Hírek

Kosárlabda női 2022.10.21 Kosárlabda: Dúl Panka válogatott meghívót kapott

Kosárlabda: Dúl Panka válogatott meghívót kapott A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatát erősítő Dúl Panka ismét válogatott meghívót kapott.

Kosárlabda női 2022.10.19 Kosárlabda: az MTK-TFSE kiütéses különbséggel nyert Szolnokon, a női amatőr NB I Zöld csoportjában

Kosárlabda: az MTK-TFSE kiütéses különbséggel nyert Szolnokon, a női amatőr NB I Zöld csoportjában Második csapatunk 127 (!) ponttal győzött a Szolnok otthonában, a másodosztályú bajnokságban.

Kosárlabda női 2022.10.18 Kosárlabda: Hegedűs Janka a forduló válogatottjában

Kosárlabda: Hegedűs Janka a forduló válogatottjában A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatának játékosa, Hegedűs Janka a Cegléd ellen nyújtott remek teljesítményének köszönhetően bekerült az NB I/A-csoport ötödik fordulójának válogatottjába.

Kosárlabda női 2022.10.15 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest hazai pályán verte a Ceglédet (GALÉRIA)

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest hazai pályán verte a Ceglédet (GALÉRIA) Klubunk együttese nagy csatában, végül hétpontos győzelmet aratott a VBW CEKK Cegléd ellen a Városmajorban.

Kosárlabda női 2022.10.11 Kosárlabda: nem borította a papírformát a TFSE-MTK Budapest a Sopron Basket otthonában

Kosárlabda: nem borította a papírformát a TFSE-MTK Budapest a Sopron Basket otthonában A női kosárlabda NB I/A-csoport előrehozott fordulójában a TFSE-MTK Budapest 28 pontos vereséget szenvedett a címvédő Sopron Basket vendégeként.

Kosárlabda női 2022.10.09 Kosárlabda: az MTK-TFSE kiütéses győzelemmel kezdett az NB I/B Zöld csoportjában (GALÉRIA)

Kosárlabda: az MTK-TFSE kiütéses győzelemmel kezdett az NB I/B Zöld csoportjában (GALÉRIA) Csapatunk 65 pontos különbséggel verte – hazai pályán – a Kecskemétet, a másodosztály nyitófordulójában.

Kosárlabda női 2022.10.09 Kosárlabda: fiataljaink két sorozatban is bizonyítottak

Kosárlabda: fiataljaink két sorozatban is bizonyítottak A Török Katalin emléktorna után a bajnokságban is remekül szerepeltünk.

Kosárlabda női 2022.10.08 Kosárlabda: vasárnap megkezdi szereplését az MTK-TFSE a Zöld-csoportban

Kosárlabda: vasárnap megkezdi szereplését az MTK-TFSE a Zöld-csoportban A hétvégén elrajtolnak – az elmúlt idényhez képest alaposan átszervezett – női amatőr NB I-es bajnokság küzdelmei. A mieink vasárnap délután a Kecskemétet fogadják az első fordulóban. Hegedűs Péter vezetőedzőt kérdeztük a nyitány előtt.

Kosárlabda női 2022.10.06 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest hazai pályán kapott ki a DVTK-tól (GALÉRIA)

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapest hazai pályán kapott ki a DVTK-tól (GALÉRIA) Együttesünk sokáig jól tartotta magát, a félidőben vezetett is, végül azonban nagy különbségű vereséget szenvedett a miskolciaktól a Városmajorban.

Kosárlabda női 2022.10.04 Kosárlabda: Theodoreán és Hillsman is a forduló válogatottjában

Kosárlabda: Theodoreán és Hillsman is a forduló válogatottjában A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatából a Csata elleni győzelem után Theodoreán Alexandra és Khaalia Hillsman is bekerült az NB I/A-csoport harmadik fordulójának válogatottjába.

« Előző oldal 1617181920212223242526 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!