Atlétika
Szabó Beatrix

Hírek

Atlétika 2022.05.15 Atlétika: a nyugati csoportelődöntőt megnyerve jutottunk a csapatbajnoki döntőbe (GALÉRIA)

Atlétika: a nyugati csoportelődöntőt megnyerve jutottunk a csapatbajnoki döntőbe (GALÉRIA) A második napon is nagyszerűen teljesítettek atlétáink, így első helyen zártuk a nyugati csoportot, és ott leszünk a csapatbajnoki döntőben.

Atlétika 2022.05.14 Atlétika: egy nap után vezetünk a csapatbajnokságon (GALÉRIA)

Atlétika: egy nap után vezetünk a csapatbajnokságon (GALÉRIA) Szombaton 377 pontot szereztünk a csapatbajnokság nyugati csoportjának első napján, így magabiztosan vezetünk.

Atlétika 2022.05.12 Atlétika: hétvégén rendezik a csapatbajnoki elődöntőt

Atlétika: hétvégén rendezik a csapatbajnoki elődöntőt Győrben harcolhatjuk ki a fináléba kerülést.

Atlétika 2022.05.09 Atlétika: Molnár Barbara hatodik helyen ért célba (GALÉRIA)

Atlétika: Molnár Barbara hatodik helyen ért célba (GALÉRIA) Hétvégén zajlott a félmaratoni országos bajnokság, melyet a Puskás Aréna körül rendeztek.

Atlétika 2022.05.06 Atlétika: Szabó Barbara a Petőfi Rádióban (AUDIÓ)

Atlétika: Szabó Barbara a Petőfi Rádióban (AUDIÓ) Magasugrónk, Szabó Barbara beszélt arról, miért a magasugrást választotta, mely eredményeire a legbüszkébb, és hogy milyen zenét hallgat legszívesebben a versenyek előtt.

Atlétika 2022.04.30 Atlétika: ha Nagy Marcell nem a magasban, akkor két lábbal a földön jár (LAPSZEMLE)

Atlétika: ha Nagy Marcell nem a magasban, akkor két lábbal a földön jár (LAPSZEMLE) Az MTK Budapest többszörös felnőttbajnok rúdugrója, Nagy Marcell hasznos portugáliai edzőtábor után vág neki az érettséginek, majd a szabadtéri szezonnak.

Atlétika 2022.04.17 Atlétika: „Egy-két év, és velem is számolhatnak a felnőttvilágversenyeken” – Almási Olivér (LAPSZEMLE)

Atlétika: „Egy-két év, és velem is számolhatnak a felnőttvilágversenyeken” – Almási Olivér (LAPSZEMLE) A 20 éves gátfutó, Almási Olivér fedettpályás felnőttbajnoki bronzéremmel kezdte az évet, amelyben szabadtéren is látványos előrelépést tervez.

Atlétika 2022.04.17 Atlétika: megvan a csapatbajnokság elődöntőinek csoportbeosztása

Atlétika: megvan a csapatbajnokság elődöntőinek csoportbeosztása 2022-ben kiemelt fontossággal bír az atlétikai csapatbajnokság, hiszen most dől el, hogy a következő évtől átalakuló lebonyolításban melyik egyesület melyik osztályba kerül.

Atlétika 2022.04.01 Atlétika: Krizsán Xénia újult erővel készül a nyári vb-re és Eb-re (LAPSZEMLE)

Atlétika: Krizsán Xénia újult erővel készül a nyári vb-re és Eb-re (LAPSZEMLE) Krizsán Xénia a tokiói olimpia után hosszabb pihenőt tartott, így a fedettpályás szezont is kihagyta. Az MTK Budapest többpróbázója fizikálisan és szellemileg is felfrissülve, jelenleg Dél-Afrikában készül a 2022-es szabadtéri versenyeire. Sportolónk az atletika.hu-nak adott interjút.

Atlétika 2022.03.21 Atlétika: így látta Naszti a világbajnokságot (LAPSZEMLE)

Atlétika: így látta Naszti a világbajnokságot (LAPSZEMLE) Távolugrónk 13. helyen végzett Belgrádban.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!