Hírek

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.05 Short track: négy év múlva már Bontovics Balázs is utazna az olimpiára (VIDEÓ)

Short track: négy év múlva már Bontovics Balázs is utazna az olimpiára (VIDEÓ) Tehetséges gyorskorcsolyázónkat, Bontovics Balázst a Pekingben zajló téli olimpiáról kérdeztük, de azt is elárulta, mi kell ahhoz, hogy négy év múlva ő is olimpikon lehessen.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.02 Short track: Kun Bálint Tibor már a kezdetekkor a jégen volt (VIDEÓ)

Short track: Kun Bálint Tibor már a kezdetekkor a jégen volt (VIDEÓ) Rövidpályás gyorskorcsolyázóink szakosztályvezetője, vezetőedzője már a sportág hazai meghonosításakor versenyzett, és sok mindenben az elsők között volt.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.01.31 Short track: édesapja után Kun Bence Benedek is eljutna a téli olimpiára (VIDEÓ)

Short track: édesapja után Kun Bence Benedek is eljutna a téli olimpiára (VIDEÓ) Klubunk fiatal rövidpályás gyorskorcsolyázójával, Kun Bence Benedekkel az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja forgatott a Gyakorló Jégcsarnokban.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.01.30 Short track: nemzetközi verseny Jászberényben

Short track: nemzetközi verseny Jászberényben Többen is döntőbe jutottak a Jász-kupa szombati napján.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.01.09 Short track: Bontovics Balázs bronzérmes összetettben (VIDEÓ)

Short track: Bontovics Balázs bronzérmes összetettben (VIDEÓ) Bontovics Balázs második lett 1000 méteren, így összetettben is felállhatott a dobogóra az ISU Junior Challenge-sorozat második, budapesti állomásán.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.01.07 Short track: Bontovics Balázs egy arany- és egy ezüstérmet szerzett (VIDEÓ)

Short track: Bontovics Balázs egy arany- és egy ezüstérmet szerzett (VIDEÓ) Klubunk rövidpályás gyorskorcsolyázója, Bontovics Balázs kitűnően kezdte a hazai rendezésű nemzetközi versenyt.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.01.06 Short track: „A járvány ellenére remek évünk volt” – Kun Bálint Tibor

Short track: „A járvány ellenére remek évünk volt” – Kun Bálint Tibor Rövidpályás gyorskorcsolya-szakosztályunk vezetőjével, Kun Bálint Tiborral beszélgettünk a 2021-es évről, valamint az idei szezon legfontosabb versenyeiről.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2021.12.26 Rövidpályás gyorskorcsolya: édesapja után Kun Bence Benedek is kijutna a téli olimpiára (LAPSZEMLE)

Rövidpályás gyorskorcsolya: édesapja után Kun Bence Benedek is kijutna a téli olimpiára (LAPSZEMLE) Klubunk tehetséges rövidpályás gyorskorcsolyázójával, Kun Bence Benedekkel és édesapjával, az MTK Budapest short track szakosztályának vezetőedzőjével, Kun Bálint Tiborral beszélgetett az Utánpótlássport.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2021.12.21 Short track: „A hétvégi teljesítményre lehet építeni” – Bontovics Balázs

Short track: „A hétvégi teljesítményre lehet építeni” – Bontovics Balázs Újdonsült országos bajnokunkkal, Bontovics Balázzsal beszélgettünk a hétvégi sikeréről.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2021.12.19 Short track: Bontovics Balázs országos bajnok összetettben (VIDEÓ)

Short track: Bontovics Balázs országos bajnok összetettben (VIDEÓ) Klubunk rövidpályás gyorskorcsolyázója, Bontovics Balázs pazar hétvégét zárt és 103 ponttal megnyerte az országos bajnokságot.

« Előző oldal 345678910111213 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!