Kézilabda
Dakos Noémi

Evezés: kitűnően szerepeltünk hazai környezetben

Publikálva: 2022.05.10 Frissítve: 2022.05.10 Evezés

Rengeteg érmet szereztünk a hétvégi evezősversenyen.

Hétvégén evezőseink kétnapos megméretésen vettek részt, melynek első napját a Ferencvárosi Evezős Club, a másodikat pedig a mi egyesületünk rendezte. Az elsőn remekeltünk: Berky Dóra két számban is aranyérmet nyert, de a dobogó legfelső fokára állhatott fel Strochmayer Maja, Majsai Máté Zoltán, Markó Lilla, Zalánfi Eszter és a Geszti Attila, Dedeyan Narék duó is.

Molnár Titanilla, Váczi Emma Teodóra, Faragó Áron, Marton Enikő, Temesi Krisztina Anna, Mészáros Csaba, valamint a Szász Benjámin, Szász Gergely páros is ezüstérmet szerzett, míg Kovács Miriam a harmadik helyen zárt.

A második – vasárnapi – napon is nagyszerűen teljesítettünk: Novák Richárd, Darvas Zsolt, Strochmayer Maja egyéniben diadalmaskodott, de győzött a Berky Dóra, Kántor Borbála kettős, a Lukácsovics Enikő, Lipták Kíra duó, a Dedeyan Narék, Geszti Attila csapat a Lukácsovics Gábor, Szögi László, Vámos György, Darvas Zsolt négyes, illetve a női nyolcasunk is.

Molnár Titanilla, Markó Lilla, Váczi Teodóra Emma ezüstéremmel zárt, csak úgy, mint a Kovács Roland, Tóth Balázs páros, a Bálint Zsófia, Karajz Blanka tandem, valamint a Szász Benjámin, Szász Gergely, Szabó Márton, Bácskai Máté négyes.

Egyéniben Mészáros Csaba szerzett bronzérmet, de a dobogó harmadik fokára állhatott a Temesi Krisztina Anna, Kovács Miriam páros, a Szekér László, Széll Domonkos kettős, illetve a férfi nyolcas is.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!