Hírek

Ökölvívás 2015.06.05 Isten éltessen Géza bácsi! (GALÉRIA)

Isten éltessen Géza bácsi! (GALÉRIA) Június 5-én ünnepli születésnapját Drexler Géza, az MTK Budapest ökölvívóinak vezetőedzője. Jó egészséget kívánunk!

Ökölvívás 2015.06.03 Báki Alex: Elmentek otthonról (VIDEÓ)

Báki Alex: Elmentek otthonról (VIDEÓ) Az MTK Budapest ökölvívója bronzérmet szerzett az ukrajnai junior Európa-bajnokságon. Interjú a sportolóval.

Ökölvívás 2015.06.02 Drexler Géza dícséri tanítványát

Drexler Géza dícséri tanítványát Báki Alex bronzérmet szerzett az ökölvívó junior Európa-bajnokságon

Ökölvívás 2015.05.26 Drexler Géza: Nagy jövő előtt áll Alex (LAPSZEMLE)

Drexler Géza: Nagy jövő előtt áll Alex (LAPSZEMLE) Báki Alex aranyat ígért mesterének, de be kellett érni a bronzéremmel. Az ukrajnai junior Európa-bajnokság 46 kg-os súlycsoportjának elődöntőjében nem bírt grúz ellenfelével, de ő érte el a csapatból a legjobb eredményt. Az utanpotlassport.hu összeállítása

Ökölvívás 2015.05.22 Félévszázados bronzérem

Félévszázados bronzérem Báki Alex harmadik helyen végzett az ukrajnai Lvovban zajló junior Európa-bajnokságon. Tisztelgett ezzel Szénási Ernő emlékének, aki 50 éve - szinte napra pontosan ekkor - bronzérmet szerzett Berlinben az Eb-n, a +81 kg-os kategóriában

Ökölvívás 2015.05.20 Báki Alex bejutott az elődöntőbe az Európa-bajnokságon

Báki Alex bejutott az elődöntőbe az Európa-bajnokságon Az MTK ökölvívója, a 44-46 kilogrammos súlycsoportban, pontozásos győzelmet aratott a skót McCormick ellen így bejutott a legjobb négy közé, az ukrajnai Lvovban zajló junior Európa-bajnokságon. Ezzel eldőlt, hogy Alex már biztosan érmes. Az elődöntőben pénteken a grúz Szahil Alehverdovi lesz az ellenfele.

Ökölvívás 2015.05.15 Rétit negyven perccel a meccse után fosztották meg győzelmétől

Rétit negyven perccel a meccse után fosztották meg győzelmétől Az MTK mérlege egy győzelem és két vereség a régiós pofonpartin. A sorozat állomását ezúttal az Acapulco étteremben tartották, szerda este.

Ökölvívás 2015.02.06 Nem történt tragédia

Nem történt tragédia A Bocskai István Emlékversenyen az első fordulóban kiesett az MTK bokszolója. Magyar szokás szerint lehetne temetni Sávoly Gergőt, aki még nincs 20 éves, de már felnőtt magyar bajnok, ám nem érdemes. Edzőjével, Drexler Gézával beszélgettünk, aki a szakosztály 2014-es eredményei alapján, „Az év edzője” címet kapja február 7-én, a Blue&White Party-n.

Ökölvívás 2015.01.23 Felavatták a Török Gyula ökölvívótermet 3. rész (VIDEÓ)

Felavatták a Török Gyula ökölvívótermet 3. rész (VIDEÓ) Dr. Deutsch Tamás, az MTK elnöke és Drexler Géza, edző beszél az olimpiai bajnok ökölvívóról elnevezett terem megnyitóján.

Ökölvívás 2015.01.23 Felavatták a Török Gyula ökölvívótermet 2. rész (GALÉRIA)

Felavatták a Török Gyula ökölvívótermet 2. rész (GALÉRIA) Átadták az MTK új ökölvívótermét, amely a klub legendás alakjának, a tavaly elhunyt Török Gyula olimpiai bajnoknak a nevét vette fel. Az ünnepségen részt vett többek között Török Gyuláné, az olimpiai bajnok özvegye és ifj. Török Gyula.

« Előző oldal 45678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!