Hírek

Ökölvívás 2017.11.12 Öt induló, öt érem a Budapest-bajnokságon (VIDEÓ)

Öt induló, öt érem a Budapest-bajnokságon (VIDEÓ) Pethő Bianka, Rozgonyi Boglárka, Kovács Fanni, Veér Orsolya és Makula Vanda is érmet szerzett

Ökölvívás 2017.10.14 MTK-s éremeső az országos bajnokságokon

MTK-s éremeső az országos bajnokságokon Minden korosztályban és mindkét nemnél, az őszi időszakban rendezik meg az ökölvívó országos bajnokságokat. Rózsa Mihállyal, az MTK Budapest szakosztályának ügyintézőjével beszélgettünk arról, miként teljesítettek a kék-fehér reménységek.

Ökölvívás 2017.09.05 Közös edzés

Közös edzés Hétfőn megbeszélést tartott a fővárosi klubokkal a Budapest régió vezetése. A szakemberek úgy döntöttek, érdemes a kellemest összekötni a hasznossal, így az esemény keretein belül együtt edzhettek a térség legtehetségesebb ökölvívói.

Ökölvívás 2017.08.22 Keszthelyen edzőtáboroznak

Keszthelyen edzőtáboroznak A Balaton partján készülnek ökölvívóink.

Ökölvívás 2017.06.05 Géza bácsi!

Géza bácsi! Isten éltessen sokáig!

Ökölvívás 2017.05.28 Nagyot villantottunk Egerben

Nagyot villantottunk Egerben Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárt az MTK Budapest a Bornemissza Gergely nemzetközi emlékversenyen.

Ökölvívás 2017.05.11 Az ökölvívók üzenete (VIDEÓ)

Az ökölvívók üzenete (VIDEÓ) Bokszolóink is ott lesznek a Családi napon.

Ökölvívás 2017.03.01 Kiverekedett sikerek nyomában

Kiverekedett sikerek nyomában Izgalmas napokon vannak túl az MTK Budapest ökölvívói, hiszen a közelmúltban az egyik legnagyobb hazai utánpótlás-viadalon, az Énekes István Emlékversenyen szerepeltek, illetve a szövetség Báki Alexet, a klub sportolóját választotta meg az év utánpótlás-ökölvívójának. Rózsa Mihállyal, a szakosztály ügyintézőjével beszélgettünk.

Ökölvívás 2016.06.28 Csattanó ütések a nyári zsidótáborban

Csattanó ütések a nyári zsidótáborban Kemény legények szállták meg vasárnap déltől a kiskunhalasi Zsidó Nyári Gyerektábort. Nem kell rosszra gondolni, nagy örömmel és szeretettel fogadták őket a tábor lakói.

Ökölvívás 2016.06.25 Báki Alex Európa tetején

Báki Alex Európa tetején Az MTK Budapest bokszolója, Báki Alex végigverte a mezőnyt és junior Európa-bajnoki aranyérmet nyert.

« Előző oldal 2345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!