Atlétika
Krizsán Xénia

Hírek

Atlétika 2022.02.12 Atlétika: Kováts Fanni ezüstérmes az U20-as országos bajnokságon (GALÉRIA)

Atlétika: Kováts Fanni ezüstérmes az U20-as országos bajnokságon (GALÉRIA) Rúdugrónk a második helyen zárt a korosztályos országos bajnokságon.

Atlétika 2022.02.11 Atlétika: Renner Luca harmadik, Jankovics Dániel negyedik lett (GALÉRIA)

Atlétika: Renner Luca harmadik, Jankovics Dániel negyedik lett (GALÉRIA) Egy érmet szereztünk az MTK Budapest magasugróversenyén.

Atlétika 2022.02.06 Atlétika: Együd Máté és Etter Bertalan is bronzérmet szerzett (GALÉRIA)

Atlétika: Együd Máté és Etter Bertalan is bronzérmet szerzett (GALÉRIA) A felnőtt- és utánpótlásversenyen is felállhattunk a dobogóra.

Atlétika 2022.02.05 Atlétika: Egy arany-, két ezüst-, három bronzérem (GALÉRIA)

Atlétika: Egy arany-, két ezüst-, három bronzérem (GALÉRIA) Atlétáink az U16-os magyar bajnokságon és a felnőtt szuperligán is szereztek érmet.

Atlétika 2022.02.03 Atlétika: ilyen volt az ugróversenyünk (VIDEÓ)

Atlétika: ilyen volt az ugróversenyünk (VIDEÓ) Rövid videóösszeállítás az MTK Budapest hétvégi ugróversenyéről.

Atlétika 2022.02.01 Atlétika: Katona Imre: „Ismerem a lehetetlen fogalmát: Lehetetlen az, hogy bárki is elhitesse velem, hogy nem vagyok rá képes.” (VIDEÓ+GALÉRIA)

Atlétika: Katona Imre: „Ismerem a lehetetlen fogalmát: Lehetetlen az, hogy bárki is elhitesse velem, hogy nem vagyok rá képes.” (VIDEÓ+GALÉRIA) Sikeres táncos volt, ám banális balesetben elvesztette bal lábát. Most arra készül, hogy paraatlétaként hódítsa meg a világot.

Atlétika 2022.02.01 Atlétika: Nagy Marcell az egyéni csúcsáról (VIDEÓ)

Atlétika: Nagy Marcell az egyéni csúcsáról (VIDEÓ) Tehetséges atlétánk, Nagy Marcell a hétvégén 5.36 méterrel nyerte az MTK rúdugróversenyét, ezzel 14 centimétert javított eddigi egyéni rekordján. Marci elárulta, számított-e ilyen kiugró eredményre az első megmérettetésén, valamint arról is beszélt, milyen célokkal vágott neki az idénynek.

Atlétika 2022.01.29 Atlétika: Nagy Marcell óriási egyéni csúccsal kezdte a szezont (GALÉRIA)

Atlétika: Nagy Marcell óriási egyéni csúccsal kezdte a szezont (GALÉRIA) Aligha indulhatott volna jobban az idény fiatal rúdugrónk, Nagy Marcell számára.

Atlétika 2022.01.20 Atlétika: az örök tavasz szigetén készülnek gerelyhajítóink (LAPSZEMLE)

Atlétika: az örök tavasz szigetén készülnek gerelyhajítóink (LAPSZEMLE) A legjobb magyar gerelyhajítók – köztük az MTK Budapestet erősítő Moravcsik Angéla és Járvás Máté – jelenleg a Kanári-szigeteken, Tenerifén készülnek az előttünk álló év kihívásaira.

Atlétika 2021.12.29 Atlétika: „Mindig van hová fejlődni” – Knipl István

Atlétika: „Mindig van hová fejlődni” – Knipl István Atlétika-szakosztályunk vezetőjével, Knipl Istvánnal beszélgettünk a 2021-es esztendő legfontosabb történéseiről.

« Előző oldal 123456789 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!