Hírek

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.17 Short track: kedvenc filmed? (VIDEÓ)

Short track: kedvenc filmed? (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában rövidpályás gyorskorcsolyázóink mondják el, melyik filmet szeretik legjobban. Aki válaszol: Bontovics Balázs, Szigeti Ádám, Heidum Bernadett, Kiss-Gebora Flóra és Kun Bence Benedek.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.13 Short track: arany-, ezüst- és bronzérem az ob zárónapján (VIDEÓ)

Short track: arany-, ezüst- és bronzérem az ob zárónapján (VIDEÓ) Rövidpályás gyorskorcsolyázóink három éremmel koronázták meg teljesítményüket a junior országos bajnokság utolsó napján.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.13 Short track: legkedvesebb olvasmányod?

Short track: legkedvesebb olvasmányod? Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában rövidpályás gyorskorcsolyázóink mondják el, mit olvasnak legszívesebben? Aki válaszol: Bontovics Balázs, Szigeti Ádám, Heidum Bernadett, Kiss-Gebora Flóra és Kun Bence Benedek.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.12 Short track: Schönborn Melinda nyerte az összetettet (VIDEÓ)

Short track: Schönborn Melinda nyerte az összetettet (VIDEÓ) Rövidpályás gyorskorcsolyázónk megnyerte az összetett pontversenyt a junior országos bajnokságon.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.11 Short track: Kitűnően kezdtük a junior országos bajnokságot (VIDEÓ)

Short track: Kitűnően kezdtük a junior országos bajnokságot (VIDEÓ) Három korcsoportban is dobogóra állhattunk a junior országos bajnokság nyitónapján.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.11 Short track: az edzősködésről faggattuk Heidum Bernadettet (VIDEÓ)

Short track: az edzősködésről faggattuk Heidum Bernadettet (VIDEÓ) Klubunk korábbi olimpiai negyedik helyezett rövidpályás gyorskorcsolyázója, Heidum Bernadett néhány éve már edzőként segíti egyesületünket. Berni elmondta, milyen volt hozzászokni a szakmához, de arról is beszélt, mik az elvárásai a tanítványok felé.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.10 Short track: jól szerepeltek fiataljaink

Short track: jól szerepeltek fiataljaink Klubunk ifjúsági gyorskorcsolyázói a február 5-6. között – Olaszországban – rendezett rövidpályás gyorskorcsolyaversenyen léptek jégre.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.09 Short track: előbb országos bajnoki cím, később olimpia a cél (VIDEÖ)

Short track: előbb országos bajnoki cím, később olimpia a cél (VIDEÖ) Ígéretes rövidpályás gyorskorcsolyázónkat kérdeztük arról, miért szeretett bele a sportágba illetve, hogy milyen édesapjával együtt dolgozni, de azt is elárulta, mik a rövid és hosszútávú céljai.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.08 Heidum Bernadett a Reggeli Startban (VIDEÓ)

Heidum Bernadett a Reggeli Startban (VIDEÓ) Rövidpályás gyorskorcsolyaedzőnk a DIGI Sport műsorában beszélt a jelenleg zajló téli olimpiáról.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2022.02.06 Short track: mit eszel legszívesebben? (VIDEÓ)

Short track: mit eszel legszívesebben? (VIDEÓ) Az MTK Tube „Kedvenceink kedvencei” sorozatában rövidpályás gyorskorcsolyázóink mondják el, mi a kedvenc ételük? Aki válaszol: Bontovics Balázs, Szigeti Ádám, Heidum Bernadett, Kiss-Gebora Flóra és Kun Bence Benedek.

« Előző oldal 23456789101112 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!