Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.11.18 Rg: Pigniczki Fanni a mesterfokú bajnokságon volt a legkiegyensúlyozottabb

Rg: Pigniczki Fanni a mesterfokú bajnokságon volt a legkiegyensúlyozottabb Pigniczki Fanni örül, hogy újra hazai közönség előtt versenyezhetett a mesterfokú bajnokságon, melyen ezúttal sem talált legyőzőre.

Ritmikus gimnasztika 2022.11.14 Rg: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna a dobogó első és második fokán

Rg: Pigniczki Fanni és Wiesner Hanna a dobogó első és második fokán Klubunkból hat sportoló végzett az első nyolcban a mesterfokú bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2022.10.23 Ritmikus gimnasztika: eddigi legjobb eredményüket érték el sportolóink a klubvilágbajnokságon

Ritmikus gimnasztika: eddigi legjobb eredményüket érték el sportolóink a klubvilágbajnokságon Pigniczki Fanni összetettben ötödik, a csapat a negyedik helyen végzett Tokióban.

Ritmikus gimnasztika 2022.10.21 Rg: második az MTK Budapest a tokiói klubvilágbajnokság selejtezőjében

Rg: második az MTK Budapest a tokiói klubvilágbajnokság selejtezőjében A Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna és Gyulai Blanka alkotta MTK Budapest-csapat a második helyen zárt a ritmikus gimnasztikázók Tokióban zajló klubvilágbajnokságának selejtezőjében.

Ritmikus gimnasztika 2022.10.07 Rg: fontos Magyar Kupa következik

Rg: fontos Magyar Kupa következik Szombaton fontos, válogatónak is minősülő Magyar Kupán vesznek részt az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázói.

Ritmikus gimnasztika 2022.09.27 Rg: Pigniczki Fanni a világbajnokságon is elérte a célját

Rg: Pigniczki Fanni a világbajnokságon is elérte a célját Az MTK Budapest olimpikon gimnasztikázója, Pigniczki Fanni már több fórumon tartott élménybeszámolót a szófiai világbajnokságról, ezúttal a hazai tornaszövetséggel megosztott gondolatait idézzük.

Ritmikus gimnasztika 2022.09.21 Rg: Pigniczki Fanni 35 éves magyar rekordot állított be (AUDIÓ)

Rg: Pigniczki Fanni 35 éves magyar rekordot állított be (AUDIÓ) Az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázója és edzője, Gelle Noémi a Sportrádió Hazafutás című műsorának vendége volt

Ritmikus gimnasztika 2022.09.17 Rg: Pigniczki Fanni kilencedik lett egyéni összetettben a világbajnokságon

Rg: Pigniczki Fanni kilencedik lett egyéni összetettben a világbajnokságon Pigniczki Fanni a kilencedik helyen végzett egyéni összetettben a szófiai olimpiai kvalifikációs ritmikus gimnasztika világbajnokságon. Az olasz Sofia Raffaeli negyedik aranyát szerezte a bolgár fővárosban.

Ritmikus gimnasztika 2022.09.16 Ritmikus gimnasztika: a legjobb tízben a magyar válogatott a világbajnokságon

Ritmikus gimnasztika: a legjobb tízben a magyar válogatott a világbajnokságon Szófiában, a ritmikus gimnasztikázók világbajnokságán az előkelő kilencedik helyen végzett a magyar válogatott a team ranking versenyben, ahol az egyéni versenyzők és az együttes kéziszer-csapat pontszámait vették figyelembe, ugyanakkor a kéziszer-csapat összetettben a tizenhatodik pozícióban fejezte be a vb-t.

Ritmikus gimnasztika 2022.09.15 Rg: Pigniczki Fanni szalaggal nyolcadik, egyéni összetettben döntős

Rg: Pigniczki Fanni szalaggal nyolcadik, egyéni összetettben döntős Egyesületünk kiválósága nyolcadik helyen végzett a szalag döntőjében a szófiai világbajnokságon.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!