Hírek

Ökölvívás 2015.01.23 Felavatták a Török Gyula ökölvívótermet 1. rész

Felavatták a Török Gyula ökölvívótermet 1. rész A Magyar Testgyakorlók Köre, az olimpiai bajnok Török Gyuláról nevezte el ökölvívótermét, Kispesten. Az eseményen részt vett dr. Deutsch Tamás, az MTK elnöke, az olimpiai bajnok özvegye és fia, Gajda Péter, Kispest polgármestere, Csötönyi Sándor, a Magyar Ökölvívó-szövetség elnöke, Szántó Imre, mesteredző és Gedó György, olimpiai bajnok ökölvívó.

Ökölvívás 2015.01.19 Élet a pályán és azon kívül Rónai Egon beszélgető partnere Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó

Élet a pályán és azon kívül Rónai Egon beszélgető partnere Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó A Maccabi VAC és a Bálint Ház közös sport beszélgetése vendégeinkkel. A sorozatban Rónai Egon vendégei kiemelkedő sportolók, akik számos sport és magánéleti történetet osztanak majd meg a közönséggel és velünk együtt emlékeznek majd vissza történelmi és sporttörténelmi helyzetekre, eseményekre. Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó, az 1972. évi olimpián nyert bajnoki címet, megszerezve ezzel a nyári olimpiák történetének 101. magyar aranyérmét. 2015. január 25. vasárnap, 18:00 óra.

Ökölvívás 2014.12.16 Karácsonyi ökölvívó gálát rendez a Kőbánya SC Boxing

Karácsonyi ökölvívó gálát rendez a Kőbánya SC Boxing A gálán az MTK Budapest színeiben a közelmúltban felnőtt magyar bajnoki címet szerző, 91 kg-os Sávoly Gergő, a 69 kg-os Réti Bence, valamint az 53 kg-os Barbosu Tiberius lép ringbe.

Ökölvívás 2014.12.14 Magyar bajnok lett a megkéselt bokszoló (LAPSZEMLE)

Magyar bajnok lett a megkéselt bokszoló (LAPSZEMLE) Sávoly Gergőt, 2013 szilveszterén megkéselték az egyik szigethalmi sörözőben. Az MTK bunyósa azóta felépült, és magyar bajnokságot nyert.

Ökölvívás 2014.12.07 Sávoly végig bízott magában

Sávoly végig bízott magában Sávoly Gergő magyar bajnok lett a 91 kilogrammos súlycsoportban, a Kecskeméten rendezett viadalon. Az elődöntőben a közvélemény által többre taksált Darmos József ellen mérkőzött, de Gergő végig tudta: ő a jobb. Győzött is.

Ökölvívás 2014.11.03 Mester és tanítványa – határ a csillagos ég

Mester és tanítványa – határ a csillagos ég Van az MTK-nak olyan sportolója, aki a vereséget még hírből sem ismeri. Ő Barbosu Tiberius ökölvívó, aki a serdülő korosztályban mindent megnyert, amit csak lehetett. Kétszer győzött Diákolimpián és nemrégiben az Európa-bajnokságon is aranyérmet akasztottak a nyakába, ahol nem mellesleg zászlóvivője volt a magyar csapatnak. Vele és edzőjével, Drexler Gézával beszélgettünk arról, mi várhat a közeljövőben Tiberiusra és az MTK ökölvívóira.

Ökölvívás 2014.09.03 Ezen a hétvégn rendezik a 4. Id. Süllős Gyula Emlékversenyt

Ezen a hétvégn rendezik a 4. Id. Süllős Gyula Emlékversenyt Ezzel emlékeznek a közelmúlt Somogy Megye ökölvívó életének lendület adó mentorára id. Süllős Gyulára, aki a SMÖSZ főtámogatójaként segítette a megyében működő egyesületek eredményes működését.

Ökölvívás 2014.07.04 Barbosu Európa-bajnok

Barbosu Európa-bajnok Ökölvívónk nyerte a Schoolboys Európa-bajnokságot Keszthelyen

« Előző oldal 5678910
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!