Atlétika
Krizsán Xénia

Röplabda: ott lesz az országos döntőben az U20-as csapatunk

Publikálva: 2024.04.23 Frissítve: 2024.04.23 Röplabda

A legnagyobbak mellett az U15-ös alakulatunk is két sikerrel zárta a hétvégét.

A bajnokság középszakaszában hazai fordulót játszottak Benkóné Kőrös Mária tanítványai. A nap nem is alakulhatott volna jobban a mieink számára, hiszen mindkét meccset 3-0-ra megnyerték.

MTK Budapest‒TRSE 3-0 (16, 13, 7)

MTK Budapest‒SZOSI A 3-0 (18, 16, 20)

Csapat: Temesvári Hanna, Kelemen Lotti, Pintér Panna, Tóth Borka, Kindornai Viktória, Boros Dorina, Bocskov Szonja, Kiss Luca, Kamber Teodora, Barcsa Boglárka, Sipos Milla, Szűcs Kincső. Edző: Benkóné Kőrös Mária

Tímár Edit U20-as lányai szintén a bajnokság középszakaszában járva hazai környezetben fogadták a Vasas és a Gödöllő együtteseit. Az első meccset a piros-kékek ellen nem kezdtük túl jól, az első szettben a nyitásokkal voltak gondjaink, így az etap végjátékában szoros küzdelem alakult ki, amit a Vasas tudott jobban befejezni. A második szettben agresszívabb nyitással és feljavult centerjátékkal játszottunk, így az önbizalmunk is a helyére került. Izgalmas és szép labdamenetek, olykor bravúros védekezés tarkította teljesítménnyel arattunk 3-1-es sikert. A Gödöllő ellen agresszívan kezdtünk, és ezt végig tartva domináltunk az összecsapáson, megérdemelten nyertünk 3-0-ra.

 MTK Budapest‒Vasas 3-1 (-27, 17, 1, 22)

 MTK Budapest‒Gödöllő 3-0 (8, 12, 16)

Tímár Edit: ‒ Gratulálok a lányoknak a hétvégi és a középszakaszban nyújtott remek teljesítményhez, megérdemelten jutottunk be az országos döntőbe.

Horváth Réka U12-es csapata számára nem alakult ilyen jól a hétvége, mint a másik két együttesünknek, hiszen az UTE csarnokában a Nagybajom és a Békéscsaba ellen is elveszítették a meccset.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!