bikini együttes dobosa is az MTK-ban készül (VIDEÓ)

A Bikini együttes dobosa is az MTK-ban készül (VIDEÓ) Mihalik Viktor, a Török Gyula Ökölvívóteremben tartja karban magát.

Ökölvívás 2016.05.21 A harmonikás (VIDEÓ)

A harmonikás (VIDEÓ) A 2012-ben Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, EMeRTon-díjas harmonikás, az MTK Budapest, Török Gyula Ökölvívótermében készül

1234 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!