Taekwondo
Salim Sharif

Ökölvívás: június 5-én ünnepli születésnapját Drexler Géza

Publikálva: 2023.06.05 Frissítve: 2023.06.05 Ökölvívás

Szakosztályunk vezetőedzőjét Rózsa Mihály soraival köszöntjük.

„Bosszantó.”  Leírni is nagyon sok, ezért kerülöm, de igen hosszú időről beszélhetünk, amióta hivatalosan is együtt dolgozhatok Drexler Gézával, az MTK vezetőedzőjével. Persze úgy indult, hogy munkatársak vagyunk, aztán egy nagyon szilárd alapokra felépült barátság lett belőle. Tudom, hogy mindig és mindenben számíthatok rá, ami persze kölcsönös. „Bosszantó”, hogy ilyen hosszú idő alatt, egyszer sem sikerült rendesen összevesznünk egymással, de még csak komolyabb veszekedésig se jutottunk el, pedig se ő, se én nem vagyunk könnyű emberek.

Drexler Géza, Fogarasi Misi bácsival építette a semmiből újra az MTK ökölvívó szakosztályát. Aztán amikor Misi bácsi elfáradt, akkor onnantól kezdve Géza vitte tovább, sokáig egyedül, majd megkapott engem társnak ebben a szép és nemes feladatban. Számtalan nagy siker köthető a nevéhez. Számtalan kivételes képességű versenyzőt sikerült felnevelnie. Számtalan nemzetközi és hazai éremmel gazdagította imádott egyesületünket. Most is jó képességű fiatalokat épít fel és hoz velük eredményeket. Nem véletlenül tartja a szakma őt Magyarország egyik – ha nem a – legjobb utánpótlás-nevelő mesterének. Hogy mennyire a jó nevelőn van esetében a hangsúly, azt jól mutatja, hogy ma is még rendszeresen keresik meg a régi tanítványok, akik már rég szögre akasztották a kesztyűt, csak azért, hogy baráti ölelés erejével megtiszteljék őt. És az új, fiatal tehetségek is feltétlen bizalmukkal, szeretetükkel ajándékozzák meg, amire rá is szolgál rendesen.

Drexler Géza, kollégám, Barátom, ma lett 65 éves. Mind a magam, mind szakosztályunk teljes csapata részéről, nagyon boldog szülinapot kívánok Gézának és köszönünk mindent, amit tőle kaptunk az évek során. És gyerünk tovább előre, egészségben sikerekben, boldogságban. Isten éltessen Gáza! 

Rózsa Mihály,
az ökölvívó szakosztály vezetője

A szakosztály és a klub nevében boldog születésnapot kívánunk!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!