Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2024.03.01 Ritmikus gimnasztika: sorsoltak az Európa-bajnokságra

Ritmikus gimnasztika: sorsoltak az Európa-bajnokságra Az Európai Torna Szövetség (EG) megtartotta a májusi ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság sorsolását, ahol az is kiderült, az olimpiai kvótás, vb-bronzérmes Pigniczki Fanni mikor lép szőnyegre a Magyar Torna Szövetség (MATSZ), a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség (MRGSZ) a HM Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) szervezésében megrendezésre kerülő kontinensviadalon.

Ritmikus gimnasztika 2024.02.15 Ritmikus gimnasztika: „Nagy boldogsággal és büszkeséggel tölt el Fanni díja” ‒ Gelle Noémi (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: „Nagy boldogsággal és büszkeséggel tölt el Fanni díja” ‒ Gelle Noémi (VIDEÓ) Pigniczki Fanni távollétében egyik edzője, Gelle Noémi vehette át ritmikus gimnasztikázónk év női sportolója elismerését, majd kameránk előtt az edzőnő Fanni 2023-as sikereiről és idei terveiről mesélt.

Ritmikus gimnasztika 2024.02.08 Rg: elindult a versenyszezon (GALÉRIA)

Rg: elindult a versenyszezon (GALÉRIA) Dubajban kezdenek ritmikus gimnasztikázóink.

Ritmikus gimnasztika 2024.01.31 Rg: „A tokiói olimpia után gondolkoztam azon, hogy abbahagyom” – Pigniczki Fanni (LAPSZEMLE)

Rg: „A tokiói olimpia után gondolkoztam azon, hogy abbahagyom” – Pigniczki Fanni (LAPSZEMLE) Pigniczki Fanni beírta magát a magyar sporttörténelembe, amikor neki köszönhetően 21 év után először szerepelt hazánkból ritmikus tornász a tokiói olimpián. Tavaly nyáron is remekelt, hiszen ismét olimpiai kvótát szerzett, ám ezúttal a 2024-es párizsi olimpiára. Fanni az nlc.hu-nak elmesélte, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie a hétköznapokban, hogyan készül fel mentálisan és fizikailag, és mit érzett akkor, amikor kiderült, hogy sikerült kvalifikálnia.

Ritmikus gimnasztika 2024.01.19 Rg: Pigniczki Fanni lett az év sportolója (VIDEÓ+GALÉRIA)

Rg: Pigniczki Fanni lett az év sportolója (VIDEÓ+GALÉRIA) dr. Schmidt Ádám, Fábián László és dr. Deutsch Tamás is részt vett a díjátadó gálán.

Ritmikus gimnasztika 2023.12.27 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a Sportrádióban (AUDIÓ)

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni a Sportrádióban (AUDIÓ) Klubunk nagyszerű sportolója, Pigniczki Fanni karácsony előtt a Sportrádió műsorában tekintett vissza kitűnő 2023-as évére.

Ritmikus gimnasztika 2023.12.21 Rg: Pigniczki Fanni az ünnepek alatt sem pihen teljesen

Rg: Pigniczki Fanni az ünnepek alatt sem pihen teljesen A világbajnoki bronzérmes ritmikus gimnasztikázó, Pigniczki Fanni újra gyerekként tud játszani az ünnepi időszakban.

Ritmikus gimnasztika 2023.12.13 Rg: Deutsch-Lazsányi Erika is pontoz majd a párizsi olimpián

Rg: Deutsch-Lazsányi Erika is pontoz majd a párizsi olimpián Eldőlt, hogy a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség Technikai Bizottságának, egyben az MTK Budapest rg-szakosztályának elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika ismét ott lehet az olimpián pontozóbíróként.

Ritmikus gimnasztika 2023.12.06 Rg: Pigniczki Fanni új gyakorlatokkal vág neki a 2024-es évnek (LAPSZEMLE)

Rg:  Pigniczki Fanni új gyakorlatokkal vág neki a 2024-es évnek (LAPSZEMLE) Sikeres 2023-as esztendő van sportolónk háta mögött, aki már a jövő évére gyakorol.

Ritmikus gimnasztika 2023.12.01 Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni készül az olimpiára (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: Pigniczki Fanni készül az olimpiára (VIDEÓ) Klubunk kiválósága, Pigniczki Fanni már biztos, hogy ott lesz a 2024-es párizsi olimpián. Fanni minden nap keményen dolgozik azért, hogy minél jobb eredményt érjen el az ötkarikás játékokon. Az MBH Bank videója.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!