Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

Hírek

Kajak-kenu 2022.06.18 Kajak-kenu: ezüst- és bronzérem az ifjúsági válogatón

Kajak-kenu: ezüst- és bronzérem az ifjúsági válogatón Négy kék-fehér versenyzőért szoríthattunk az ifjúsági EB és I. VB válogató első versenynapján, Gazdag Marcell, Panyik Zsombor, Szulovszky Csenge és Szulovszky Petra állt rajthoz.

Kajak-kenu 2022.06.15 Kajak-kenu: kedvenc ételed? (VIDEÓ)

Kajak-kenu: kedvenc ételed? (VIDEÓ) Az MTK Tube arra keresi a választ, hogy mit esznek legszívesebben kajakosaink és kenusaink? Aki válaszol: Balogh Gergely, Balázs Péter, Fodor Nicholas, Jancsó Levente, Kollek Bálint, Korisánszky Dávid, Kós Benedek, Kőbán Rita, Kulifai Tamás, Panyik Zsombor, Szulovszky Petra és Végh Attila.

Kajak-kenu 2022.06.12 Kajak-kenu: kedvenc állatod? (VIDEÓ)

Kajak-kenu: kedvenc állatod? (VIDEÓ) Az MTK Tube riportere arra kereste a választ, hogy kajakosaink, kenusaink és edzőik melyik állatot szeretik legjobban. Aki válaszol: Balogh Gergely, Balázs Péter, Fodor Nicholas, Jancsó Levente, Kollek Bálint, Korisánszky Dávid, Kós Benedek, Kőbán Rita, Kulifai Tamás, Panyik Zsombor, Szulovszky Petra és Végh Attila

Kajak-kenu 2022.06.08 Kajak-kenu: kitűnő formában vág neki a szezonnak (VIDEÓ)

Kajak-kenu: kitűnő formában vág neki a szezonnak (VIDEÓ) Ifjú kenusunkat, Fodor Nicholast faggattuk a szezon legfontosabb eseményeiről és céljairól.

Kajak-kenu 2022.06.06 Kajak-kenu: „Szeretnék kijutni nemzetközi versenyre” – Kollek Bálint (VIDEÓ)

Kajak-kenu: „Szeretnék kijutni nemzetközi versenyre” – Kollek Bálint (VIDEÓ) Fiatal kajakozónkkal, Kollek Bálinttal beszélgettünk az idei legfontosabb viadalokról, valamint a hosszú távú céljairól.

Kajak-kenu 2022.06.06 Kajak-kenu: több korosztályban is remekül szerepeltünk

Kajak-kenu: több korosztályban is remekül szerepeltünk Kajakozóink és kenusaink halmozták az érmeket a szombati, Wichmann Tamás regionális akadémiai kupán.

Kajak-kenu 2022.05.29 Kajak-kenu: a bronzérmek napja volt

Kajak-kenu: a bronzérmek napja volt Több sportolónk is a dobogó harmadik fokára állhatott fel a válogató zárónapján.

Kajak-kenu 2022.05.29 Kajak-kenu: több érmet is szereztünk a válogató második napján

Kajak-kenu: több érmet is szereztünk a válogató második napján A szegedi verseny szombati etapján is kitűnően teljesítettünk.

Kajak-kenu 2022.05.27 Kajak-kenu: Kulifai Tamás párosban megnyerte a válogatót

Kajak-kenu: Kulifai Tamás párosban megnyerte a válogatót Klubunk kitűnő kajakosa, Kulifai Tamás a Honvéd sportolójával, Noé Bálinttal diadalmaskodott K2 1000 méteren a szegedi versenyen.

Kajak-kenu 2022.05.27 Kajak-kenu: „Bizakodó vagyok” – Korisánszky Dávid (VIDEÓ)

Kajak-kenu: „Bizakodó vagyok” – Korisánszky Dávid (VIDEÓ) Klubunk nagyszerű kenusát, Korisánszky Dávidot faggattuk a felkészülésről, formájáról és az idei céljairól.

« Előző oldal 1011121314151617181920 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!