Hírek

Brüll Alfréd Akadémia 2015.10.12 Jövünk! Összeállítás a Brüll Alfréd Akadémiáról (VIDEÓ)

Jövünk! Összeállítás a Brüll Alfréd Akadémiáról (VIDEÓ) Az utanpotlassport.hu műsorában, az M4 Sporton, Dr. Szabó Tamás, Bokros Blanka, Kis Alexandra és Sólyom Dóra beszélt az akadémiáról.

Brüll Alfréd Akadémia 2015.10.08 Freisták Péter a felnőtté válás kapujában

Freisták Péter a felnőtté válás kapujában Az MTK kajakosa az ajtón dörömböl.

Brüll Alfréd Akadémia 2015.05.27 Elhunyt Velenczei Attila (1976 - 2015)

Elhunyt Velenczei Attila (1976 - 2015) Hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Dr. Velenczei Attila, az NSK SDI tudományos főmunkatársa, a Brüll Alfréd Akadémia módszertani igazgatója.

Brüll Alfréd Akadémia 2015.03.19 Deutsch Tamás foglalja össze a Brüll Alfréd Akadémia féléves történetét (VIDEÓ)

Deutsch Tamás foglalja össze a Brüll Alfréd Akadémia féléves történetét (VIDEÓ) Az MTK akadémiája 2014 októberében alakult, és már Európa-bajnokai is vannak. Az elnök szavai szerint a sportolók már a felnőtt válogatottak ajtaján kopogtatnak. Interjú Deutsch Tamással.

Brüll Alfréd Akadémia 2015.03.19 Nemcsak a jövő, hanem már a jelen bajnokait is köszöntötték az MTK Brüll Alfréd Akadémiájának évadnyitóján (GALÉRIA)

Nemcsak a jövő, hanem már a jelen bajnokait is köszöntötték az MTK Brüll Alfréd Akadémiájának évadnyitóján (GALÉRIA) Deutsch Tamás, az MTK és egyben az akadémia elnöke fogalmazott így arra utalva, hogy a fél éve elindult akadémia sportolói közül többen nemcsak korosztályukban, hanem a felnőttek között is értek már el szép sikereket és nyertek aranyérmeket.

Brüll Alfréd Akadémia 2015.02.18 Terbe Julianna titkos vágya

Terbe Julianna titkos vágya A nyílt sportágválasztó rendezvényen – többek között – az MTK sakkozói is bemutatót tartottak a nebulóknak. Balla Attila, szakosztály-igazgató, illetve a Brüll Alfréd akadémista, Terbe Julianna és ikertestvére, Zsuzsanna mutatták be a játék alapjait. Julit faggattuk, aki legnagyobb vágyát is megosztotta velünk.

Brüll Alfréd Akadémia 2014.12.03 Kis Alexandra nagy álmai

Kis Alexandra nagy álmai A 14 éves versenyző a junior ritmikus gimnasztika-válogatott tagja, ahol meghatározó alakja korcsoportjának. Ennek alapján nem volt kérdés, hogy a nemrégiben megalakult Brüll Alfréd Akadémia beválasztja-e szakmailag és anyagilag támogatandó növendékei közé a tehetséges sportolót.

Brüll Alfréd Akadémia 2014.10.30 Komoly férfi a ringben (VIDEÓ)

Komoly férfi a ringben (VIDEÓ) Sokak számára emlékezetes az a néhány évvel ezelőtti történet, amikor fiatal MTK sportoló lett áldozata az egyik szigethalmi sörözőben, szilveszter éjszaka elkövetett késelésnek. Sávoly Gergő, az MTK ökölvívó-szakosztályának 19 éves, 91 kilós bunyósa, ma már csak rossz emlékként tekint vissza az ominózus éjszakára és állítja, erősebb lett a rossz élmény hatására. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy megnyerte élete első felnőtt versenyét, az MTK pedig beválogatta a Brüll Alfréd Akadémia ösztöndíjasai közé.

Brüll Alfréd Akadémia 2014.10.29 Irány Rió!

Irány Rió! Márton Anna ma már a magyar junior és felnőtt vívóválogatott tagja, vagyis sikeres sportolóként lett a nemrégiben megalakult Brüll Alfréd Akadémia okleveles növendéke. Célja a 2016-os riói ötkarikás játékokon képviselni hazánkat.

Brüll Alfréd Akadémia 2014.10.27 A Brüll Alfréd Akdémiáról szólt a Sport1 TV műsora (VIDEÓ)

A Brüll Alfréd Akdémiáról szólt a Sport1 TV műsora (VIDEÓ) Killik László és Szegő Tibor beszélgetett Fazekas Erzsébettel, a Sport1TV „Mai helyzet" című műsorában.

« Előző oldal 567891011 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!