Hírek

Sakk 2023.03.30 Győzelem az NB II utolsó előtti fordulójában

Győzelem az NB II utolsó előtti fordulójában Az MTK Budapest II. sakkcsapata győzelem után várhatja az NB II-es bajnokság utolsó fordulóját.

Sakk 2023.03.01 Sakk: mesteri és visszafogott teljesítmények az U20-as ob-n

Sakk: mesteri és visszafogott teljesítmények az U20-as ob-n Az MTK Budapest sakkozói közül többen várakozáson alul teljesítettek az U20-as ob-n, de azért akadt dicséretes szereplés.

Sakk 2023.02.14 Sakk: biatorbágyi vereség a Szuperligában

Sakk: biatorbágyi vereség a Szuperligában Az MTK Budapest sakkcsapata a Szuperliga legutóbbi fordulójában a Viadukt Biatorbágy vendégeként kapott ki.

Sakk 2023.01.24 Sakk: egy győzelem és egy vereség a Budapest-bajnokságban

Sakk: egy győzelem és egy vereség a Budapest-bajnokságban Az MTK Budapest III. sakkcsapata könnyedén nyert, a negyedik számú kikapott a Budapest-bajnokság legutóbbi fordulójában.

Sakk 2022.12.19 Sakk: tisztes vereség a Szuperliga harmadik fordulójában

Sakk: tisztes vereség a Szuperliga harmadik fordulójában Az MTK Budapest sakkcsapata 7,5-4,5-re kapott ki a jó erőkből álló Haladás ellen a Szuperliga legutóbbi fordulójában.

Sakk 2022.12.14 Sakk: Terbe Zsuzsanna megvédte címét a női magyar bajnokságon

Sakk: Terbe Zsuzsanna megvédte címét a női magyar bajnokságon Az MTK Budapest sakkozója, Terbe Zsuzsanna magabiztos játékkal védett címet a női magyar sakkbajnokságon

Sakk 2022.12.06 Sakk: Terbe Zsuzsanna két döntetlennel kezdte a női magyar bajnokságot

Sakk: Terbe Zsuzsanna két döntetlennel kezdte a női magyar bajnokságot A címvédő Terbe Zsuzsannának két forduló után két döntetlenje van a női magyar sakkbajnokságon.

Sakk 2022.12.05 Sakk: Polgár Judit bekerült a Hírességek Csarnokába (VIDEÓ)

Sakk: Polgár Judit bekerült a Hírességek Csarnokába (VIDEÓ) Szombat este St. Louisban ünnepélyes keretek között beiktatták a sakkozók Hírességek Csarnokába Polgár Juditot, minden idők legjobb női játékosát – számolt be az MTI. A korábban klubunkban sportoló Polgár az első magyar, aki bekerül a sportág halhatatlanjai közé.

Sakk 2022.12.03 Sakk: rangos tornával tisztelegtek Kállai Gábor emléke előtt

Sakk: rangos tornával tisztelegtek Kállai Gábor emléke előtt A dán Bjerre nyerte az MTK Budapest egykori szakosztályelnöke, Kállai Gábor emlékére rendezett nívós budapesti sakktornát.

Sakk 2022.11.29 Sakk: tisztes vereség a Budapest-bajnokság legutóbbi fordulójában

Sakk: tisztes vereség a Budapest-bajnokság legutóbbi fordulójában Az MTK Budapest harmadik számú sakkcsapata ezúttal nem tudott nyerni a Budapest-bajnokság első osztályában.

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!