Hírek

Cselgáncs 2024.07.18 Cselgáncs: a sérülés sem állította meg Gábor Áront, aki paksi győzelemmel hangolt a junior Eb-re (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: a sérülés sem állította meg Gábor Áront, aki paksi győzelemmel hangolt a junior Eb-re (LAPSZEMLE) Gábor Áron (66 kg) paksi sikerével pályafutása második junior Európa-kupa-versenyét nyerte meg. Ráadásul azok után sikerült hazai pályán győznie, hogy csuklósérülése miatt az elmúlt időszakban korántsem volt zökkenőmentes a felkészülése. Klubunk 19 éves dzsúdósa az utanpotlassport.hu-nak nyilatkozott győzelme után.

Cselgáncs 2024.07.14 Cselgáncs: Tóth Krisztián az Ötkarikában (AUDIÓ)

Cselgáncs: Tóth Krisztián az Ötkarikában (AUDIÓ) Olimpiai bronzérmes cselgáncsozónk, Tóth Krisztián az Ötkarika magazinban beszélt arról, milyen állapotban van, de azt is elárulta, mit jelent számára, hogy ő viheti a magyar zászlót a párizsi megnyitóünnepségen.

Cselgáncs 2024.07.13 Cselgáncs: Gábor Áron megnyerte a paksi junior Európa-kupa-versenyt

Cselgáncs: Gábor Áron megnyerte a paksi junior Európa-kupa-versenyt Tizenkilenc éves dzsúdósunk, Gábor Áron (-66 kg) remekelt a paksi korosztályos Európa-kupa-állomáson, és öt győzelmet aratva a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Cselgáncs 2024.07.13 Cselgáncs: Tóth Benedek ezüstérmes lett az Európai Egyetemi Játékokon

Cselgáncs: Tóth Benedek ezüstérmes lett az Európai Egyetemi Játékokon Klubunk dzsúdósa, Tóth Benedek (-81 kg) a döntőig menetelt az Európai Egyetemi Játékokon Miskolcon.

Cselgáncs 2024.07.08 Párizs 2024: Tóth Krisztián lesz az egyik zászlóvivő az olimpia megnyitóünnepségén (VIDEÓ)

Párizs 2024: Tóth Krisztián lesz az egyik zászlóvivő az olimpia megnyitóünnepségén (VIDEÓ) Ünnepélyesen esküt tett a párizsi nyári olimpiai játékokra utazó csapat hétfőn, a budapesti Művészetek Palotája Fesztivál Színházában. Az eseményen jelentette be a MOB elnöke, Gyulay Zsolt, hogy Böde-Bíró Blanka kézilabdázó és Tóth Krisztián, az MTK Budapest olimpiai bronzérmes cselgáncsozója fogja vinni a zászlót a megnyitóünnepségen. Klasszis dzsúdósunk elmondta, nagyon meglepte a felkérés.

Cselgáncs 2024.07.07 Cselgáncs: Tóth Botond a legjobb 16 között búcsúzott a tallinni European Openen

Cselgáncs: Tóth Botond a legjobb 16 között búcsúzott a tallinni European Openen Huszonhárom éves dzsúdósunk holland riválistól kapott ki a -81 kilósok nyolcaddöntőjében az észtországi nemzetközi versenyen.

Cselgáncs 2024.07.06 Cselgáncs: éremmel a nyakamban lennék teljesen elégedett: Tóth Krisztián (LAPSZEMLE)

Cselgáncs: éremmel a nyakamban lennék teljesen elégedett: Tóth Krisztián (LAPSZEMLE) Egyetlen olyan magyar cselgáncsosként utazik Párizsba Tóth Krisztián, akinek már van érme ötkarikás játékokról. Tokióban lett harmadik, és Franciaországban szeretne ismét a dobogóra állni – a 30 éves harcos beszélt lapunknak a verseny előtti célegyenesről. A Nemzeti Sport ínterjúja.

Cselgáncs 2024.06.29 Cselgáncs: Gábor Áron és Lauter Botond is hetedik lett a szlovéniai junior Ek-versenyen

Cselgáncs: Gábor Áron és Lauter Botond is hetedik lett a szlovéniai junior Ek-versenyen A -66 kilósok között induló mindkét versenyzőnk pontszerző helyen végzett a slovenj gradeci junior Európa-kupa-viadalon.

Cselgáncs 2024.06.28 Cselgáncs: Horváth Nándor a legjobb 32 között búcsúzott az ifjúsági Eb-n

Cselgáncs: Horváth Nándor a legjobb 32 között búcsúzott az ifjúsági Eb-n Klubunk versenyzője francia riválistól kapott ki a -73 kilósók második körében a szófiai ifjúsági Európa-bajnokságon.

Cselgáncs 2024.06.26 Cselgáncs: hét olimpiai kvóta a magyar dzsúdósoké. Tóth Krisztián akár csapatban is indulhat Párizsban

Cselgáncs: hét olimpiai kvóta a magyar dzsúdósoké. Tóth Krisztián akár csapatban is indulhat Párizsban A Nemzetközi Judo Szövetség közölte a kétéves kvalifikációs sorozat végeredményét, és erről levélben tájékoztatta a honi szövetséget és a Magyar Olimpiai Bizottságot. A szakadkártyák kiosztásánál a magyaroknak is jutott egy, amely valójában kettőt ér: csapatban is szerepelhetünk a párizsi olimpián!

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!