Hírek

Sísportok 2015.01.24 Miklósnak fekszik a St. moritzi pálya

Miklósnak fekszik a St. moritzi pálya A helyi idő szerint 10:15-kor kezdődő lesikló Világkupa futamon a pénteken remek edzést produkáló, olimpiai hetedik helyezett a kettes rajtszámot kapta. A világ talán legismertebb pályája 705 méter szintkülönbségű, 2745 méteren helyezkedik el a rajt és 2804 méter hosszú. Miklós Edit 39 Világkupaponttal rendelkezik a szezonban.

Sísportok 2015.01.22 Hosszú hétvége St. Moritzban

Hosszú hétvége St. Moritzban Szörnyű sorsok tárulnak fel előttünk. Itt van rögtön Miklós Edité. A Cortina d’Ampezzoban eltöltött hét után Svájcban kénytelen gyötrődni. A világ két legismertebb téli sportközpontja közül, az olasz turné felette eredményes volt, hiszen Edit 33 pontot síelt össze a Világkupa-futamokon.

Sísportok 2015.01.19 Aki lehagyta James Bondot

Aki lehagyta James Bondot Megszülettek az első szuper-óriásműlesiklás pontok a Miklós-féle kollekcióban. Harminchárom a hétvége magyar síszáma. Olimpiai hetedik helyezettünk a festői Cortina d’Ampezzóban ennyi pontot gyűjtött össze a Világkupában. James Bond és Clouseau felügyelő e lankákon kergette a bűnt, vagy a bűnözők őket. A mára legendássá vált terepen számunkra Edit volt a hős. Lesiklásban harminckét ponttal a 28., összetettben harminckilenccel a 64.

Sísportok 2015.01.18 Az idei legjobb eredmény és kulisszatitkai

Az idei legjobb eredmény és kulisszatitkai Az utóbbi idők legjobb teljesítményével huszadik helyen végzett az egyik legexkluzívabb helyszínen az olimpiai hetedik helyezettünk. Cortina d’Ampezzoban így tizenegy Világkupa pontot gyűjtött pénteken Miklós Edit, ám a szombati futamot a kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztották. Ezek az olaszok? Képtelenek befedni egy hegyet. Edit saját közösségi oldalán számolt be utóbbi napjairól.

Sísportok 2014.12.13 Inkább székely, mint magyar vagy román

Inkább székely, mint magyar vagy román A téli időszakban ritkul az MTK-s szurkolni való, bár a teremsportok uralják majd a terepet, az ünnepek alatti rövid pihenőtől eltekintve. Így nem csoda, de talán amúgy sem, ha a figyelem az alpesi síző Miklós Editre koncentrálódik. Talán, nem ismerjük őt eléggé.

Sísportok 2014.12.08 Miklós Edit száguldás közben van igazán otthon (LAPSZEMLE)

Miklós Edit száguldás közben van igazán otthon (LAPSZEMLE) A Magyar Olimpiai Bizottság november végén megjelent kiadványában, a Sport 2014-ben olvasható írások között olvasható interjú Miklós Edittel, az első számú magyar sízővel. Zsoldos Barna, a Nemzeti Sport munkatársa beszélgetett az MTK sportolójával.

Sísportok 2014.12.06 Itt az újabb futam Lake Louisban

Itt az újabb futam Lake Louisban Ááá! – gondolják a szurkolók, amikor az olimpiai hetedik helyezett a harmincnegyediken végez. Ugyanakkor pár éve még örültünk, ha egy alpesi sízőnk nem a százharmadik lett tizenkettő másodperc hátránnyal.

Sísportok 2014.12.05 Pénteken este kezdődik Miklós Edit szezonja Kanadában (VIDEÓ)

Pénteken este kezdődik Miklós Edit szezonja Kanadában (VIDEÓ) Miklós Edit megmutatja, hogyan zajlik egy pálya vizsgálata. Magyar idő szerint 20:30-kor kezdödik a Világkupa-sorozat első DH versenye, ahol Edit 28-as rajtszámmal indul. Közvetítés a Eurosporton!

Sísportok 2014.12.03 Ilyen hideg van Kanadában!

Ilyen hideg van Kanadában! A számára hétvégén kezdődő világkupa szezonra készül az észak-amerikai mamutállamban olimpiai hetedik helyezett alpesi-sízőnk. Pár kép Miklós Edit bohókás oldaláról.

Sísportok 2014.11.23 Miklós Edit már Kanadában készül

Miklós Edit már Kanadában készül Nakiskában készül olimpiai hetedik helyezettünk, a december első hétvégéjén kezdődő Világkupa-szezonra. Edit a Facebook oldalán számolt be első élményeiről

« Előző oldal 45678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!