Karate
Hárspataki Gábor

Hírek

Karate 2022.02.08 Karate: „Nem kérdés, hogy a karate az olimpiára való” – Fischer Mihály

Karate: „Nem kérdés, hogy a karate az olimpiára való” – Fischer Mihály Az MTK Budapest karateszakosztályának vezetőedzője, Fischer Mihály szerint nemcsak erkölcsi oldalról fontos, hogy a sportág 2028-ban, Los Angelesben visszakerüljön az olimpiai programba.

Karate 2022.02.02 Karate: Baranyi Zsófia szépen búcsúzna az utánpótlásévektől

Karate: Baranyi Zsófia szépen búcsúzna az utánpótlásévektől Az MTK Budapest U21-es Európa-bajnoki arany- és ezüstérmes karatékája, Baranyi Zsófia az idén az utolsó korosztályos kontinensviadalára készül.

Karate 2022.01.25 Karate: Kapdebo Botond ezüstérmet szerzett a Párizs Openen

Karate: Kapdebo Botond ezüstérmet szerzett a Párizs Openen A három MTK Budapest-versenyző közül az ezüstérmet szerző Kapdebo Botond szerepelt a legjobban a karatésok párizsi évadnyitó viadalán.

Karate 2022.01.13 Karate: Ilankovic Aleksandra az idén eltüntetné a hajszálakat

Karate: Ilankovic Aleksandra az idén eltüntetné a hajszálakat Az MTK Budapest 19 éves junior Európa-bajnok karatékája, Ilankovic Aleksandra a felnőttek között is értékes tapasztalatokat gyűjtött az elmúlt évben, és az idén újra nagyot alakítana a világversenyeken.

Karate 2022.01.09 Karate: Hárspataki Gábor és Fischer Mihály szerződést hosszabbított (GALÉRIA)

Karate: Hárspataki Gábor és Fischer Mihály szerződést hosszabbított (GALÉRIA) Olimpiai bronzérmes karatékánk, Hárspataki Gábor és edzője, Fischer Mihály 2024-ig kötelezte el magát a klubnál.

Karate 2022.01.06 Karate: a junior Európa-bajnok Jakubovics Dalma korosztályt váltott, célokat nem (LAPSZEMLE)

Karate: a junior Európa-bajnok Jakubovics Dalma korosztályt váltott, célokat nem (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest 17 éves junior Európa-bajnok karatékája, Jakubovics Dalma idén az U21-esek kontinensviadaláról is éremmel térne haza.

Karate 2021.12.25 Karate: eredményes évet zártunk

Karate: eredményes évet zártunk Fischer Mihállyal beszélgettünk a 2021-es év sikereiről.

Karate 2021.12.23 Karate: Hárspataki Gábor és Baranyi Zsófia megérdemelten az év legjobbja

Karate: Hárspataki Gábor és Baranyi Zsófia megérdemelten az év legjobbja A férfiaknál a tokiói olimpián sporttörténelmi bronzérmet nyert Hárspataki Gábor harmadik alkalommal, míg a nőknél Baranyi Zsófia első alkalommal lett karatéban az esztendő hazai legjobbja.

Karate 2021.12.17 Karate: olasz meló (GALÉRIA)

Karate: olasz meló (GALÉRIA) Kimagasló eredmények az olaszországi versenyen, hajszálon múlt a testvérdöntő a kadét -52 kilogrammosok között.

Karate 2021.12.09 Karate: elhalasztották a jövő februárra kiírt prágai korosztályos Eb-t

Karate: elhalasztották a jövő februárra kiírt prágai korosztályos Eb-t A csehországi járványhelyzet miatt nem rendezik meg jövő februárban a korosztályos karate Európa-bajnokságot, az eseményre június közepén kerülhet sor Prágában.

« Előző oldal 1415161718192021222324 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!