Vívás – kard
Szatmári András

Röplabda: a főváros mellett Sümeg, Kecskemét és Nyíregyháza volt a célállomás

Publikálva: 2023.04.17 Frissítve: 2023.04.17 Röplabda

Szombaton az U12 és az U20, vasárnap pedig az U15-ös csapataink játszottak fordulót.

Az U12-es csapataink újabb középszakasz fordulót játszottak le, amely során az MTK kék csapata Ko Henriettával az UTE Csarnokba látogatott, ahol az UTE és a Delta csapatai ellen álltak ki. 

UTE‒MTK kék 3:0
Delta‒MTK kék 0:3   

Az MTK fehér csapatával Horváth Réka Nyíregyházára látogatott, ott a lányok nagyon hosszú és színvonalas szetteket játszottak. Ehhez hozzátartozott a remek hangulat, amit a gyerekek szülei garantáltak. Jó volt látni, hogy ilyen messzire is ennyien elutaztak szurkolni a kis csapatunknak.

Nyíregyháza‒MTK fehér 2:1 (23, -12, -24)
Vasas‒MTK fehér 1:2 (20, -28, 25)

Vasárnap az U15-ösök voltak főszerepen, Benkóné Kőrös Mária leányai Kecskemétre, míg Magyar Lizáék Sümegre utaztak. Az MTK kék csapata a két összecsapásból egyet nyert, egyet pedig elveszített.

KESI‒MTK kék 3:0 (-24, 23, -18)
Szeged‒MTK kék 0:3 (19, 8, 10)

Csapat: Ajtony Szofi, Tisza Fruzsina, Kelemen Lotti, Kecskés Kinga, Egressy Róza, Páhi-Gasparovics Róza, Lokodi Sára, Kurucz Anna, Hegyi Hédi, Kiss Luca, Frey Gréta, Temesvári Hanna

Edző: Benkóné Kőrös Mária

Az MTK fehérek sajnos mindkét párharcukat elveszítették.

Kispest SE‒MTK fehér 3:1 
Dabronc‒MTK fehér 3:0 

A csapat tagjai: Nagy Nina, Szrebro Zoé, Szálka Dorottya, Hamikus Virág, Lozovszky Eszter, Németh-Bedike Zoé, Nagy Liza, Barna Luca, Buzder- Lantos Nóra, Muszkás Lili, Csizmadia Petra, Rácz Dorka, Szondi Laura.

Edző: Magyar Liza

U20-as együttesünk a bajnokság középszakaszában hazai pályán fogadta a Szeged és a Békéscsaba együttesét. Előbbitől 3:2-es, utóbbitól 3:0-s vereséget szenvedtünk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!