Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Hírek

Ritmikus gimnasztika 2022.01.20 Ritmikus gimnasztika: ki ez az állat? (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: ki ez az állat? (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik állatot szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.14 Kedvenceink kedvenc itala (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvenc itala (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik italt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.12 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik ételt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.10 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Az MTK Tube következő epizódjában ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik várost szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2022.01.08 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik színészt szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2021.12.17 Rg: „Nem elég csak szeretni, amit csinálunk” – Urbán-Szabó Mónika

Rg: „Nem elég csak szeretni, amit csinálunk” – Urbán-Szabó Mónika Az MTK Budapest válogatott ritmikus gimnasztikázójával, Urbán-Szabó Mónikával beszélgettünk a felnőtt együttes kéziszercsapat sikeres évéről.

Ritmikus gimnasztika 2021.12.13 Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik könyvet szereti legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2021.12.12 Ritmikus gimnasztika: kedvenceink kedvencei (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: kedvenceink kedvencei (VIDEÓ) Ritmikus gimnasztikázóink és a szakmai stáb néhány tagja mondja el, hogy melyik filmet szereti a legjobban. Aki válaszol: Pigniczki Fanni, Wiesner Hanna, Kocsis Evelin, Vörös Szonja, Cseh Dorottya, Gelle Noémi és Koch-Tiringer Tímea.

Ritmikus gimnasztika 2021.12.09 Ritmikus gimnasztika: „Köszönöm a klubnak, a szakosztálynak és mindenkinek, akinek része volt ebben!” (GALÉRIA)

Ritmikus gimnasztika: „Köszönöm a klubnak, a szakosztálynak és mindenkinek, akinek része volt ebben!” (GALÉRIA) Olimpikon ritmikus gimnasztikázónk, Pigniczki Fanni átvette új - élete első - autóját.

Ritmikus gimnasztika 2021.11.29 Rg: remekül sikerült Pigniczki Fanni spanyolországi szezonzárása

Rg: remekül sikerült Pigniczki Fanni spanyolországi szezonzárása Az MTK Budapest olimpikon ritmikus gimnasztikázója, Pigniczki Fanni győzelemhez segítette ideiglenes csapatát a spanyol bajnokságban.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!