Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2024.06.10 Rg: második olimpiájára készül Pigniczki Fanni (VIDEÓ)

Rg: második olimpiájára készül Pigniczki Fanni (VIDEÓ) Kiválóságunk a budapesti ritmikus gimnasztika Eb-n labdával megszerezte hazánk első egyéni érmét. Sportolónk életében fontos szerepet kap a perfekcionizmus, melyről a MOBCast legújabb epizódjában mesélt Szabó Szilárdnak.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.07 Rg: Deutsch-Lazsányi Erika és Wiesner Hanna a Sport tv vendége volt

Rg: Deutsch-Lazsányi Erika és Wiesner Hanna a Sport tv vendége volt Szakosztályelnökünk és sportolónk a Mai helyzet című műsorban mesélt a hazai rendezésű Európa-bajnokságon elért eredményekről és élményekről.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.06 Rg: Wiesner Hanna és Mészáros Mandula a Sportrádió vendége volt (AUDIÓ)

Rg: Wiesner Hanna és Mészáros Mandula a Sportrádió vendége volt (AUDIÓ) Köszönetet és hálát éreznek sportolóink, hogy megélhették azt, amit a budapesti Eb adott számukra. Wiesner Hanna élete eddigi legjobbját érte el az egyéni összetett szerenkénti döntőjében, míg a női felnőtt együttes kéziszercsapat a fantasztikus hatodik helyen végzett. Hogy mit üzennek a lányok Pigniczki Fanninak Párizsra, az is kiderül a Sportközben műsorából.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.05 Rg: „ A magyar ritmikus gimnasztikának helye van az európai élvonalban” ‒ Deutsch-Lazsányi Erika

Rg: „ A magyar ritmikus gimnasztikának helye van az európai élvonalban” ‒ Deutsch-Lazsányi Erika Szintet léptek a magyarok.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.02 Rg: Gelle Noémi gondolatai az Európa-bajnokságot követően (VIDEÓ)

Rg: Gelle Noémi gondolatai az Európa-bajnokságot követően (VIDEÓ) Ritmikus gimnasztika szakosztályunk edzője kitért a magyar csapat eredményére, illetve Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna teljesítményére.

Ritmikus gimnasztika 2024.05.31 Rg: „Pigniczki Fanni nagyon megérdemelte a sikert” ‒ Deutsch-Lazsányi Erika (VIDEÓ)

Rg: „Pigniczki Fanni nagyon megérdemelte a sikert” ‒ Deutsch-Lazsányi Erika (VIDEÓ) Szakosztályunk elnöke értékelte a magyar csapat Európa-bajnoki szereplését.

Ritmikus gimnasztika 2024.05.30 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni és Gelle Noémi a Sportrádióban (AUDIÓ)

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni és Gelle Noémi a Sportrádióban (AUDIÓ) Pigniczki Fanni és edzője, Gelle Noémi a Sportrádióban beszéltek az Európa-bajnokságról, ahol Fanni sporttörténelmi ezüstérmet szerzett.

Ritmikus gimnasztika 2024.05.29 Rg: Lauber Zsófia nagyon elégedett volt az együttes kéziszercsapat teljesítményével (VIDEÓ)

Rg: Lauber Zsófia nagyon elégedett volt az együttes kéziszercsapat teljesítményével (VIDEÓ) Az alakulat azon dolgozik tovább, hogy a következő ciklusban sikerüljön a kvótaszerzés.

Ritmikus gimnasztika 2024.05.28 Rg: Mészáros Mandula Virág és Pesti Dalma soha nem fogja elfelejteni a hazai rendezésű Európa-bajnokságot (VIDEÓ)

Rg: Mészáros Mandula Virág és Pesti Dalma soha nem fogja elfelejteni a hazai rendezésű Európa-bajnokságot (VIDEÓ) Az együttes kéziszercsapat kék-fehér tagjai a Papp László Budapest Sportarénában tapasztalt hangulatról meséltek, illetve a két gyakorlatukat is értékelték.

Ritmikus gimnasztika 2024.05.27 Rg: a hazai közönség hatalmas löketet adott együttes kéziszercsapatunk gyakorlatának bemutatásához (VIDEÓ)

Rg: a hazai közönség hatalmas löketet adott együttes kéziszercsapatunk gyakorlatának bemutatásához (VIDEÓ) Urbán-Szabó Mónika a két gyakorlat után értékelte az alakulat teljesítményét.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!