Atlétika
Krizsán Xénia

Esport: Megszakadt győzelmi szériánk, mégis növeltük előnyünket az élen

Publikálva: 2021.06.01 Frissítve: 2021.06.01 eSport

A Vasas SC Sportbusz elleni döntetlen miatt megszakadt győzelmi szériánk.

Május 30-án a Magyar Pro Clubs Bajnokság (HPCL) kilencedik játéknapján léptünk pályára. Vetélytársaink a kiesés ellen harcoló LvL Up eSport, illetve a tizenkettedik helyet elfoglaló Vasas SC Sportbusz együttese volt.

HPCL 17-18. forduló:

A találkozókat ITT tekinthetik meg.

MTK Budapest esport–LvL Up eSport 3-0

A hét nappal korábbi összecsapáson is hasonló különbséggel sikerült nyernünk az újonccal szemben.  Az előnyt Batik Gergő révén szereztük meg, majd a térfélcserét követően Majorosi Krisz duplázott. A kitámadó ellenféllel szemben könnyebben helyzetbe tudtunk kerülni, és lehetőségeinket két alkalommal is sikerült gólra váltani.

MTK Budapest esport–Vasas SC Sportbusz 0-0

A sereghajtó kerete komoly erősödésen ment keresztül a „téli” szünetben, és nagyszerű védekezésüknek köszönhetően kapott gól nélkül teljesítették a találkozót. A legnagyobb lehetőségek hátvédünk, Fehér Bálint előtt adódtak, aki kétszer is magasabbra emelkedett őrzőinél, azonban mindkét alkalommal elvétette a célt.

Az élmezőny tagjai mind vesztettek pontokat, így növelni tudtuk előnyünket az élen. Kétpontos előnnyel vághatunk neki az utolsó négy mérkőzésnek.   

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!