Keresés

Hírek

Cselgáncs 2019.10.13 Üveges Attila és Kalász Ádám megnyerte az országos bajnokságot

Üveges Attila és Kalász Ádám megnyerte az országos bajnokságot Több érmes helyezést szereztünk Cegléden.

Cselgáncs 2019.10.11 Irány Abu Dhabi!

Irány Abu Dhabi! Tóth Krisztián az Egyesült Arab Emírségek fővárosában versenyez október végén.

Cselgáncs 2019.10.05 Vége a bohóckodásnak (LAPSZEMLE)

Vége a bohóckodásnak (LAPSZEMLE) Nyuszi-kupás sikerekkel kezdődött, azóta junior Európa-bajnoki ezüstéremig jutott Vantaa városában alig egy hónappal ezelőtt az MTK Budapest húszesztendős cselgáncsozója, Gőz Roland (90 kg). A sportoló teljes erőbedobással a marokkói korosztályos világbajnokságra készül, amely két hét múlva kezdődik.

Cselgáncs 2019.09.14 „Most már elhiszem, hogy a legjobbak között vagyok”

„Most már elhiszem, hogy a legjobbak között vagyok” Junior Európa-bajnoki ezüstérmesünk, Gőz Roland nyilatkozott pályafutása eddigi legnagyobb sikeréről.

Cselgáncs 2019.09.12 Érmes reményekkel térne vissza Tokióba

Érmes reményekkel térne vissza Tokióba A világbajnoki ötödik helyezett Tóth Krisztián véleménye, így értékeli a szereplését.

Cselgáncs 2019.09.10 Tokió várja a magyar judósokat (LAPSZEMLE)

Tokió várja a magyar judósokat (LAPSZEMLE) A tokiói világbajnokság után kedves meghívásnak tett eleget a magyar válogatott két versenyzője, Tóth Krisztián és Karakas Hedvig, valamint szövetségi kapitányaink, Pánczél Gábor és Toncs Péter. A judoinfo.hu beszámolója.

Cselgáncs 2019.09.06 Kvótás pozícióban

Kvótás pozícióban A tokiói világbajnokság utáni világranglisták alapján, a jelenlegi állás szerint hat cselgáncsozó képviselhetné Magyarországot jövőre az olimpián, köztük az MTK Budapest kiválósága, Tóth Krisztián.

Cselgáncs 2019.09.05 „A világbajnokság előtt azt mondtam, ha Krisztián ötödik helyen végez, elégedett leszek.” (GALÉRIA)

„A világbajnokság előtt azt mondtam, ha Krisztián ötödik helyen végez, elégedett leszek.” (GALÉRIA) Tóth Krisztián edzője, a magyar válogatott szövetségi kapitánya értékelte az MTK Budapest cselgáncsozójának tokiói szereplését.

Cselgáncs 2019.09.02 Tóth Krisztián ötödik lett a tokiói világbajnokságon (LAPSZEMLE)

Tóth Krisztián ötödik lett a tokiói világbajnokságon (LAPSZEMLE) Tóth Krisztián sorozatban hatodik világbajnokságán is bejutott a legjobb nyolc közé, sérült térddel és sérült vállal, de teljes szívvel harcolva ötödik helyezést szerzett a sportág tokiói csúcseseményén. A judoinfo.hu összeállítása.

Cselgáncs 2019.08.29 Tóth Krisztián ötödik (VIDEÓ)

Tóth Krisztián ötödik (VIDEÓ) A 90 kilogrammos Tóth Krisztián ötödik lett az olimpiai kvalifikációs, tokiói cselgáncs-világbajnokságon.

123 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!