Vívás – kard
Szatmári András

Hírek

Vívás – kard 2022.11.10 Vívás: Pézsa Tibor Príma Primissima-díjas lehet

Vívás: Pézsa Tibor Príma Primissima-díjas lehet Kardszakosztályunk elnökét, mesteredzőnket újabb komoly elismerésre jelölték.

Vívás – kard 2022.11.08 Kard: irány Algír!

Kard: irány Algír! A világbajnok Szatmári Andrással, de olimpiai bajnok nélkül utazik kedd délután Algírba, a szezonnyitó kard Világkupára a magyar válogatott.

Vívás – kard 2022.09.30 Vívás: „Kockáztatni kell!” – Szatmári András (LAPSZEMLE)

Vívás: „Kockáztatni kell!” – Szatmári András (LAPSZEMLE) Túl a magaslati edzőtáboron már itthon készül a kvalifikációs sorozatra Szatmári András, aki szerint a siker kulcsa: lazán kell vívnia. A Nemzeti sportban jelent meg Kovács Erika interjúja, olimpiai bronzérmesünkkel

Vívás – kard 2022.09.11 Vívás: „Örülök, hogy meg tudjuk mutatni magunkat” – Szatmári András (AUDIÓ)

Vívás: „Örülök, hogy meg tudjuk mutatni magunkat” – Szatmári András (AUDIÓ) Klubunk olimpiai bronzérmes kardvívója, Szatmári András és a Magyar Vívó Szövetség elnöke, Csampa Zsolt volt Balogh Balázs vendége a Sportrádióban, ahol a vívás világnapjáról beszélgettek.

Vívás – kard 2022.08.24 Vívás - kard: Szatmári András a Szilágyi Áronnal való rivalizálásukról (LAPSZEMLE)

Vívás - kard: Szatmári András a Szilágyi Áronnal való rivalizálásukról (LAPSZEMLE) A világbajnok kardozó, Szatmári András az InfoRádió kérésére összegezte idei teljesítményét. A sportoló már többször kikapott háromszoros olimpiai bajnok csapattársától, ugyanakkor a csapatversenyben továbbra is tudnak egymásért küzdeni.

Vívás – kard 2022.08.06 Vívás: 86 évesen is edzéseket tart (LAPSZEMLE)

Vívás: 86 évesen is edzéseket tart (LAPSZEMLE) 86 évesen is rendszeresen kardot ragad, hogy a vívóteremben oktassa a technikákat a sportági Hírességek Csarnokába frissen beválasztott olimpiai és világbajnok legenda, Pézsa Tibor, akinek a keze nyoma ma is érződik a kard szakágban. Kardszakosztályunk elnöke a Blikknek adott interjút.

Vívás – kard 2022.07.29 Vívás: Szatmári András és Gárdos Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ)

Vívás: Szatmári András és Gárdos Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ) Szatmári András, valamint edzője – aki egyben a friss világbajnoki címet nyerő női kardválogatott vezetőedzője – Gárdos Gábor volt Szegő Tibor vendége a Sportrádióban.

Vívás – kard 2022.07.27 Vívás: Pézsa Tibor bekerült a Hírességek Csarnokába

Vívás: Pézsa Tibor bekerült a Hírességek Csarnokába Újabb magyar taggal gyarapodott a vívó Hírességek Csarnoka. Klubunk kardszakosztályának elnöke, egyéni olimpiai és világbajnok kardozó, Pézsa Tibor 15. magyarként került a FIE elitjei közé.

Vívás – kard 2022.07.23 Vívás: „Már tele a padlás ezüstérmekkel” ‒ Szatmári András (LAPSZEMLE)

Vívás: „Már tele a padlás ezüstérmekkel” ‒ Szatmári András (LAPSZEMLE) Sportolónk a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a kairói világbajnokság fináléja után.

Vívás – kard 2022.07.21 Vívás: ezüstérmes a férfi kardcsapat a kairói világbajnokságon

Vívás: ezüstérmes a férfi kardcsapat a kairói világbajnokságon A döntőben a koreaiak állították meg a Szatmári Andrással felálló együttesünket. Ez klubunk 160. világbajnoki ezüstérme.

« Előző oldal 56789101112131415 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!