Tenisz
Fucsovics Márton

Esport: Már a bajnoki cím a célunk

Publikálva: 2021.06.04 Frissítve: 2021.06.10 eSport

Négy találkozóval a vége előtt két ponttal vezetünk a második helyezett Puskás Akadémia eSport előtt, amikor a Genesis Gaming mellett a DVSC eSport együttesével mérkőzünk meg vasárnap este. Előbbivel kétszer is, hiszen a HPCL Magyar Kupa döntőjébe kerüléséért is ellenük lépünk pályára.

Június 6-án folytatódik a Magyar Pro Clubs Bajnokság (HPCL), ahol az élről várhatjuk a tízedik játéknapot. Múlt héten szerzett négy pontunknak köszönhetően ráadásul növelni tudtuk előnyünket az első helyen.

 

HPCL Magyar Kupa (ötödik kör)

A találkozókat ITT nézhetik meg élőben az alábbi időpontokban. 

MTK Budapest esport–Genesis Gaming 19:30

A HPCL Magyar Kupa elődöntőjében Batikék szintén a Genesis Gaming gárdájával mérkőznek meg, ahol a döntőbe kerülés a tét.

HPCL 19-20. forduló

DVSC eSport–MTK Budapest esport 20:00

Debreceni riválisunk az egyedüli, aki ellen nem tudtunk gólt szerezni a márciusban kezdődött idényben, hiszen az odavágón 1-0-s vereséget szenvedtünk.

MTK Budapest esport–Genesis Gaming 20:30

Vetélytársunk nem fogja megkönnyíteni dolgunkat, hiszen a Genesis Gaming többek között a Puskás Akadémia esportolóit is le tudta győzni ebben a kiírásban. Az élvonal meglepetéscsapatának még a dobogós helyek megszerzése is reális, hiszen mindössze három egységnyire tartózkodnak a harmadik pozíciótól.

Szakosztályunk támogatója:

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!