Atlétika
Jankovics Dániel

Hírek

Atlétika 2022.03.20 Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia 13. lett a világbajnokságon

Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia 13. lett a világbajnokságon Nasztinak nem sikerült bejutnia a döntőbe a belgrádi fedettpályás világversenyen.

Atlétika 2022.03.19 Atlétika: Jancsik Martin ezüst-, Némethy Szabolcs bronzérmes az U20-as magyar bajnokságon

Atlétika: Jancsik Martin ezüst-, Némethy Szabolcs bronzérmes az U20-as magyar bajnokságon Mindkét indulónk felállhatott a dobogóra.

Atlétika 2022.03.17 Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia a fedettpályás világbajnokságon sem centiméterekben gondolkozik

Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia a fedettpályás világbajnokságon sem centiméterekben gondolkozik Az MTK Budapest távolugrója, dr. Nguyen Anasztázia bízik benne, hogy vasárnap kihozza magából a legtöbbet a belgrádi fedettpályás világbajnokságon.

Atlétika 2022.03.13 Atlétika: Szabó Vivien bronzérmes az U14-es összetett magyar bajnokságon

Atlétika: Szabó Vivien bronzérmes az U14-es összetett magyar bajnokságon Klubunk fiatal atlétája a „C” kategóriás négypróbában állhatott fel a dobogó harmadik fokára.

Atlétika 2022.03.11 Atlétika: az Európa-bajnokság az idei fő verseny (VIDEÓ)

Atlétika: az Európa-bajnokság az idei fő verseny (VIDEÓ) Loren Seagrave elárulta, mik lesznek idén a legfontosabb megmérettetések tanítványai számára.

Atlétika 2022.03.09 Atlétika: a hatékony és dinamikus edzésmunkában hisz (VIDEÓ)

Atlétika: a hatékony és dinamikus edzésmunkában hisz (VIDEÓ) A tavaly év végén klubunkhoz érkező amerikai sikeredzővel, Loren Seagrave-vel beszélgettünk tanítványairól, edzői alapelveiről és a magyarországi életről.

Atlétika 2022.03.07 Atlétika: hétfőn ugorhat ki a világbajnokságra (LAPSZEMLE)

Atlétika: hétfőn ugorhat ki a világbajnokságra (LAPSZEMLE) Nagyszerű távolugrónk, dr. Nguyen Anasztázia éppen Belgrádban készül arra, hogy kvalifikálja magát a március 18-án kezdődő, a szerb fővárosban sorra kerülő fedettpályás atlétikai világbajnokságra.

Atlétika 2022.03.05 Atlétika: Jancsik Martin második, Némethy Szabolcs harmadik, Marosi Viktória negyedik helyen végzett (GALÉRIA)

Atlétika: Jancsik Martin második, Némethy Szabolcs harmadik, Marosi Viktória negyedik helyen végzett (GALÉRIA) Remek szereplés a szombathelyi téli dobó magyar bajnokságon.

Atlétika 2022.02.27 Atlétika: Szabó Barbara és Nagy Marcell is magyar bajnok (VIDEÓ+GALÉRIA)

Atlétika: Szabó Barbara és Nagy Marcell is magyar bajnok (VIDEÓ+GALÉRIA) Ketten is a dobogó legfelső fokára állhattak az országos bajnokság második napján.

Atlétika 2022.02.26 Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia egy arany és egy ezüstérmet szerzett (GALÉRIA+VIDEÓ)

Atlétika: dr. Nguyen Anasztázia egy arany és egy ezüstérmet szerzett (GALÉRIA+VIDEÓ) Arany-, ezüst- és bronzérem is jutott klubunk atlétáinak az országos bajnokság első napján.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!