Keresés

Hírek

Kosárlabda női 2020.09.21 A problémákhoz alkalmazkodva készülnek

A problémákhoz alkalmazkodva készülnek Nehézségek hátráltatják a TFSE-MTK Budapest női kosárcsapatát az október eleji bajnoki rajtot megelőző felkészülési időszakban; Magyar Biankáék ugyanakkor a maximumot próbálják kihozni a helyzetből.

Kosárlabda női 2020.09.10 Motiváltak és céltudatosak a lányok – Magyar Bianka

Motiváltak és céltudatosak a lányok – Magyar Bianka Három felkészülési mérkőzés és csapatépítő jellegű edzőtábor előtt áll az első osztályú bajnoki rajt előtt a Magyar Bianka vezette TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapata.

Kosárlabda női 2020.09.01 Remélem, még jobban szerepelünk, mint legutóbb – Kovács Vanessza

Remélem, még jobban szerepelünk, mint legutóbb – Kovács Vanessza A TFSE-MTK Budapest élvonalban szereplő együttesének kosárlabdázójával, Kovács Vanesszával beszélgettünk a térdsérüléséről, az állapotáról, a felkészülés menetéről és a következő évadbeli céljairól.

Kosárlabda női 2020.08.31 Reményteli idény előtt az utánpótlás

Reményteli idény előtt az utánpótlás „Bízzunk benne, hogy nem kell megint teljesen leállítani a bajnokságokat, mert az borzasztó lenne” – fejti ki érzéseit női kosárlabda szakosztályunk vezetője, Nagy Dóra, aki szerint az előttünk álló idényben sem az eredményeken, hanem a tehetségek kinevelésén van a hangsúly.

Kosárlabda női 2020.08.22 Herman Aliz több szóhoz jutna az első osztályban

Herman Aliz több szóhoz jutna az első osztályban A TFSE-MTK Budapest 21 éves kosárlabdázójával, Herman Alizzal beszélgettünk a felkészülés menetéről, a csonka NB I-es évadról és a következő kiírásbeli terveiről.

Kosárlabda női 2020.08.14 Ha ugyanolyan jól szerepelünk, akkor nagyon büszkék leszünk magunkra – Németh Alma

Ha ugyanolyan jól szerepelünk, akkor nagyon büszkék leszünk magunkra – Németh Alma A TFSE-MTK Budapest első osztályban szereplő kosárlabdacsapatának játékosával, Németh Almával beszélgettünk az állapotáról és a következő évadbeli elképzeléseiről.

Kosárlabda női 2020.08.13 Még a félpályás kosár is beakadt

Még a félpályás kosár is beakadt Megkezdte felkészülését a Magyar Bianka vezette TFSE-MTK Budapest női élvonalban szereplő kosárlabdacsapata; az együttes szerda esti edzésére látogattunk.

Kosárlabda női 2020.08.11 Érdekes kérdéseket boncolgattak

Érdekes kérdéseket boncolgattak Az elmúlt hetekben a TFSE-MTK Budapest női első osztályú kosárlabdacsapatának hivatalos Intagram-oldalán tettek közzé miniinterjúkat a csapat játékosairól – ezeket közöljük most.

Kosárlabda női 2020.07.30 A női edzőkért is küzd a TFSE-MTK fiatal trénere (VIDEÓ)

A női edzőkért is küzd a TFSE-MTK fiatal trénere (VIDEÓ) Magyar Bianka, a TFSE-MTK Budapest vezetőedzője volt Zelinka Ildikó vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Kosárlabda női 2020.07.29 Vízválasztó idény következik Bernáth Réka számára

Vízválasztó idény következik Bernáth Réka számára „Mivel már nem leszek a kedvezményezett U20-as korosztály tagja, nyilván kevesebb percet játszom majd, de azon leszek, hogy stabilizáljam a helyem a kezdőben” – mondja a TFSE-MTK Budapest élvonalban szereplő kosárcsapatának játékosa, Bernáth Réka.

123456 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!