Tenisz
Fucsovics Márton

Short track: Bontovics Balázs országos bajnok összetettben (VIDEÓ)

Publikálva: 2021.12.19 Frissítve: 2021.12.20 Rövidpályás gyorskorcsolya

Klubunk rövidpályás gyorskorcsolyázója, Bontovics Balázs pazar hétvégét zárt és 103 ponttal megnyerte az országos bajnokságot.

Vasárnap az 500 méteres versenyekkel kezdődött a rövidpályás gyorskorcsolyázók országos bajnoksága a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban. A nőknél Szigeti Dóra jutott be a döntőbe, és a harmadik helyen végzett, míg a férfiaknál Szigeti Ádám verekedte be magát a fináléba, ahol a negyedik helyen ért célba.

1000 méteren Schönborn Melinda a negyedik, Szigeti Dóra az ötödik lett, míg a férfiaknál Bontovics Balázs a szombati 1500 méter után ebben a számban sem talált legyőzőre. Szigeti Ádám az 500 után 1000 méteren is a negyedik leggyorsabbnak bizonyult.

A 3000 méteres szuperdöntőben Schönborn Melinda hetedik, Szigeti Dóra nyolcadik lett, előbbi ezzel összetettben ötödik, utóbbi hatodik lett. A férfiaknál Bontovics Balázs nyerte a szuperfinálét, ezzel megnyerte az összetett versenyt, míg Szigeti Ádám az ötödik helyen ért célba, így a pontversenyben is az ötödik helyen zárt.

A nap végén férfi stafétánk bezsebelte az aranyérmet az FTC és az SZKE előtt, a lányok pedig az FTC mögött ezüstérmesek lettek.

Short track: Bontovics Balázs országos bajnok összetettben (VIDEÓ)

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!