Kézilabda
Szőke Szonja

Itt az újabb futam Lake Louisban

Publikálva: 2014.12.06 Frissítve: 2014.12.06 Sísportok

Ááá! – gondolják a szurkolók, amikor az olimpiai hetedik helyezett a harmincnegyediken végez. Ugyanakkor pár éve még örültünk, ha egy alpesi sízőnk nem a százharmadik lett tizenkettő másodperc hátránnyal.

Miklós Edit ezúttal a harmincnegyedik lett. Pariban volt az élmezőnnyel. A több mint három kilométeres táv végére 2.26 másodperces hátrányt szedett össze az első Maze ellen. A többiektől 1.8 másodperccel maradt el, vagy még kevesebbel. Egy szekundumon belül huszonnégyen végeztek előtte.

Edit tehát ott van az élmezőnyben. Sok minden múlik azon, miként jön ki a lépés. Pár apróságot ezúttal fel is tudunk sorolni. Rögtön a rajt után megbotlott, jó, hogy versenyben maradt. Új márkájú lécekkel síel, emiatt is maradhatott benne pár tized másodperc. Nincs vele Kanadában a közelmúltban műtött edzője, akinek fontos a szerepe az tréningek értékelésében.

Itt az újabb futam Lake Louisban

Edit jól, megbízhatóan ment az első lesikló Világkupa futamán (már ami ezt a szezont illeti). Teljesítményéhez lassan idomul háttere is. Nyilván soha sem lesz, sohasem lehet osztrák-szintű, de közelíti azt. Miként az eredményei is.

Szombaton rendezik a következő futamot ugyancsak Lake Louisban: máris itt a javítás lehetősége.

Lesikló Világkupa, Lake Louis, Kanada: 58 nevező, 2 versenyző nem állt rajthoz, 5-en kiestek.

1. Tina Maze (szlovén) 1:50.98, 2. Anna Fenninger (osztrák) 1:51.43, 3. Tina Weirather (liechtensteini)     1:51.49,...34.  Miklós Edit (magyar) 1:53.24.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!