Hírek

Sísportok 2015.03.03 A magyar sícsillag

A magyar sícsillag 2015 tavaszára országos sztár lett Edit, mi sem jelzi ezt jobban, mint a kereskedelmi tévék érdeklődése. Korosztályos világversenyeken győzött. A 2014-es olimpián hetedik lett. 2015-ben, St. Moritzban, Világkupa dobogós, majd Kanadában világbajnoki tizenharmadik.

Sísportok 2015.02.18 Ha maradt is hiányérzet, sikeres világbajnokságot zárt Miklós Edit

Ha maradt is hiányérzet, sikeres világbajnokságot zárt Miklós Edit Sajtótájékoztatót tartott a hazai síszövetség, melyen az MTK sportolója, Miklós Edit is megszólalt, hogy saját világbajnoki szereplését értékelje. A megjelentek mindannyian elégedetten nyilatkoztak az egyesült államokbeli Beaver Creekben múlt vasárnap zárult alpesisí-világbajnokságról, Miklós remek teljesítményét pedig külön kiemelték a szövetség vezetői.

Sísportok 2015.02.15 A legjobb magyar világbajnoki szereplés

A legjobb magyar világbajnoki szereplés Tizenharmadik helyezés fő számában, a lesiklásban. Fogalmazzunk úgy: megbízható. Kiesés szuper-óriásműlesiklásban, visszalépés kombinációban. Negyvenedik hely óriás-műlesiklásban. Műlesiklásban Edit nem állt rajthoz. Jobbat vártunk, miként olimpiai hetedik helyezettünk is magától.

Sísportok 2015.02.11 Ez az amerikai hó!

Ez az amerikai hó! Már azt gondoltuk Lindsey Vonnt fogja letaszigálni futamról-futamra a dobogóról olimpiai hetedik helyezettünk. A világbajnokság közelebb húzott minden szurkolót a valósághoz, kiesés szuper-óriásműlesiklásban, visszalépés kombinációban. Még ha a józan ész ezt is diktálta. Bár, mit nem adtunk volna öt, de akár húsz éve is a lesikló világbajnoki 13. helyezésért.

Sísportok 2015.02.07 Minden idők legjobb magyar világbajnoki helyezése alpesi síelésben

Minden idők legjobb magyar világbajnoki helyezése alpesi síelésben Minden franciát megelőzött a magyar lány. Beférkőzött az osztrákok közé a magyar síző. Csak egy német volt jobb a magyarnál. Svájci is a magyar mögött. Elképzelhetetlen volt pár éve e sorokat leírni. Most meg. Most meg fanyalgunk. Magamon is ezt vettem észre: 13. helyen végzett Miklós Edit lesiklásban, a világbajnokságon. Amolyan nesze semmi, fogd meg jól!

Sísportok 2015.02.05 Pénteken következik a lesiklás

Pénteken következik a lesiklás Olimpiai hetedik helyezettünk fő száma, a lesiklás jön a világbajnokságon. Volt egy edzés, azonnal az első napon, ahol Miklós az elvárásoknak megfelelően futott, a 24. helyen végezve. Igaz, a szurkolói elvárások mindig telhetetlenek. A szuper-óriásműlesiklás nem sikerült, Edit a táv derekán kicsúszott a pályáról.

Sísportok 2015.02.03 Miklós Edit a hóviharban

Miklós Edit a hóviharban A pálya felső részén gyakorlatilag szélvihar dühöngött. Olimpiai hetedik helyezettünk 1:51.68 perces idővel jutott le a világbajnokság lesikló edzésén, az első hivatalos programon, első versenyzőként. Az 51 sízőből a 24. időt teljesítette. A Világkupa pontszámítás szerint hét egységgel gyarapodott volna gyűjteménye.

Sísportok 2015.01.30 Miklós Edit Amerikában

Miklós Edit Amerikában Február 3-án már megkezdődik Miklós Edit számára is az - egyébként február 2-15. között tartó - alpesi sí vébé. Szuper-óriásműlesiklásban állhat versenyen rajtgépbe Világkupa harmadik helyezettünk Beaver Creekben.

Sísportok 2015.01.26 Alpesi mese

Alpesi mese A világ két legismertebb síterepe hozta meg az igazi elismertséget a magyar sísport, már most legnagyobb alakjának. Bő egy hét alatt 93 Világkupapontot gyűjtött Miklós Edit Cortina d’Ampezzoban és St. Moritzban. Végképp bizonyítva: bármikor és bárhol képes kiemelkedő eredményre.

Sísportok 2015.01.24 Miklós Edit harmadik lett St. Moritzban

Miklós Edit harmadik lett St. Moritzban A valaha volt legjobb Világkupa-eredményt érte el Svájcban, olimpiai hetedik helyezettünk.A világ talán legismertebb pályája 705 méter szintkülönbségű, 2745 méteren helyezkedik el a rajt és 2804 méter hosszú. Miklós Edit 99 Világkupa ponttal rendelkezik a szezonban, ezzel összetettben a 37., 92 lesikló pontja pedig a szakági rangsor 18. helyére emelte.

« Előző oldal 345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!