Hírek

Kosárlabda női 2024.04.14 Kosárlabda: drámai csatában búcsúzott a 3X3-as válogatott

Kosárlabda: drámai csatában búcsúzott a 3X3-as válogatott A Szabó Fannival felálló 3X3-as nemzeti csapat rendkívül szoros meccsen kapott ki Azerbajdzsántól, így egyelőre nem jutott ki az olimpiára.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: az MTK-TFSE simán győzött idegenben is és továbbjutott a negyeddöntőbe

Kosárlabda: az MTK-TFSE simán győzött idegenben is és továbbjutott a negyeddöntőbe Második csapatunk 39 ponttal nyert a pécsi visszavágón az NB I/B rájátszásában.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: veresége ellenére elődöntőben a magyar 3x3-as válogatott

Kosárlabda: veresége ellenére elődöntőben a magyar 3x3-as válogatott Szabó Fannival a soraiban felálló magyar női 3x3-as kosárlabda-válogatott kikapott Egyiptomtól a hongkongi olimpiai selejtezőtorna csoportkörének harmadik fordulójában, ezzel együtt továbbjutott az elődöntőbe.

Kosárlabda női 2024.04.13 Kosárlabda: már lehet jelentkezni nyári táborunkba

Kosárlabda: már lehet jelentkezni nyári táborunkba Június 24-28. között a városmajori csarnokunkban szervezzük a foglalkozásokat.

Kosárlabda női 2024.04.12 Kosárlabda: nagy lépést tett az olimpia felé a 3X3-as válogatott

Kosárlabda: nagy lépést tett az olimpia felé a 3X3-as válogatott A hongkongi 3×3-as olimpiai selejtezőn magabiztosan nyerte második mérkőzését is a magyar válogatott.

Kosárlabda női 2024.04.09 3x3-as kosárlabda: Szabó Fanniék elutaztak Hongkongba

3x3-as kosárlabda: Szabó Fanniék elutaztak Hongkongba A 3x3-as női kosárlabda-válogatott Szabó Fannival a soriban elutazott a hongkongi olimpiai selejtezőre.

Kosárlabda női 2024.04.09 Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapestben nem csak a kötelezően előírt első félidőben számítanak a fiatalokra (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: a TFSE-MTK Budapestben nem csak a kötelezően előírt első félidőben számítanak a fiatalokra (LAPSZEMLE) Az Utanpotlassport.hu Hegedűs Péterrel, a TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatának vezetőedzőjével beszélgetett annak kapcsán, hogy a klub U20-as fiataljai közül többen is szintet léptek az NB I/A-csoport mostani évadában.

Kosárlabda női 2024.04.06 Kosárlabda: az MTK-TFSE győzelemmel kezdte a rájátszást az NB I/B-ben (GALÉRIA)

Kosárlabda: az MTK-TFSE győzelemmel kezdte a rájátszást az NB I/B-ben (GALÉRIA) Második csapatunk – hazai pályán – magabiztosan verte a Mecsek-PVSK U23-as együttesét a felsőházi rájátszás első körében.

Kosárlabda női 2024.04.05 Kosárlabda: csapategység, kemény munka és harcosság – interjú Szabó Fannival (LAPSZEMLE)

Kosárlabda: csapategység, kemény munka és harcosság – interjú Szabó Fannival (LAPSZEMLE) A TFSE-MTK Budapest női kosárlabdacsapatának játékosa, Szabó Fanni a wbasket.hu-nak adott interjút az elmúlt időszak történéseivel kapcsolatban.

Kosárlabda női 2024.04.04 Kosárlabda: Szabó Fannival készül a 3X3-as válogatott az olimpiai selejtezőre

Kosárlabda: Szabó Fannival készül a 3X3-as válogatott az olimpiai selejtezőre Székesfehérváron, az MKOSZ Edzőközpontjában megkezdi a felkészülést a hongkongi 3x3-as olimpiai selejtezőre a magyar női 3x3 válogatott.

123456 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!