Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.07.23 Rg: „Hihetetlen jó érzés volt a dobogóra állni” – Pigniczki Fanni

Rg: „Hihetetlen jó érzés volt a dobogóra állni” – Pigniczki Fanni Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni többek között a Világjátékokon szerzett két bronzérméről beszélt a hazai szövetségi portálnak.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.19 Ritmikus gimnasztika: érmeket ért a higgadtság (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: érmeket ért a higgadtság (VIDEÓ) Pigniczki Fanni a DIGI Sportnak nyilatkozott a Világjátékokon szerzett két bronzérmével kapcsolatban.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.15 Ritmikus gimnasztika: a történelmi siker szakosztályelnökünk szemszögéből (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: a történelmi siker szakosztályelnökünk szemszögéből (VIDEÓ) Deutsch-Lazsányi Erika értékelte Pigniczki Fanni két bronzérmét a Világjátékokon.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.14 Rg: Pigniczki Fanni emlékezetes Világjátékokon van túl

Rg: Pigniczki Fanni emlékezetes Világjátékokon van túl Pigniczki Fanni szerdán nem tudta megismételni előző napi bravúrját, de így is kitűnő teljesítménnyel zárja a Világjátékokat.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.13 Rg: Pigniczki Fanni két bronzéremmel kezdte a Világjátékokat (VIDEÓK)

Rg: Pigniczki Fanni két bronzéremmel kezdte a Világjátékokat (VIDEÓK) Pigniczki Fanni remekelt a Világjátékokon a ritmikus gimnasztikázók első versenynapján, és karikával, valamint labdával is bronzérmet szerzett.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.12 Rg: Pigniczki Fanni bemutatkozik a Világjátékokon

Rg: Pigniczki Fanni bemutatkozik a Világjátékokon Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni magyar idő szerint kedd késő este kezdi meg szereplését a Világjátékokon.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.09 Ritmikus gimnasztika: tökéletességre törekszik (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: tökéletességre törekszik (VIDEÓ) Klubunk nagyszerű ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni a közelgő Világjátékokkal kapcsolatban adott interjút a DIGI Sportnak.

Ritmikus gimnasztika 2022.07.06 Rg: Pigniczki Fanni sporttörténelmet ír a birminghami Világjátékokon

Rg: Pigniczki Fanni sporttörténelmet ír a birminghami Világjátékokon Pigniczki Fanni az első magyar ritmikus gimnasztikázó, aki olimpián és Világjátékokon is bemutatkozhat.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.20 Rg Eb: a finálékból lehet építkezni a világbajnokságra

Rg Eb: a finálékból lehet építkezni a világbajnokságra Az egyéni versenyzők mellett az együttes kéziszer-válogatott is nagyszerűen helytállt a ritmikus gimnasztikázók tel-avivi Eb-jén, amely után Deutsch-Lazsányi Erika úgy látja, az eredményekből lehet építkezni a világbajnokságra.

Ritmikus gimnasztika 2022.06.18 Rg Eb: összetett nyolcadik és finalista az együttes kéziszercsapat

Rg Eb: összetett nyolcadik és finalista az együttes kéziszercsapat A 3 szalag, 2 labda gyakorlatával a fináléba jutott, az összetett csapatversenyben pedig az előkelő nyolcadik helyen végzett a magyar együttes kéziszer-válogatott a Tel-Avivban zajló ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságon.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!