Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2024.07.17 Rg: visszapillantás a hazai rendezésű Európa-bajnokságra (VIDEÓ)

Rg: visszapillantás a hazai rendezésű Európa-bajnokságra (VIDEÓ) A júniusi Szökkenő vándor teljes egészében a május 22-26. között Budapesten megrendezett 40. ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságról és annak kulisszatitkairól szól, s időrendben igyekszik bemutatni a kontinensviadal történéseit.

Ritmikus gimnasztika 2024.07.14 Rg: Pigniczki Fanni szalaggal ezüstérmes a kolozsvári vk-n

Rg: Pigniczki Fanni szalaggal ezüstérmes a kolozsvári vk-n Pigniczki Fanni csupán alacsonyabb kiviteli pontszámmal maradt le a sporttörténelmi aranyról a ritmikus gimnasztikázók kolozsvári világkupájának szalagfináléjában.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.28 Rg: Fanni átvette a díját, de csak ennyi időre szakította meg az edzést

Rg: Fanni átvette a díját, de csak ennyi időre szakította meg az edzést Ritmikus gimnasztikázónk már az olimpiai menetrend szerint éli életét.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.24 Rg: Pigniczki negyedik lett a milánói vk-versenyen

Rg: Pigniczki negyedik lett a milánói vk-versenyen Közel járt a dobogós helyezéshez Pigniczki Fanni a szalag döntőjében az olaszországi világkupaversenyen.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.23 Rg: Pigniczki Fanni fináléba jutott a milánói világkupaversenyen

Rg: Pigniczki Fanni fináléba jutott a milánói világkupaversenyen A vb-bronz- és Eb-ezüstérmes kiválóságunk, Pigniczki Fanni szalaggal jutott fináléba az olaszországi vk-viadalon.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.20 Rg: számos érem a korosztályos magyar bajnokságon

Rg: számos érem a korosztályos magyar bajnokságon Ismét nagyszerűen szerepeltek az MTK Budapest ritmikus gimnasztikázó ígéretei a magyar bajnokságon.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.15 Rg: Pigniczki Fanni München mellett pihent a legfontosabb időszak előtt (LAPSZEMLE)

Rg: Pigniczki Fanni München mellett pihent a legfontosabb időszak előtt (LAPSZEMLE) Klubunk kiválósága, Pigniczki Fanni két világkupaversennyel hangolódik a párizsi ötkarikás játékokra.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.10 Rg: második olimpiájára készül Pigniczki Fanni (VIDEÓ)

Rg: második olimpiájára készül Pigniczki Fanni (VIDEÓ) Kiválóságunk a budapesti ritmikus gimnasztika Eb-n labdával megszerezte hazánk első egyéni érmét. Sportolónk életében fontos szerepet kap a perfekcionizmus, melyről a MOBCast legújabb epizódjában mesélt Szabó Szilárdnak.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.07 Rg: Deutsch-Lazsányi Erika és Wiesner Hanna a Sport tv vendége volt

Rg: Deutsch-Lazsányi Erika és Wiesner Hanna a Sport tv vendége volt Szakosztályelnökünk és sportolónk a Mai helyzet című műsorban mesélt a hazai rendezésű Európa-bajnokságon elért eredményekről és élményekről.

Ritmikus gimnasztika 2024.06.06 Rg: Wiesner Hanna és Mészáros Mandula a Sportrádió vendége volt (AUDIÓ)

Rg: Wiesner Hanna és Mészáros Mandula a Sportrádió vendége volt (AUDIÓ) Köszönetet és hálát éreznek sportolóink, hogy megélhették azt, amit a budapesti Eb adott számukra. Wiesner Hanna élete eddigi legjobbját érte el az egyéni összetett szerenkénti döntőjében, míg a női felnőtt együttes kéziszercsapat a fantasztikus hatodik helyen végzett. Hogy mit üzennek a lányok Pigniczki Fanninak Párizsra, az is kiderül a Sportközben műsorából.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!