Hírek

Evezés 2020.06.27 Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot! Klubunk sikeres masters evezősét, dr. Goszleth Mariettát köszöntjük születésnapján.

Evezés 2020.06.18 Szegeden lesz az evezős ob, július végén döntenek a poznani Eb-ről

Szegeden lesz az evezős ob, július végén döntenek a poznani Eb-ről A Magyar Evezős Szövetség tájékoztatása szerint biztossá vált, hogy július 30. és augusztus 2. között Szegeden rendezik meg az idei országos bajnokságot.

Evezés 2020.06.16 Boldog születésnapot!

Boldog születésnapot! Június 16-án ünnepli születésnapját evezősszakosztályunk vezetője, Székely Balázs.

Evezés 2020.05.25 Hogyan tovább? - evezés

Hogyan tovább? - evezés Evezősszakosztályunk vezetőjét, Székely Balázst kérdeztük arról, milyen hatásai vannak a koronavírus-járványnak a sportágra, és hogy miként mennek tovább.

Evezés 2020.05.22 „Nagy lehetőséget jelenthet a plusz év”

„Nagy lehetőséget jelenthet a plusz év” Az MTK Budapest evezőse, Krémer Eszter optimista a közelgő versenyekkel kapcsolatban, és reméli, az olimpia halasztásával megnőnek kvótaszerzési esélyei. Az elmúlt két hónapról és a közeljövő eseményeiről beszélgettünk vele.

Evezés 2020.05.14 Most csak saját festményén hajózik a Dunán

Most csak saját festményén hajózik a Dunán Május 14-én ünnepli 85. születésnapját, klubunk masters evezőse, Hajós Hollanda Éva. Kedvenc sportjáról, a nagy napról és a művészetről beszélgettünk vele.

Evezés 2020.05.03 MTK Magazin II. adás | Evezés (VIDEÓ)

MTK Magazin II. adás | Evezés (VIDEÓ) A Sport TV-n látható MTK Magazinban evezősszakosztályunk vezetőjével, Székely Balázzsal, edzőnkkel, Simon Tamással és sportolónkkal, Polivka Dórával tekintettük át, hogy jelen helyzetben miként tudnak készülni a sportolók.

Evezés 2020.05.01 „Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a klubokkal”

„Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a klubokkal” A koronavírus-járvány az élet valamennyi területére hatással van, ezalól az evezés sem kivétel. A hazai szövetség intézkedéseiről, a kluboknál kialakult helyzetről és a lehetséges forgatókönyvekről Pignitzky Borbála, a szövetség főtitkára adott interjút.

Evezés 2020.04.22 Evezős Európa-bajnokságok: megvannak az új időpontok

Evezős Európa-bajnokságok: megvannak az új időpontok A Nemzetközi Evezős Szövetség közleménye szerint két tavaszra, illetve nyár elejére tervezett kontinensviadalt ősszel rendeznek, míg az U23-as Európa-bajnokságot a jelenlegi tervek szerint az eredetileg kijelölt időpontjában tartják meg.

Evezés 2020.04.10 Csak egymás ellen tudnak versenyezni

Csak egymás ellen tudnak versenyezni Evezősszakosztályunk a koronavírus-járvány idején szigorú szabályok betartása mellett még tudja folytatni a tréningeket. Egyesületünk edzőjét, Simon Tamást kérdeztük a jelenlegi helyzetről.

« Előző oldal 1617181920212223242526 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!