Atlétika
Szabó Beatrix

Sakk: a dobogón telel az MTK Budapest az NB I-ben

Publikálva: 2023.12.12 Frissítve: 2023.12.12 Sakk

Az MTK Budapest sakkozói az NB I-es és az NB II-es csapatbajnokságban is győzelemmel búcsúztatták az évet.

A NB I-es csapatbajnokság Charousek csoportjának idei utolsó, 5. fordulójában az MTK Budapest sakkozói hazai környezetben 7,5-4,5-re győzték le a zalaegerszegi Csuti-Hydrocomp SK együttesét.

Csapatunk táblasorrendben Juhász Ágoston (0,5), Juhász Ármin (0,5), Papp Levente (0,5), Öngüt Tamás Günes (0,5), Mátyássy Lázár (0), Kovács Barnabás (0,5), Gehér Koppány (1), Fodor Balázs (1), Terbe Zsuzsanna (0,5) Gergely Dániel (1), Tóth Lili (1), Kálóczi Kristóf (0,5) összeállításban érte el a sikert, amellyel továbbra is a tabella harmadik helyét foglalja el 36,5 ponttal.

– Nagyobb arányú győzelemben bíztam, de utólag ez a teljesítmény is korrektnek tekinthető, hiszen összességében szépen és stabilan játszottunk. A miénk a harmadik hely, a tavaszi szezonban pedig minden esélyünk megvan arra, hogy akár még ezen is javítsunk. Gratulálok mindenkinek! – összegzett Fodor Balázs csapatvezető.

A múlt hét végét a második számú csapatunk, az MTK Budapest II. is sikerrel zárta. Klubunk játékosai az NYVSE-t 8,5-3-5 arányban múlták felül az NB II-ben, melyben a hatodik helyről várják a folytatást.

(Fotók: Yip Michael)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!