Kosárlabda női
Király Andrea

Hírek

Kosárlabda női 2022.08.09 Kosárlabda: megvan a TFSE-MTK Budapest kerete az új szezonra

Kosárlabda: megvan a TFSE-MTK Budapest kerete az új szezonra Augusztus 8-án kezdte meg felkészülését élvonalbeli női kosárlabdacsapatunk a 2022–23-as évadra, többek között öt új játékossal a keretében.

Kosárlabda női 2022.08.02 Kosárlabda: Magyar Bianka megszerezte a legmagasabb szintű edzői képesítést (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: Magyar Bianka megszerezte a legmagasabb szintű edzői képesítést (LAPSZEMLE) A TFSE-MTK trénere, Magyar Bianka komoly szakmai sikert ért el, ugyanis teljesítette a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) legmagasabb szintű edzőképzési programját.

Kosárlabda női 2022.07.08 Kosárlabda: „Türelmesnek kell lennem a felépülésemmel, ami sokszor nagyon nehéz” – Baa Dominika

Kosárlabda: „Türelmesnek kell lennem a felépülésemmel, ami sokszor nagyon nehéz” – Baa Dominika Tizenhét éves kosárlabdázónk, Baa Dominika januárban szenvedett súlyos térdsérülést, és jelenleg a rehabilitációját végzi, hogy mielőbb visszatérhessen. Őt kérdeztük a felépülés nehézségeiről, illetve a visszatérés lehetséges időpontjáról.

Kosárlabda női 2022.07.04 Kosárlabda: Dúl Panka jól tud alkalmazkodni a különböző szerepekhez a válogatottakban (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: Dúl Panka jól tud alkalmazkodni a különböző szerepekhez a válogatottakban (LAPSZEMLE) A TFSE-MTK Budapest fiatal játékosa, Dúl Panka a közelmúltban a felnőtt-, majd az Universiade-válogatott összetartásán is részt vehetett. Csapatunk irányító-hátvédje a wbasket.hu-nak beszélt az ezeken szerzett élményeiről.

Kosárlabda női 2022.06.28 Kosárlabda: megint óriási siker volt kosárlabdatábor (GALÉRIA)

Kosárlabda: megint óriási siker volt kosárlabdatábor (GALÉRIA) Huszonheten választották az MTK Budapest nyári táborát.

Kosárlabda női 2022.06.11 Kosárlabda: „Lezárult ez a fejezet, és kerek lett" – Süle Krisztina (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: „Lezárult ez a fejezet, és kerek lett A TFSE-MTK Budapest csapatába januárban visszatérő Süle Krisztina ezúttal végérvényesen befejezi karrierjét. Korábbi csapatkapitányunk a wbasket.hu-nak nyilatkozott erről, illetve a terveiről.

Kosárlabda női 2022.06.09 Kosárlabda: a jövő megérkezett

Kosárlabda: a jövő megérkezett Csarnokukban gyakoroltak kosárpalántáink.

Kosárlabda női 2022.06.02 Kosárlabda: Dúl Panka nem izgulta túl a válogatott debütálást

Kosárlabda: Dúl Panka nem izgulta túl a válogatott debütálást Klubunk kiválósága, Dúl Panka májusban három hetet tölthetett a válogatott edzőtáborában, és az összetartás keretében a nemzeti csapattal tartott Portugáliába is, ahol felkészülési mérkőzésen bemutatkozhatott Székely Norbert együttesében.

Kosárlabda női 2022.06.01 Kosárlabda: „A végére szépen összeállt a társaság" – Nagy Dóra a második csapat szezonjáról

Kosárlabda: „A végére szépen összeállt a társaság Az MTK-TFSE a hatodik helyen fejezte be a bajnokságot az NB I/B Piros csoportjában. Szakosztályvezetőnk, Nagy Dóra értékelte az elmúlt évadot.

Kosárlabda női 2022.05.29 Kosárlabda: az MTK-TFSE sima hazai győzelemmel zárta a szezont (GALÉRIA)

Kosárlabda: az MTK-TFSE sima hazai győzelemmel zárta a szezont (GALÉRIA) Második csapatunk 25 pontos sikert aratott az UNI-Győr SZESE együttese ellen a Városmajorban, és a hatodik helyen végzett az NB I/B Piros csoportjában.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!