Hírek

Cselgáncs 2024.02.25 Cselgáncs: Tóth Benedek a legjobb 16 között búcsúzott a varsói European Open-versenyen

Cselgáncs: Tóth Benedek a legjobb 16 között búcsúzott a varsói European Open-versenyen Két győzelem után Tóth Benedek (-81 kg) kikapott a nyolcaddöntőben a lengyelországi olimpiai kvalifikációs nemzetközi versenyen.

Cselgáncs 2024.02.24 Cselgáncs: „Nem vagyok már terminátor, felépítem a meccseimet" – Tóth Krisztián (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Nem vagyok már terminátor, felépítem a meccseimet Az MTK Budapest olimpiai bronzérmes cselgáncsozója, Tóth Krisztián izgalmas történeteket osztott meg Szabó Szilárddal sportágáról, magánéletéről és családjáról a Magyar Olimpiai Bizottság MOBCast című műsorában.

Cselgáncs 2024.02.22 Cselgáncs: Tóth Krisztiánnak fájt, hogy nem sikerült győznie Bakuban, de a legfontosabb, hogy Párizsban jól szerepeljen

Cselgáncs: Tóth Krisztiánnak fájt, hogy nem sikerült győznie Bakuban, de a legfontosabb, hogy Párizsban jól szerepeljen Bakuban megszerezte idei első Grand Slam-érmét Tóth Krisztián (-90 kg), aki remek teljesítménnyel végül a második helyen végzett az azeri fővárosban. Olimpiai bronzérmes klasszisunkkal – aki jelenleg az előkelő második helyen áll a párizsi kvalifikációs rangsorban – beszélgettünk az újabb kiváló eredménye után.

Cselgáncs 2024.02.18 Cselgáncs: Tóth Krisztián ezüstérmes a bakui Grand Slam-versenyen

Cselgáncs: Tóth Krisztián ezüstérmes a bakui Grand Slam-versenyen Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián közel állt a végső győzelemhez a -90 kilósok között, de a nagy csatában elveszített döntő ellenére is rendkívül értékes ezüstérmet szerzett a bakui GS-viadalon.

Cselgáncs 2024.02.17 Cselgáncs: egy-egy arany és ezüst a szegedi ifjúsági ob-n

Cselgáncs: egy-egy arany és ezüst a szegedi ifjúsági ob-n Horváth Nándor arany-, Pánczél Csanád ezüstérmet nyert súlycsoportjában az ifjúsági dzsúdósok szegedi országos bajnokságán.

Cselgáncs 2024.02.11 Cselgáncs: Tóth Benedek hetedik lett a győri European Open-versenyen

Cselgáncs: Tóth Benedek hetedik lett a győri European Open-versenyen Az U23-as Eb-bronzérmes sportolónk, Tóth Benedek (-81 kg) három győzelemmel és két vereséggel hetedik helyen végzett a győri olimpiai kvalifikációs nemzetközi versenyen.

Cselgáncs 2024.02.10 Cselgáncs: Farkas Bence a nyolcaddöntőig jutott a győri European Open-versenyen

Cselgáncs: Farkas Bence a nyolcaddöntőig jutott a győri European Open-versenyen Húszéves reménységünk két győztes mérkőzés után a legjobb 16 között búcsúzott a -66 kilósok mezőnyében a Győrben zajló, olimpiai kvalifikációs nemzetközi viadalon.

Cselgáncs 2024.02.09 Cselgáncs: Győrben bizonyíthatnak cselgáncsozóink

Cselgáncs: Győrben bizonyíthatnak cselgáncsozóink Négy kontinens harmincöt országából több mint négyszáz dzsúdós érkezik az első győri olimpiai kvalifikációs tornára, az European Open-viadalra.

Cselgáncs 2024.01.28 Cselgáncs: Tóth Krisztián hetedik lett a portugáliai Grand Prix-versenyen

Cselgáncs: Tóth Krisztián hetedik lett a portugáliai Grand Prix-versenyen Olimpiai bronzérmes klasszisunk, Tóth Krisztián (-90 kg) két-két győzelemmel és vereséggel fejezte be a portugáliai Odivelasban.

Cselgáncs 2024.01.27 Cselgáncs: hat érem a felnőtt-junior országos rangsorversenyen a Megyeri úton

Cselgáncs: hat érem a felnőtt-junior országos rangsorversenyen a Megyeri úton Két-két aranyat, ezüstöt és bronzot, így összesen hat érmet nyertek versenyzőink az újpesti Horváth István Judo Csarnokban.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!