Keresés

Hírek

Vívás – kard 2020.03.27 Ha kell kertben, nappaliban vagy lépcsőházban dolgoznak

Ha kell kertben, nappaliban vagy lépcsőházban dolgoznak Kardvívószakosztályunk vezetőjével, a szülinapos Puy Kristóffal beszélgettünk.

Kosárlabda 2020.03.27 Stabilan pirosak a kék-fehérek

Stabilan pirosak a kék-fehérek Bár a változások után sokan aggódtak érte, nem fenyegette a kiesés réme a férfi NB I B erősebbik, Piros csoportjából a továbbra is légiósmentes MTK-Elite Basket csapatát, amely a 12. helyen állt az alapszakasz lefújásakor, és amelynek új játékos, Takács András lett a legeredményesebbje 16.3-as pontátlaggal.

Kézilabda 2020.03.27 Így vészeld át a karantént!

Így vészeld át a karantént! Kézilabdacsapatunk irányítója, Szabados Gréta végzős pszichológus-hallgató. Tőle kértünk tanácsokat, amelyekkel könnyebben el lehet viselni az otthoni bezártságot.

Evezés 2020.03.27 Dolgoznak tovább

Dolgoznak tovább Evezősszakosztályunkat is érintette az egész világot sújtó koronavírus-járvány, és a közeljövőben őket sem láthatjuk versenyezni. Szakosztályunk vezetőjét, Székely Balázst kérdeztük a jelenlegi állapotokról.

Torna 2020.03.26 Otthon végezhető gyakorlatok 2. rész

Otthon végezhető gyakorlatok 2. rész Böczögő Dorina, az MTK Budapest tornásza.

Röplabda 2020.03.26 Otthoni edzés Szalai Annával (VIDEÓ)

Otthoni edzés Szalai Annával (VIDEÓ) Röplabdacsapatunk tagjai otthon igyekeznek formában tartani magukat, ezúttal ifjú liberónk, Szalai Anna felkészülésébe nyerhetünk betekintést.

Tenisz 2020.03.26 Immár a profi teniszezők teljes salakos szezonját lefújták

Immár a profi teniszezők teljes salakos szezonját lefújták Az MTK Budapest két éljátékosa is vastagon érintett abban, hogy a professzionális szervezetek nyárig felfüggesztették a versenyeiket. Helyzetkép Babos Tímeáról és Fucsovics Mártonról.

Atlétika 2020.03.26 Nagy Marcell elgondolkodtató tanácsai (LAPSZEMLE)

Nagy Marcell elgondolkodtató tanácsai (LAPSZEMLE) Rosszkor jött a szünet, de barátkozik a helyzettel. Az utanpotlassport.hu interjúja.

Torna 2020.03.25 Otthon végezhető gyakorlatok 1. rész

Otthon végezhető gyakorlatok 1. rész Sági Inez, az MTK Budapest tornásza.

Kézilabda 2020.03.25 „Az egészség a legfontosabb” (LAPSZEMLE)

„Az egészség a legfontosabb” (LAPSZEMLE) Szöllősi-Zácsik Szandra célja nem változott a tokiói olimpia elhalasztásával, klubunk válogatott kézilabdázója mindenképpen szeretne ott lenni a következő ötkarikás játékokon. Mint ismert, a magyar csapatra selejtező vár, amelynek időpontja egyszer már változott a koronavírus-járvány miatt – és nincs kizárva, hogy újra változik.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!